torstai 7. marraskuuta 2013

Yveksen joulutuotteita

Yveksen joulutuotteet meinasivat jäädä minulta ihan huomaamatta, kävin kyllä heidän sivuillaan ja huomasin ne kultaiset vaniljatuotteet, mutta muita joulutuotteita en nähnytkään. Sitten eräs lukija kyseli olenko bongannut joulutuotteet ja mietin jotta hetko, enhän mä löytänyt kuin vain ne vaniljaiset... Aloin penkomaan Yveksen sivuja ja kas, lopulta löysin tämän vuoden joulujutut (olivat tuolloin hankalasti löydettävissä, nyt sentään etusivulla on linkki niihin) ja senhän arvasi miten siinä kävi... Aiemmin oon testaillut joitain heidän joulutuotteita ja petyin niihin joten riskillä mentiin. Tosin tilausvaiheessa en edes muistanut kammonneeni aikaisempia tuotteita, sen verran hurmaannuin näihin tämän vuoden puteleihin ;)


Kuten kuvasta näkyy, tilaukseen eksyi muitakin kuin joulutuotteita.


Vasemmalla on valitsemani kasvovoide tilaajalahjana ja sen vieressä on karpaloinen kasvonaamio ja greipille tuoksuva kasvosuihke. Oon niin helppo tuollaisten herkullisten kuuloisten tuotteiden suhteen..no, onneksi nämä eivät maksaneet paljoa =)


Ja sitten niitä joulukamoja! Kertoilen samalla tuotteiden tuoksuista, multa kun pyydettiin arviota niistä =) Käsivoiteita on tänä vuonna kolmea eri versiota ja minä päädyin tilaamaan kaakao & pistaasin. Muut versiot ovat kaakao & vadelma ja kaakao & appelsiini. Omaan nenään käsivoide tuoksuu ihan kivalta, kai se sitten tuoksuu pistaasilta ja kaakaolta ;) Testasin myös tätä pikaisesti, aiemmat testaamani joulukäsivoiteet ovat olleet ihan onnettomia kosteutusteholtaan. Ainakin tämä pistaasinen versio on yllättävän hyvä, Yves on siis petrannut tällä saralla! 

Huulivoiteen valitsin sitten kaakao & appelsiini-linjasta (muut vaihtoehdot ovat nuo edellä mainitsemani vadelma ja pistaasi). Tätä en testannut, mutta tuoksuttelin ja tämä tuoksuu hyvälle, kyllä tästä tulee mieleen appelsiinisuklaa.


Suihkugeelit ovat kaikki glitterisiä, palleroista löytyy hileettömät versiotkin, mutta minä en voinut vastustaa säihkettä. Tosin, kun näin pullot livenä, aloin miettimään jääköhän näistä ihoon niitä hippusia vaikka kuinka huuhtelisi..voi olla että käytän näitä niinä päivinä kun en ole menossa vaikkapa töihin ;)

Vasemmalla on kaakao & vadelma suihkari ja sen vieressä kaakao & appelsiininen siskonsa. Oikealla on sitten vaniljainen versio josta itse tilasin vain tuon minipullon, tätä on saatavilla isossakin pullossa, olisikohan sen koko 400 ml. Näitä en ole testannut muuten kuin tuoksutellut pullon suusta ja ensin ajattelin tuon appelsiinisen olevan suosikkini. Sitten tuoksuttelin uudestaan ja tajusin pitäväni vadelmastakin. Ääh, vasta käytössä taidan tietää kummasta pidän vai pidänkö kummastakaan... Ei, älkää käsittäkö väärin, nämä siis tuoksuivat kivalle tällä tavalla tuoksuteltuna (kuka nyt ei tykkäisi vadelmasuklaan tai appelsiinisuklaan tuoksusta?), mutta joskus olen todennut suihkareiden tuoksuvan käytössä huonommalle kuin vähäisessä määrin tuoksuteltuna. Niin ja tuo vaniljajuttu, oman tuoksumuistini mukaan se tuoksuu samalle kuin Plaisirs Nature-linjan vaniljasuihkari ja pullosta päätellen tämä taitaakin olla vain glitterhippusilla päivitetty versio siitä.


Glitteriä löytyy!

Summa summarum, tänä vuonna Yves vaikuttaa tehneen edellisvuosia parempia joulutuotteita joten kyllä voin suositella tilaamaan. Itsekin hurmaannuin sen verran että mua niin haluttaisi tilata esmes noita käsivoiteita muunkin tuoksuisina. Koetan vaan hillitä itseäni ja vakuutella että kyllä niitä on vielä jäljellä jonkin ajan kuluttua/joulun jälkeen, mutta entäs jos nämä loppuvatkin..apua! ;D Että saas nähä...

12 kommenttia:

  1. Hei.
    Voisiko kurkata onko tossa serum vegetal kasvoiiteessa kimalletta? Jos et purnukkaa ole avannut, niin olisi kiva, jos viitsisit millään katsastaa näkyykö INCIssä ainesosa mica!

    VastaaPoista
  2. Jonna H.: Nuo pallerot on niin ♥

    Ano: Kurkkasin ja löytyyhän sieltä se mica. Aikalailla loppupäässä listaa se möllötti, mutta möllötti kuitenkin =)

    VastaaPoista
  3. Mää oon aivan hullaantunu näihin yveksen joulujuttuihin. :) Paljon parempia tänä vuonna kuin viime vuonna :)

    VastaaPoista
  4. Itsekin oli pakko tilata näitä joulutuotteita heti kun huomasin ne :D Tilasin samanlaisen käsivoiteen ja huulirasvan kuin sinulla ja lisäksi glitterittömät versiot appelsiini- ja vadelmasuihkugeelistä sekä vadelma vartalovoiteen. Maltan tuskin odottaa että pääsen testailemaan noita!

    VastaaPoista
  5. Mäkin saatoin sortua tilaamaan näitä joulujuttuja.... :D Ja vielä viime sunnuntaina oli tosiaan joulutuotteet vähän vaikeammin haettavissa. Hei kiitos sulle todella paljon tästä postauksesta!! :)

    VastaaPoista
  6. Katja: Mä vähän luulen että pettymyksen soraäänet on kantautuneet Yveksen korviin ja sen takia tuotteita on viilattu paremmiksi ;)

    Maaku: En oo vielä kunnolla testannu tuotteita (kerran sitä käsivoidetta), mutta en varmaan kauaa malta olla korkkaamatta palleropulloja... =)

    Marisa: Eilen katoin Yveksen sivuja ja monet joulutuotteet oli tilapäisesti loppu, ovat siis melkoisen suosittuja! Ja ei kestä kiitellä, tokihan toteutan lukijoiden toiveita =)

    VastaaPoista
  7. Oii, kiitos tästä postauksesta, kivoja tuotteita oot löytäny!
    Tuo karpalo-kasvonaamio näyttää aika herkulliselta ja itseltäkin löytyy jumppakassista tuo greippi-kasvosuihke :).

    Kiitti paljon noiden joulutuotteiden arvioista! Sen verran mietin, että eihän se pistaasi-versio tuoksu yhtään mantelille/marsipaanille?? Aina nuissa pähkinä-tuoksuissa jännittää tuo, kun marsipaanista en pidä oikein missään muodossa :D.

    Mutta vaikuttaa siltä, että täytyy varmaan käydä liikkeessä katsomassa ja nuuhkimassa, jos kaikkia löytyisi sieltä niin voisi parhaat ostaa :).

    VastaaPoista
  8. Kiitosta =) Apua, nyt kysyit pahan, en oikein osaa sanoa tuoksuuko käsivoide mantelille/marsipaanille... Sun kannattaa käydä liikkeessä tuoksuttelemassa =)

    VastaaPoista
  9. Oi Yveksellä on greippijuttuja! Fani ilmoittautuu :) En ole aikoihin YR:n tuotteita hankkinutkaan joten nää uutuudet menee aina vähän ohi..

    http://siameselipstick.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Mä sain tänään oman YR:n pakettini. :) Ja, kyllä tuo suklaa-pistaasi -sarja tuoksuu ihan pistaasille/mantelille/marsipaanille.... Musta ne kaikki on samanhajuisia. Ja nimenomaan hajuisia, koska en voi valitettavasti sietää ollenkaan sitä hajua. :( Mitään suklaista en siinä erota... Onneksi ostin vain sen turvallisimman, eli käsisaippuan, tästä tuoksusta.

    Mutta ne appelsiini ja vadelma on hyviä! :)

    VastaaPoista
  11. Kaisuli: Ei muuta kuin tilaamaan, tuo suihkari on niiiin herkku =)

    Marisa: En nyt muista huomasinko itekkää mitään suklaista siinä käsivoiteessa, pitää sitten käyttäessä kiinnittää huomiota tuoksuun tarkemmin.

    Ja arvaa vaan onko mulle Yvekseltä tulossa lisää näitä joulutuotteita, taisin hurahtaa niihin kunnolla ;)

    VastaaPoista