sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Riittoisa mini

Elokuussa LivBoxilaisten tunteita kuumentanut Clarinsin Gentle Foaming Cleanser tuli käytettyä jokunen aika sitten ja nyt siitä pari sanasta.


Tämähän tosiaan kuumensi tunteita ihan vain siksi kun osa sai minikokoisen tuotteen ja osa taasen täysikokoisen. Itselläni ei käynyt tuuri ja paketista paljastui se miniversio joka alkoikin harmittamaan tuotetta käyttäessäni. Tämä nimittäin oli mukavan oloinen putsari, tuoksu oli mieto (siitä tuli ehkä mieleen ihan jokin perussaippua) ja riittoisuudeltaan tämä oli uskomaton. En nyt muista kauanko tuo pieni tuubi (olikohan siinä tavaraa 20 ml?) kesti, mutta ei se ihan heti loppunut. Sinällään erikoista, minä kun en edes kovin pihistellen käyttänyt tätä... 

LivBoxin sivuilla tuotteesta kerrotaan näin:  

Hellävarainen vaahtoava puhdistaja auttaa neutralisoimaan veden kuivattavaa vaikutusta. Purista pieni määrä kostutetuille käsille ja hiero vaahdoksi. Levitä kasvoille ja kaulalle kevyin, pyörivin liikkein ja huuhtele.

Itse kylläkin koin tämän olevan pikkasen liian kuivattava näin syksyllä vaikka tuotteen kuvauksen mukaan tämän pitäisi neutralisoida veden kuivattavaa vaikutusta. Mutta, ei se minua haitannut ja mietinkin että tämä olisi kesällä todella hyvä putsari meikäläiselle. Voisinkin ostaa tätä joskus täyden tuubin jos bongaan hyvän tarjouksen =)

Sitten toinen LivBoxista ilmaantunut tuote, tämä on mulla tällä hetkellä sellaisessa satunnaisessa käytössä.


Minähän en oikein välitä puhdistusmaidoista niiden jättämän rasvaisen tunnun vuoksi ja siksipä Louis Widmerin Cleansing Milk ei ole minun makuun. Tuotteessa on ihan miellyttävä tuoksu ja muutenkin se olisi varmasti monen maitoystävän mieleen, mä taasen joudun tämän käytön jälkeen pyöräyttämään kasvoilla vähän kuorinta-ainetta saadakseni sen vihaamani rasvaisen tunnun pois. Tämän kohdalla olen siis enemmän kuin tyytyväinen ettei kyseessä ole täysikokoinen tuote ;)

Loppuun vielä LivBoxin kuvaus tuotteesta

Puhdistusmaito puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä. Se sopii hyvin jokapäiväiseen meikin poistamiseen. Puhdistusmaito kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä antaa iholle raikkaan tunteen.

4 kommenttia:

 1. Clarinsin Gentle Foaming Cleanser on ihana tuote!

  VastaaPoista
 2. Jo vain, toivottavasti joskus bongaan hyvän tarjouksen siitä... =)

  VastaaPoista
 3. Eikö se kalvon tunne lähde pois kasvovedelläkään? :/

  VastaaPoista
 4. Varmaan lähtisi, mutta mua inhottaa pyyhkiä rasvaisen oloiset kasvot pyyhkeeseen ja sitten sillä samalla pyyhkeellä kuivata hiukset. Sen vuoksi puhdistusmaidot ei oo mun juttu =)

  VastaaPoista