lauantai 16. marraskuuta 2013

Kootut tilaukset..selitykset..eikun tilaukset!

Niin... Tässä jokunen aika sitten muhun iski joku tilaushimo ja aloin jopa suunnittelemaan mitä tilaisin ja mistä. Suunnitelmatkin muuttuivat matkan varrella, jossain vaiheessa ajattelin tilaavani Dermosililtä yhden käsivoidesetin ja brittien Lushiinkin kaavailin tilausta, mutta sittenpä mieli muuttui. Lushin hylkääminen vähän kaihersi mieltä, mutta rahavarat eivät ole loputtomat joten valintoja oli pakko tehdä ;) Tässä siis kootut tilaukset, sen yhden Yveksen tilauksenhan esittelin jo aikaisemmin ja itse asiassa, lähiaikoina on tiedossa toisenkin Yveksen tilauksen esittely kunhan saan paketin hyppysiini. Ai miten niin sekosin niistä YR:n joulutuotteista..kröhöm. Mutta, sitten asiaan!


Minttumaalle tein minimaalisen tilauksen ja haalin sieltä itselleni käsintehdyn minttusaippuan sekä minttuisen huulivoiteen. Tuo saippua on tarkoitus ottaa lähiaikoina käyttöön (eipähän tuoksut laimene kun ei jemmaa saippuaa liian kauaa varastossa) ja huulivoidekin päätynee piakkoin käyttöön. Mökkireissun ajan käytin tuota huulirasvaa ja äkkiseltään vaikutti mukavalta tuotteelta.


Pitkästä aikaa tuli tehtyä tilaus Sunrise Cosmeticsille, mulle meinas iskeä hätä kuorintojen loppumisesta ;D Ei vaan oikeasti, eihän tavallisissa marketeissa taida olla kovin suurta valikoimaa vartalokuorintojen suhteen? En oo tehnyt mitään suurempaa tutkimusta, mutta kerran vilkuilin meidän lähi-Cittarin valikoimaa ja se oli kyllä onneton. Siksipä päätin tilata suuremman satsin kropan kuorijoita ettei tarvitse vallan hätääntyä. Tässä olis kyllä markkinarako kaikenmaailman suihkugeelien valmistajille, tuokaa markkinoille edes pari kunnon vartalonkuorintaa lukemattomien suihkareidenne lisäksi! Btw, osan tuotteista oon kahminut tarjoustuotteiden osiosta eli en tiedä tuleeko tuotteita lisää kunhan loppuvat varastosta. Toisaalta tuota yhtä suihkaria on tainnut olla myynnissä kauan eli ei ole hevillä loppunut...


Tilasin yhden kasvoille tarkoitetun kuorinnankin ja toki hankin pullollisen rakastamaani suihkaria. Tuo on niiin ihana suihkugeeli ettei mitään rajaa, niin kuin aiemmin oon kertonut, ei tässä tuoksu papaija juuri ollenkaan, mutta sitruuna tuoksuu. Nam!


Nämä vartalonkuorinnat olivat älyttömän halpoja, muistaakseni 2 euroa per kappale, joten saas nähdä millaiset tehot näissä on. Hivenen oon skeptinen, mutta kokeillaan kun sen verran edukkaita olivat.


Greenlandin vastaavissa kuorinnoissa on ainakin tuoksut kohdillaan. Yleisesti ottaen en tykkää purkissa olevista kuorinnoista, mutta kyllähän niiden kanssa pystyy sähläämään suihkussa.


Pakettiin oli sujautettu vielä tällaisia näytekokoisia Freemanin tuotteita. Oi, kyllä kiitos!

Sitten viimeinen pienimuotoinen tilaus jonka tein Feeluniqueen. En ole koskaan aikaisemmin tilannut tuolta, mutta takuulla tilaan toiste, sen verran jouhevasti tilaaminen kävi.



Crabtree & Evelynin käsivoiteita oon halunnut kokeilla ja nyt se onnistuu. Tilasin tuollaisen setin joka sisälsi 3 minikokoista käsirasvaa ja oi että, tuoksuvat ainakin hyvälle jos ei muuta! Tosin, luulenpa että tykästyn näihin ihan kosteutustehoiltaankin, sen verran positiivisia kommentteja olen kyseisen merkin käsivoiteista lukenut. Lisäksi tilasin Bettyhulan antibakteerisen käsivoiteen joka onkin nyt työkäytössä. Siitä siis juttua lähiaikoina.

Huh, että on sitä tullut tilailtua, hirvittääkö teitäkin? ;)

3 kommenttia:

  1. Mulla on koko ajan ihan hirvee himo tilata jotain, ihan mitä vaan ihan mistä vaan!! Haluuuuuuuuun!!!!! Mut ei saa... Koska en tarvii mitään...

    VastaaPoista
  2. Tunnistan itseni tuosta, oikeasti mullaki pitäs vähän hillitä itseäni. Kesällä yksi kuukausi oli peräti sellainen etten tilannut mitään mistään, oikein itsekin ihmettelin sitä =D

    Voisi haastaa itsensä ja vähentää varastoa ennen kuin hankkii mitään jemmaan, poikkeuksena tietysti tuotteet jotka loppuu kokonaan. Ja niin uskomatonta kuin se onkin, on mullaki artikkeleita joita ei ole jemmassa, hiljattain ostin muotovaahdon kun entinen alkoi huveta ja sellaista ei ollut missään kätköissäni. Tai tietääkseni ei ole, tiedä häntä vaikka jostain sellainen vielä tupsahtaa eteen... ;)

    VastaaPoista
  3. Btw, pystyisikö blogiisi kommentoimaan jotenkin niin ettei näkyviin tulisi tuota 'väärää' nimeä? Siis kun muihin blogeihin pystyn kommentoimaan Novana, mutta sulle kommentoidessani en ollutkaan Nova =/

    VastaaPoista