keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Jeee, suihkugeelejä!

Suihkarituhlari on jälleen ahkeroinut eli on aika jutustella käyttämistäni suihkugeeleistä. Ja niitähän on taas ehtinyt kulua muutama... Aloitetaan vaikkapa tästä Yves Rocherin kielo-suihkugeelistä.


Tämän tuoksuun en mitenkään rakastunut, siis kyllähän tämä oli ihan jees, mutta ilmeisesti kielon tuoksu ei ole just meikäläisen juttu kun en innosta hihkunut tätä käyttäessäni.


Sen sijaan Yveksen Jardins du Monde -sarjan Polynesian Tiaré Flower vei sydämeni ja on tainnut viedä aikaisemminkin. En muista olenko esitellyt tämän jo joskus ammoisina aikoina (taisin jossain vaiheessa koettaa etsiä tästä juttua blogista), mutta päätin nyt etten enää katsele olenko joskus esitellyt jo jonkin tietyn tuotteen vaan jutustelen niistä toistamiseen. Varsinkin suihkugeelien kohdalla olen saattanut tehdä niin etten ole välttämättä sisällyttänyt suihkaripostaukseen suihkaria josta olen aikaisemmin turissut. Voi häpeä minua, nyt tämä tulee muuttumaan! Mutta niin, tämä suihkugeeli muistuttaa rakastamaani niin ikään Yveksen Monoï de Tahiti suihkaria eli nom nom, en muuta sano =)


Myös tämä Yveksen Floridan greippi ilahdutti minua, tässä oli kivan pirtsakka greipin tuoksu, ihanaa!


Sebamedin granaattiomenainen suihkugeeli tuli kaupan päälle kun ostin Favoran(?) aurinkosuojapuikon. Koostumus tässä oli aika jämäkkää geeliä ja tuoksu olematon. Tuoksun takia petyinkin tähän ja en ostaisi tätä, kaupanpäällisinä toki voin tämän ottaa vastaan... ;)


Bottega Verden vihreälle teelle tuoksuva tapaus on aivan ihana ja mähän tilasin tätä toisen pullon varastoonki. En osaa kuvailla tämän tuoksua, mutta hyvälle tämä tuoksuu =) Tuoksu on jokseenkin vihreä ja pirtsakka, rakkautta heti ensi nuuhkaisulla!


Ja eipä tätäkään Bottega Verden suihkaria käy moittiminen, karhunvatukalle tuoksuva suihkugeeli ei voi olla paha. Tai ainakaan tähän mennessä en ole törmännyt huonoon versioon.


Tämäkin on Bottega Verdeltä ja mielikuvat tästä ovat vähän hämärät. Tätä käytin mökkireissuilla ja en oikein osaa kuvailla mille tämä tuoksui. Ja nyt en enää voi mistään tarkistaakaan mille tämän piti tuoksua, äkkiseltään katsottuna BV:llä ei tätä enää ole (ostin tämän outlet-osastolta). Tuoksu oli kuitenkin sellainen etten mitenkään kamalasti siihen ihastunut vaikkei tämä pahallekaan tuoksunut.

Juuh, siinähän niitä taas oli, 'muutama' suihkugeeli. Oliko joukossa jotain teidän lemppareita?

5 kommenttia:

 1. Itse omistan tuon Yves Rocherin kielosuihkugeelin (ja tuoksun) ja tykkään kyllä oikein kovasti varsinkin keväällä! (: Ihanan raikas. Tällä hetkellä minulla on vain semmoinen pieni pullo, mutta saa nähdä josko tuon isomman sitten joskus tulevaisuudessa hankkisi.

  VastaaPoista
 2. YR:n suihkugeelit on parhaita! Tuota kieloa en ole kokeillut.

  VastaaPoista
 3. Noi on melkeen kaikki mullekin tuttuja... :D YR:n kielo on musta ihana, samaten tuo Tahitin kukka. Tuo Bottega Verden pieni suihkugeeli (alin) tuoksuu muistaakseni mustaherukalle. Aiivan ihana tuoksu, vaikka mustaherukkaa en voikaan muuten sietää. :D

  VastaaPoista
 4. Pidän erityisesti tuosta tiarenkukka tuoksusta. Se tuo mieleen ihanat, aina aurinkoiset 80-luvun kesät, opiskelijaelämän ja hiekkarannan. Tuolloin YR:llä oli nimittäin tiaren kukka öljyä, jota sitten laitettiinkin ihan reippaasti, kun se tuoksui niin ihanalle. On minulla vieläkin sitä öljyä käytössä...

  VastaaPoista
 5. Ine: Puhut asiaa, tuo kielosuihkari olis just kevääseen sopiva =)

  Jonna H.: Yveksen suihkugeeleihin joutuu harvoin pettymään =)

  Marisa: Niin muuten taisikin olla mustaherukka! Ite vaan mietin että tuoksuuko se jollekin sokeriselle (no ei, eihän se tuoksunut mitenkään kamalan makealle) ja sitten mietin muistuttaako sen tuoksu viime joulun Yveksen yhtä kammottavaa suihkugeeliä, sitä mikä oli vaaleanpunaisessa pullossa. Tosin tämä oli huomattavasti parempi kuin se Yveksen ja ehkä mun tuoksumuisti teki tepposet =D

  Romantic Lady: Tarkoitat varmaan just sitä Monoi-sarjaa, voi jestas että se on herkkutuoksu, sellainen johon ei kyllästy koskaan =)

  VastaaPoista