tiistai 19. marraskuuta 2013

Viimeiset Cocktailsit + merkkitietoisen Off

Joku ehkä muistaakin kuinka viime kevättalvena villiinnyin ja hankin itselleni kaikki 3 Oriflamen Cocktails hajuvettä, halvalla kun sain. Aiemmin olen esitellyt niistä Party Queenin josta en tykännyt yhtään ja niinpä myin sen eteenpäin. Sama kohtalo oli niillä kahdella muullakin, mutta tässä pienet esittelyt niistä.


Flirty Bellan suhteen mulla lyö pää nyt ihan tyhjää, en saa mieleeni edes mille tämä tuoksui! Tämä ei ollut yhtään meikäläisen tuoksu. Oriflamella tuoksua kuvataan näin:  

Kiehtovan puinen sitrustuoksu naiselle, joka flirttaa taidolla. Kuplivat tuoksusävyt syntyvät mausteisesta Thai-basilikasta, mehukkaasta boysenmarjasta ja lämpimästä seetristä.

Tosiaankaan en nyt valitettavasti osaa sanoa omia tuntemuksia tuoksusta, ehkä siinä pikkasen tuoksui tuo sitrus, mutta muuten tuoksu oli nou nou.


Sen sijaan Fashion Addictista tykkäsin jonkin verran, se tuoksui marjaisalle ja tähän tapaan Oriflame sitä kuvailee: 

Tyylikäs tuoksu naiselle, joka rakastaa muotia. Mehukkaan vadelmaisena sykkivään tuoksuun sekoittuu kaakao ja lämmin myski. Kukkaishedelmäinen tuoksu on aina muodissa.

Joku ehkä ihmettelee että miksi ihmeessä sitten myin tuoksun josta pidin? Tämä tosiaankin oli ihan jees, mutta päätin luopua tästä koska tämä ei kuitenkaan aiheuttanut mitään wow-fiiliksiä ja miksi pitää jemmassa hajuvettä joka ei ole aivan järjettömän ihana... Ja tästä muistuikin mieleeni kuinka mulla olisi parikin hajuvettä jotka saattaisin myydä eteenpäin, ne kun eivät aiheuta euforisia fiiliksiä.

Ja sitten vielä tämä minikokoinen hajuvesi jonka ostin keväällä jostain fb:n ryhmästä.


Ô de Lancôme on kamalinta mihin olen ikinä törmännyt. Tämä tuoksuu ihan hyttysmyrkylle! Ensin ajattelin olisiko tuo mennyt pilalle, siis kun en ostanut tätä kaupasta ja koskaanhan ei tiedä miten yksityiset myyjät oikeasti ovat säilyttäneet tuoksuja, mutta kerran Stockmannilla tuoksuttelin testeriä ja juu, samalle se lemusi. Hyi kamala, ehkä mun pitää ensi kesänä kokeilla tätä ihan oikeana hyttysmyrkkynä, tiedä häntä vaikka olisi kovinkin tehokas siihen tarkoitukseen ;) Tästä linkistä pääsette lukemaan kuvausta tuoksusta, mä oikeasti ihmettelen miten kukaan voi pitää tästä...

Sellaisia tuoksuja siis, onko jokin näistä teidän suosikki tahi inhokki?

3 kommenttia:

 1. Toi Ô de Lancôme on sellainen tuoksu, jonka pääsemistä tietynlaiseen klassikko-asemaan en voi käsittää. Olen vuosien saatossa yrittänyt päästä siihen kiinni, turhaan! :D

  VastaaPoista
 2. Toi Ô de Lancôme on tosiaan aika... persoonallinen tuoksu. Järkytyn aina se on jonkun mielestä hyvä. :D

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Vai että klassikkokin vielä, voi karmeus! =D

  SuperHotFemale: Joo, ei ymmärrä ei... Olisipa muuten aika kamalaa jos joku läheinen/työtoveri käyttäisi ko. hajuvettä =D

  VastaaPoista