perjantai 22. marraskuuta 2013

2 x shampoo plus hoitoaine

Mähän oon tykännyt monista Avonin Naturals-sarjan shampoista/hoitoaineista joten niitä on tullut aina silloin tällöin hankittua. Ne ovat olleet tasaisen laadukkaita, mutta nyt löytyi vähän huonompiakin tuotteita ko. sarjasta. Aloitetaan ensin shampoosta joka kuitenkin oli ihan ok.


Tämähän on itse asiassa Naturals Herbal, mutta Naturals mikä Naturals ;) Kamomilla & aloe vera shampoo on tarkoitettu normaaleille tai vahingoittuneille hiuksille, mutta omasta mielestäni tämä sopii lähinnä normaaleille hiuksille. Omien hiusteni latvat ovat jonkin verran kuivat (viimeisestä hiustenleikkuusta on jo about puoli vuotta..köh) ja ei tämä minusta tuntunut mitenkään yltiöpäisen hoitavalta shampoolta. Tämä oli siis ihan ok perusshampoo ja tuoksukin oli mukava (tosin mieto).

Sitten se pettymysten Naturals... Voin kuitenkin lohduttaa teitä sillä ettei tätä enää saa, tämä on tainnut olla joku joulutuote milloin lie.


Karpalo & hunaja kuulostaa aika herkulta, mutta tämä ei tuoksu juuri millekään. Tosin, siihen voi syy olla tuo rikkinäinen korkki, se oli jo tilattaessa hajalla ja tämä on jonkun aikaa odotellut käyttövuoroaan. En siis yhtään ihmettelisi vaikka ihanaiset aromit olisivat ajan mittaan haihtuneet taivaan tuuliin. Hoitsikka soveltuu kaikille hiustyypeille, en vain tiedä mitä ihmettä tuo 'replenishing' olisi suomeksi, kääntäjistäkään ei ollut apua..kertokaa siis hölmölle mitä tuo tarkoittaa =D 

Hoitavuudeltaan tämä ei ole kovin tehokas, tätä saa huoletta läntätä hiuksiin valtavan keon ja siltikään hiukset eivät tunnu niin hoidetulta kuin moisen tuhlailevan käytön jäljiltä niiden olettaisi tuntuvan. Melkoinen pettymys siis, plussaa tämä tuote saa ainoastaan kauniista marjapuuron väristään.

Sittenpä vielä yksi shampoo, tätä voisi käyttää kropallekin, mutta itse olen holvannut tätä vain hiuksiin.


Goldwellin Fruits 4 Youn oon tilannut joskus HairStoren alennuksista silloin kuin kyseinen nettikauppa oli pystyssä. Voi mokomat minkä menivät tekemään, kyllähän sieltä silloin tällöin tuli tilattua edullisia hiustuotteita. No mutta, tämä on sellainen miedon tuoksuinen (onkohan tästäkin aromit kaikonneet ajan mittaan vaikka korkki onkin ehjä...) ja shampoona perus. Tosin, omasta mielestäni tämä on huonompi kuin tuo Avonin perusshampooksi tuomitsemani tapaus eli Goldwelliä ei tuu yhtään ikävä kunhan pullo joskus loppuu.

2 kommenttia:

  1. Hyvä tietää, ettei tuo karpalo-hunaja ollutkaan kovin hyvä, itse kun vähän haaveilin jossain vaiheessa siitä mutten sitten tilannut sitä.
    Ja olisi kannattanut vain palauttaa tuo takaisin Avonille, jos kerran tullessaankin oli rikki! Ja senhän olisi pystynyt kokeilunkin jälkeen palauttamaan, kun on se 3kk palautusoikeus :).

    Fruit 4 You papaya on myös itselläni käytössä ja omaan nenääni se kyllä tuoksuu ihan tarpeeksi (toissa kesänä ostettu Helsingistä) :).
    Ei nyt mitään ihme ainetta, mutta ajaa hyvin asiansa.

    VastaaPoista
  2. Tiedätkös, oon nyt satavarma siitä että tuon tuoksu oli haihtunu korkin vuoksi. Jossain seuraavassa jaksossahan on myynnissä tuon tuoksuinen 2 in 1 shampoo ja kuvastossa oli se tuoksurapsutusjuttu, siinä se tuoksui hyvälle! Ja eijei, mä oon niin laiska palauttamaan kosmetiikkaa, varsinkin kun tuo ei maksanu varmaan ku about 2 euroa =)

    Joo, tietty mun hajuaistiin saattaa pikkasen vaikuttaa tupakointikin eli ei ihme jos mun mielestä papaija-shampoo ei tuoksu hirmuisesti. Tosin aloin miettimään olisko tuossakin tuoksu laimentunu ajan saatossa, tai siis nyt kun sitä on käyttäny ja pulloa on tullu auottua kerran jos toisenki.

    VastaaPoista