maanantai 25. marraskuuta 2013

Yveksen joulutuotteita osa 2

Niin, minähän lykkäsin sitten hurmoksissani Yvekselle toisenkin tilauksen jonka pääpaino oli taas niissä tämän vuoden joulutuotteissa. Nyt taidan pitää pienen tauon ennen kuin tilaan YR:lta mitään ;)


Ja tulihan sitä tilattua pari muutakin tuotetta kuten kuvasta näkyy...


Eli, joulutuotteista tilasin nuo suihkarit ilman glitteriä, ovat siis muuten samanlaisia kuin nämä suloiset pallerosuihkarit. Loputkin käsivoiteetkin oli ihan pakko kotiuttaa, aiemminhan tilasin sen pistaasipähkinäisen ja nopealla testauksella ihastuin siihen. Vadelma & kaakao huulivoide oli vähän sellainen täytetuote, muistaakseni mun tilaus oli hupaisaa 50 senttiä vajaa 17 € (tuon ylitse menevät ostoksethan tulevat postikuluitta) ja yritin katsella mitä ihmettä tilaisin. No, tilasin sitten tuon, koetin nimittäin löytää mahdollisimman halvan ja kuitenkin kivan tuotteen tilattavaksi.


Joo, tiedän, suihkugeelejä mulla olis vaikka pienen putiikin verran, mutta piti mun kuitenkin tilata tuo limen tuoksuinen suihkari ja yksi ihanainen Monoï jemmaan. Mulla taitaa olla vielä yksi Monoï kätköissäni, ehkä mä näiden kahden avulla selviän vähän aikaa... Niin ja sitten tilasin vielä kasvojen kuorinnan, viimeksi kun en älynnyt tilata tätä testiin, mähän kun mietin että onko tämä samaa kuin tällä hetkellä käytössä oleva. Btw, kyllä se näyttäisi olevan aivan samaa kamaa =)


Vaikkei edellisestä tilauksestani ollutkaan kulunut kauaa, niin kaupanpäälliset olivat vaihtuneet. Valitsin sitten tämän käsivoiteen, niitä kun tarvitsee aina.

Mitenkäs te, oletteko jo sortuneet Yveksen joulutuotteiden pauloihin?

6 kommenttia:

 1. Mä rakastan tuota Monoî Tahitin suihkugeeliä, viime kesänä meni kolme pulloa. *puna*

  VastaaPoista
 2. Mää oon ainakin ihan hulluna noihin Yveksen joulutuotteisiin.. Niitä löytyykin useampi pullo tästä taloudesta, hups. :D Monoi suihkari on kyllä myös yksi lemppari Yveksen valikoimasta. :3

  VastaaPoista
 3. Olen ostanut nuo molemmat joulutuotteet sekä suihku- että käsisaippuana. Minulla on perinne ostaa aina joulukauden aluksi Yves'n joulutuotteet. Tuo vaapukka (vadelma)-kaakao tuo mieleen jonkun joulusuklaan. Herkullinen ja on jo käytössä.

  VastaaPoista
 4. Jonna H.: Ei kannata nolostella, Monoita on lupa lotrata ihan reilusti ;D

  Katja: Mä oon jo yhden suihkari käyttäny (sellaisen glitterisen) ja kohtapuoliin otan toisen käyttöön =) Monoi on kyllä ♥

  Romantic Lady: Ihana perinne ja onneksi tänä vuonna laatu on edellisvuosia parempi =)

  VastaaPoista
 5. Mä en oo vieläkään päässyt kaupungille asti nuita nuuhkimaan :D. Suunnitelmissa oli käydä huomenna jumpan jälkeen, mutta lähtäänkin sen jälkeen äitini luona käymään, niin eipä onnistukaan :D
  Katsotaan, jos ennen joulua ehdin... :D

  VastaaPoista
 6. Koeta hyvä ihminen ehtiä, muuten saattaa kaduttaa =P

  VastaaPoista