sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Tilasin kerran jos toisenkin...

...ja saatoinpa tilata kolmannenkin kerran! Eli, esittelenpä nyt samaan konkurssiin viime aikaiset tilailut joita on siis kertynyt peräti kolmen paketillisen verran. Ai niin ja oonhan mä ostanut eräältä fb:n kirppikseltäkin jotain, mutta niitä en koskaan ajattele tilauksina ja esittelenkin tuotteet vasta sitten kun olen niitä kokeillut =)

Ensimmäisenä Bottega Verden (taas!) tilaus joka kylläkin tuli viimeisenä, mutta jonka tein ensimmäisenä. Tilattiin siis vaihteeksi työkaverin kanssa ulkomailta ja tilausta piti taas odotella aika kauan. Tein tilauksen 19.9 ja 11.10 sain paketin. Edellistä tilaustahan odoteltiin kans kauan, melkein kuukausi siihen meni. Kaipa sitten taas odottelivat jotain tuotetta saapuvaksi (en kyllä kysellyt), sillä muistelen aikaisempien tilauksieni tulleen nopeammin. No, ei se mitään, hyväähän kannattaa aina odottaa ;)


Eihän tuo nyt niiiin paha tilaus oo..eihän? Ja katsokaa, en tilannut kuin kaksi suihkugeeliä, vau!


Edellisestä tilauksesta tutut suihkarit vihreä tee ja vadelma piti laittaa uusintatilaukseen. Lisäksi vihreän teen tuoksuun hurmaantuneena tilasin tuon keskellä nököttävän suihkedeodorantin.


Ja sitten parit käsivoiteet. Musta tuntuu että oon nykyisin villiintynyt normaalia enemmän käsivoiteisiin, tämän postauksen luettuanne ymmärrätte mitä meinaan...


Kasvovoide ja huulivoide. Näitäkin tarvii aina, eikös? ;)


Nämä olivat tilaajalahjoja, jalkatalkki ja mikä lie manikyyrisetti. Pitänee kysyä työkaverilta tarviiko hän tuota settiä, itellä ei niin oo tarvista.

Ja sitten toinen tilaus jonka tein Terveysteekkiin. En ollutkaan aikaisemmin tilannut sieltä, mutta viime keväänä ihana lukija vinkkasi sieltä löytyvän edullisesti Dr. Hauschkan käsivoidetta johon hurahdin keväällä.


Aika minimaalisen tilauksen tein, vasemmalla on Logonan käsivoide, sen vieressä Santen vartaloemulsio ja sitten kaksi kappaletta ihanaista Dr. Hauschkaa. Jonkin aikaa mietin tilaanko vain yhden, mutta sitten päätin tilata kerralla kaksi. Ne tosiaan maksoivat 10,85 € per kappale, myöhemmin Sokokselle tehdessäni tilausta huomasin että siellä ne olisivat olleet 3+1 päivillä kympin kappale..pöh. No, onneksi ero ei ollut kuitenkaan sen enempää =)

Toimitus oli nopea, pari päivää siihen taisi mennä ja postaritkaan eivät olleet kuin euron (nouto SmartPostista tai matkahuollosta). En tiedä onko tuo jokin kampanja vai ovatko postikulut aina noin halvat kyseisillä toimitusvaihtoehdoilla, toivottavasti ovat! Tilaamisessa mulle kävi jokin kämmi, alunperin olin tilaamassa tuon Santen sijaan Weledan manteliöljyn joka oli tarjouksessa ja meninkin jo maksamaan ostoksiani kassalle. Noh, maksuvaiheessa mun olis pitäny täräyttää Java päälle ja sitähän en mielelläni käytä, päätin sitten perua maksun ja maksaa PayPalin kautta. Uusintatilausta tehdessäni Weleda oli yht'äkkiä loppunutkin varastosta joten siinä ihmettelin ja päätin tilata tuon vartaloemulsion jota olin harkinnut. Sittenpä kuitenkin menin katsomaan asiakastietojani ja kas, siellähän oli kaksi tilausta jotka olin tehnyt =D Toista en tietenkään ollut maksanut, mutta laitoin heille viestiä josko voisivat poistaa sen ensimmäisen haamutilaukseni. Niin ja se Weleda, myöhemmin kun katsoin, sitä olisikin ollut varastossa, ilmeisesti siellä sitten oli vain yksi pullo jäljellä ja se sitten jumitti siihen mun haamutilaukseen ;) Voin kyllä suositella tuota kauppaa, monet tuotteet ovat edullisia ja toimitusta ei tosiaankaan tarvitse odotella kauaa. Ainut miinus tulee seikasta jonka huomasin vähän vahingossa. Otin käyttöön hauskan käsivoiteen ja mietin jotta tää tuoksu ei oo ihan niin ihana kuin muistelin. Jokin siinä mätti vaikka tunnistin seassa sen ihanan haisun johon rakastuin. Siltikin oon melkeinpä satavarma että se keväällä käyttämäni tuoksui paljon paremmalle, mieskin taisi tykätä siitä tuoksusta, mutta nyt vain tuumasi jotta haisee pahalle =/ Ajattelin josko omassa nenässä on vikaa tahi jos eri erissä voisi olla vaihtelua. Satuin kuitenkin vilkaisemaan päiväystä ja kas, parasta ennen oli nyt lokakuussa ja niin se oli toisessakin tuubissa. En tiedä vaikuttaako päiväys tuoksuun, ovathan tuubit ilmatiiviitä, mutta laitoin heille viestiä että tarkastaisivat loppujen myynnissä olevien Dr. Hauschkan käsivoiteiden päiväykset. Tapahtunutta pahoiteltiin ja sain 5 euron alennuskoodin ja hyvä niin =) Ai niin, kuvasta jäi pois pikkanen extrajuttu jonka olivat laittaneet pakettiin: Fructolaxin kuutio joka kuulemma tukee vatsan normaalia toimintaa. Hiukan huvitti, mä en välttämättä taida uskaltaa syödä sitä, mun vatsa kun toimii liiankin hyvin...

Ja sitten viimeisenä se Sokoksen tilaus jonka äidyin tekemään 3+1 päivien innoittamana. Muistin myös keväällä harkinneeni Dr. Hauschkan ja Biothermin käsivoiteen välillä joten nyt oli vähän niinkus 'pakko' tilata se Biotherm kokeiluun, tarjouksessa kun oli.


Vaan pitihän sitä mallin vuoksi tilata muutakin eli nyt sitten haalin kokeiluun We Care Iconin tuotteita joihin oon suhtautunut epäillen. Joskus kaupassa oon tuoksutellut vartalotuotteita ja petyin niiden olemattomaan tuoksuun. Lisäksi kerran ostin kokeiluun ko. sarjan käsivoiteen jonka tuoksu myöskin oli blääh. Nyt sarjan tuotteet olivat sen verran halpoja etten malttanut olla tilaamatta, vasemmalla siis suihkugeeli ja sen vieressä vartalonkuorinta, molemmat maksoivat 2,50 € per kappale ja niiden vieressä oleva kasvovesikin maksoi vain 3,50 €. Niin ja tuo Biothermin käsivoide, se maksoi 9,90 € normaalihinnan ollessa Sokoksella huimat 18,50 €. Täytyy sanoa etten kyllä ikinä olisi valmis maksamaan noin paljon käsivoiteesta, tuo kymppikin on paljon, mutta jos voide on oikeasti hyvä niin varmasti ostan sitä jatkossakin-siis silloin kun se on alennuksessa.

Sellaisia tilauksia tällä erää. Oliko joukossa jotain teidän suosikkituotteita tai tuotteita joita haluaisitte päästä kokeilemaan?

Niin ja ne käsivoiteet, herttinen, laskekaapa huviksenne montako käsivoidetta näistä tilauksista tupsahti! Ja niinku mulla ei olis ennestäänkin käsivoiteita (plus se että oon kaupastakin ostellut niitä lähiaikoina). Ehkä mä nyt vähän rajoitan niiden hamstraamista, tuskin nyt käsivoiteet yht'äkkiä tästä maailmasta loppuu vaikka mun shoppailut saattaa antaa ymmärtää toista ;)

6 kommenttia:

  1. Apua! Mä saan varmaan vuoden aikan käytettyä korkeintaan kaksi 75 ml:n tuubia käsivoidetta. :D Talvella tosin kyllä pitäis rasvata useammin...

    VastaaPoista
  2. Mie tykkään siitä, että joillakin firmoilla Smart- on halvempi toimitustapa. Esim. Verkkokauppa.comilla on 0,90 snt pakettiautomaattiin (hinta tosin riippuu muistaakseni painosta).

    VastaaPoista
  3. Jonna H.: Voi mahoton, voin kuvitella missä kunnossa mun kädet olis jos käyttäisin vuoden aikana vain tuon verran rasvoja =D

    Mimosa: Joo, yleensä ottaen postikulut ovat aivan kamalan hintaisia joten Smart on tervetullut lisä postitusvaihtoehtoihin =)

    VastaaPoista
  4. Tässähän oli paljon tutunnäköisiä tuotteita. :) Tein myös tosiaan ne pari tilausta Bottega Verdelle, tilasin myös noi samat suihkugeelit, ja sain samat kaupanpäälliset. Oon kokeillut tuosta manteli-sarjasta pikkukokoja vartalovoidetta ja tuota kasvovoidetta, ja oon tykännyt todella paljon. Oon ollut muutenkin TODELLA positiivisesti yllättynyt tuon merkin kosteusvoiteista, mulla ainakin pelittää älyttömän hyvin ja tilaisin lisääkin, jos ei varastot pursuaisi. :)

    Ostin myös Sokokselta tuon We Care Icon Tropical Wind -vartalokuorinnan. :) En oo vielä kokeillut, mutta musta tuo on ehdottomasti tuon vartalosarjan paras tuoksu!! :)

    VastaaPoista
  5. Suihkareista tuli mieleen, että ootko katsastanut jo Yves Rocherin joulutuotteet? :D Ite tilasin jokaista suihkaria ja voi luoja voin kertoa etten joutunut pettymään.. :D Saattoi muutama tilaus mennä kyseiseen puljuun uudestaan sisään.... :D

    VastaaPoista
  6. Marisa: Mä aina välillä käyn vilkuilemassa blogiasi josko olisit tehnyt juttua BV:n tilauksista. Eli vink vink ;)

    Katja: Vilkaisin yks päivä ja huomasin vaan yhdenlaisen suihkarin..apua, uskallanko edes mennä katsomaan mitä muita sieltä löytyy =D

    VastaaPoista