torstai 17. lokakuuta 2013

Kukkainen hajuvesi joka ei ollutkaan niin kukkainen

Ensimmäisen Bottega Verdelle tekemäni tilauksen mukana sain tilaajalahjaksi hajuveden jota nyt sitten olen ruvennut käyttelemään. Tämä hajuvesi on hämmentävä, tästä kun ei meinaa löytyä kunnolla tietoa mistään. Ilmeisesti tämä on ollut vuoden 2011 kevät-/kesäkokoelmassa nimeltään BV Flowers (ko. kokoelmaan on kuulunut näemmä ainakin meikkejä), joten vakivalikoimassa tämä ei luultavimmin ole ollutkaan. Tosin, löysin Suomen BV:n sivuilta myynnistä ko. kokoelman huulikiillon eli ehkä tuon sarjan tuotteita on vielä jossain määrin myynnissä.


Olin ensin vähän epäileväinen, ihan selkeät kukkaistuoksut kun eivät taida olla mun juttu. Vaan mitäs kummaa, mun nenään tämä ei ole mikään selkeä kukkaistuoksu ja ei ihme, pahvilootassa kun tuoksua kuvataan näillä sanoin: A fresh, floral and enveloping bouquet with effervescent notes of warm Apple and Lemon that form reassuring chords with Peach, Rasberry and Rose which make way for the enveloping and sensual vibrations of Vanilla and the carefree harmonies of Violet.

Tämä on jotenkin jännä tuoksu ja oon kyllä tykännyt tästä. Itse tosiaan mietiskelin tämän olevan enemmänkin hedelmäinen, mutta kyllä tästä taitaa huomata nuo kukkaiset aromitkin. Harmi ettei tietokoneissa ole tuoksutusmahdollisuutta, olisi mielenkiintoista kuulla mitä kukkaistuoksuja vihaavat pitäisivät tästä, minä kun tiedän lukijoissani olevan heitäkin ;)

Pst. Mua hämmensi hieman myös käyttöohjeet: Spray behind ears and on wrists. Ööö..ja mä ku oon oppinut ettei korvantaukset ole se paras paikka jonne pirskotella hajuvettä. Että yöks vaan jos joku noudattaa ko. käyttöohjetta...

2 kommenttia:

  1. Korvantaakse suihkautus kuullostaa kieltämättä todella vanhanaikaiselta...

    VastaaPoista
  2. Joo, BV ei ole vissiin päivittänyt kaikkia tietojaan aivan ajan tasalle...

    VastaaPoista