torstai 24. lokakuuta 2013

Suolaa haavoille

Tilatessani Sunrise Cosmeticsilta kaikenlaisia tököttejä nappasin ostoskoriin tarjousosiossa möllöttäneen Greenlandin kuorintasuolan. Tätä nykyä sitä ei näemmä saa enää heiltä eli jos tätä halajaa, pitää tätä alkaa metsästämään muualta.


Purkki on suht massiivinen kooltaan, se vetää sisälleen 400 g suolaa. Suola on Atlantista peräisin ja ilmeisesti tähän on lisätty myös jotain eteerisiä öljyjä. Ei nämä öljyt jätä ihoa mitenkään öljyisen tuntuiseksi, ehkä jotain pientä huomaa, mutta enpä minä siitä mitenkään hyödy koska käytän kuorintoja aina ennen varsinaista pesua. Tuoksukaan ei tässä ole mitenkään voimakas, kookos tuoksuu ihan vähän, mandariinin aromista en tiedä havaitsenko sitä juuri ollenkaan.


Kuorintasuola on kirjaimellisesti aivan kuin suolaa ja tätä käytetään siten, että kaadetaan suolaa kämmenelle ja sekoitetaan siihen hiukan vettä. Näin suola ei ehkä ole ihan niin raapivaa kuin suoraan iholle lätkittynä (vaikka iho olisi vedellä kostutettu) ja ennen kaikkea, irtorakeisen suolan sellaisenaan iholle levittäminen olisi suht haastavaa kun puolet siitä varisee lattialle.

Luulisi että sokerikuorintojen ystävänä olisin tykästynyt tähän vaan ei, en oo oikein lämmennyt tälle. Ensinnäkin, tuollainen kierrekorkkinen metallinen pakkaus on mun mielestä suihkuolosuhteissa hankalahko, aina pitää varoa ettei vettä pääsisi purkin sisälle. Toisekseen, jotenkin mieluummin otan kuorinnan suoraan tuubista/purkista ilman että joudun sekoittelemaan siihen vettä (siitäkin huolimatta ettei toimenpiteessä kauaa nokka tuhise). Kuorintana tämä on kyllä tehokas, mutta auta armias jos ihollasi on rikkeymiä, jos et ole ollut niistä tietoinen, niin tätä ihollesi lätkäistyäsi varmasti huomaat niiden olemassaolon. Siis tiedättehän miltä tuntuu kun suolaa hierotaan haavoihin ;)

En siis taida toiste hankkia suolakuorintaa, kyllä muut kuorinnat on enemmän mun juttu.

3 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoinen tuote hyvine ja pahoine puolineen. :)

  VastaaPoista
 2. Jjjaiiiiks, se on ihan hirveää, kun suolakuorinta menee vaikka kuivuuttaan auenneisiin rystysiin... Jäätävää varmaan tuolla lailla kiteinäkin ilman mitään voidepohjaa.

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Mielenkiintoinen hyvinkin =)

  Aino: Hyi hemmetti, jos kädessä olisi rikkeymiä, niin eihän tuota voisi kiljumatta käyttää =/

  VastaaPoista