maanantai 14. lokakuuta 2013

Käsien voitelua

Kyllä vaan syksyn tulon huomaa, käteni tarvitsevat kesää enemmän kosteutusta ja voi kamala jahka koettaa talvi, sitten mun tartteis uittaa tassujani rasvassa jatkuvasti. Huomasinkin tässä jotta mullahan on esittelemättä monen monta käsivoidetta, osaa oon käytellyt jo kesällä ja osa on ollut käytössä nyt syksyllä. Pistetääs siis vähän arvioita niistä kehiin, kohtapuoliin kun näitä käsivoiteisiin keskittyviä juttuja alkaa tulla entistä enemmän, kiitos siis sen käsiä kuivattavan talven...


Tämän Laveran Orange Feeling minikokoisen käsivoiteen sain joskus tilaajalahjana muistaakseni Cosmeryasta. Mulla on joskus aikoja sitten ollut jokin Orange Feeling-linjan tuote, olisikohan ollut suihkedeodorantti eli tuoksumaailma oli jokseenkin tuttu. Tämähän tuoksui appelsiinille (ilmeisesti myös tyrnille) ja mikäs sen mukavampaa! Olin kuitenkin erottavinani tuoksusta jonkun ehkä luonnonkosmetiikkamaisen aromin, mutta se ei ollut onneksi mitenkään vahva. Käsivoiteenakin tämä oli hyvä, ei siis mikään mukamaste kosteuttava liru, kyllä tämä teki käsille hyvää. Sen kyllä tiedän ettei tämä talvisaikaan yksistään riittäisi käsilleni, mutta ns. päiväkäsivoiteena tämä olisi talvella vallan mainio.


Bottega Verden Marokon argan ja iiris käsivoiteen tuoksu oli sellainen joka alussa jopa ällötti minua. En osaa kuvailla mille tämä tuoksui, mutta ensin en todellakaan pitänyt siitä. Ajan mittaan taisin tottua tuoksuun ja mistäpä sitä tietää vaikka aromi olisi vähän laimentunutkin lukuisten aukaisukertojen aikana eli lopulta suhtauduin siihen neutraalisti. Käsivoiteena tämä oli hyvä ja riitti yökäytössäkin näin syksyllä. Talvella käteni saattaisi tarvita ravitsevampaa voidetta vaikkei tämä tosiaankaan ollut huono kosteutustehoiltaan.


Tästä Ziajan cocoa butter käsivoiteesta oon kertonut aikaisemmin tässä postauksessa ja ko. postauksessa lyttäsin käsivoiteen melkeinpä täysin. Nyt syksymmällä (tai ehkä jo elokuussa) otin sitten korkkaamattoman yksilön käsivoiteeksi töihin (olin siis hankkinut tuplapakkauksen mokomaa) ja kyllähän tämä siellä pelitti ihan hyvin kun käteni eivät ole vielä olleet rutikuivat. Siltikään en ostaisi tätä toiste, edelleenkin olen sitä mieltä ettei tämä kosteuta käsiä tarpeeksi vaikka tuntuukin koostumukseltaan ravitsevalta.


Ja sitten tämä mysteerikäsivoide. Ja juu, jutun lopuksi kerron lisää tuosta härpäkkeestä... Eli, mielestäni en ollut esitellyt tätä käsivoidetta ja muistin ottaneeni tästä jo kuvankin. Vaan eipä sitä kuvaa löytynytkään mistään ja aloin miettimään oonko sittenkin jutustellut tästä aikaisemmin. Blogista en kyllä äkkiseltään löytänyt juttua joten se jää mysteeriksi. Huutakaa hep! jos muistatte tämän esiintyneen täällä aikaisemmin =D No mutta, sanon nyt pari sanaa tästä Oriflamen Cocktails & The Citystä. Käsivoiteena tämä on ollut ihan ok (talvella menisi varmaan ihan hyvänä päiväkäsivoiteena), mutta voi sitä tuoksua! Tämähän tuoksuu tuon Cocktails-sarjan yhdelle hajuvedelle ja siitä oon postannut täällä. En tykännyt hajuveden tuoksusta ollenkaan joten luonnollisesti en pidä tämänkään tuoksusta. En siis ostaisi toiste-siis jos tätä saisi, tämä kun ei ole mitenkään vakivalikoimassa joten tiedä häntä miten tätä on myynnissä.

Niin, tuo härpäke! Se taisi olla Anzu-Anssu joka blogissaan kertoi tällaisesta Verkkokaupasta saatavasta Brix TubeMasterista ja hetihän ajattelin jotta tuo on saatava. Olin vähällä unohtaa sen kun kävimme ko. puljussa, mutta sitten se jostain alitajunnasta pompsahti esiin ja niinpä ostin pakkauksen näitä.Aina näitä en oo muistanut survaista tuubeihin, mutta kyllä täytyy sanoa että käteviä ovat. Täysin tämäkään ei poista sitä viime hetkien saksilla tapahtuvaa tuubin leikkelyvaihetta, mutta huomattavasti myöhemmässä vaiheessa saksiin tarvitsee turvautua jos tämän virittelee tuubiin. Ainakin puristimien käytön alkuvaiheessa välillä oli vaikeuksia saada tuubia tuonne 'huulten' väliin niiden jäykkyydestä johtuen, mutta en tiedä onko nuo (onneksi) löystyneet käytössä vai oonko oppinut paremman tekniikan/riippuuko se vähän tuubistakin. Ja hei, yksi vinkki, itse opin tämän kantapään kautta... Eli, kun tällaista änkeää tuubin päälle, kannattaa korkkia aina välillä aukaista tasatakseen painetta. Ensimmäisellä kerralla en älynnyt tehdä niin ja senhän voi arvata miten kävi kun aukaisin korkin..pruut, sieltähän sitä voidetta ruutasi paineen siivittämänä ;)

2 kommenttia:

  1. Itse pidän kovasti Laveran käsivoiteista. Näppärä tuo tuubipuristin. :)

    VastaaPoista
  2. Laveran käsivoiteet on kyllä monia voiteita tuhdimpia ja voisin käyttää niitä toistekin, lirulirut kun ei oo mun juttu =)

    VastaaPoista