keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Syyskuun LivBox

Helou taasen! =) Tauko on ohi ja aloitetaanpas bloggaaminen syyskuun boksin esittelyllä. Pikkasen myöhässä tulee tämän boksin esittely, mutta ei kai se haittaa... Itse pahvilaatikosta ei tullut tällä kertaa otettua kuvia, mutta eipä se loota olekaan pääasia.


Tällä kertaa täysikokoisia tuotteita oli vain yksi ja se oli tämä Max Factorin luomiväri. Sävyt ovat näemmä vaihdelleet melkoisesti ja meikäläisen boksiin oli eksynyt tällainen sinällään kaunis sävy. Se vaan etten nyt välttämättä olisi tarvinnut tätä, mieluummin olisin ottanut testiin vaikkapa jonkun kasvovoiteen (vaikka monien mielestä niitä on ollut bokseissa liikaa). Pikkasen testasin tätä ja tässä on jonkin verran sellaista isoa glitteriä josta en niinkään välitä. Lisäksi kyllä mulla on jossain paletissa pinkkejäkin sävyjä eli tämän kohtalo on päätyä kiertoon.


Tämä sen sijaan oli mieluinen juttu, tosin en varmastikaan raski kokeilla tätä naamiona, tuubi kun on sen verran pieni (15 ml) eli naamiona käytettäessä siitä ei repisi riemua pitkäksi aikaa. Toisissa bokseissa oli tämän sijaan Peppy Galoren kasvovesi ja voi Luoja kun tästä epäkohdasta ovat jotkut mielensä vihastuttaneet. Kas kun tuo kasvovesi on jonkin verran halvempi kuin tämä näyte ja sehän on hirvittävä vääryys. Anteeksi nämä kiukkuiset sanani, mutta mua jossain määrin tympii tuollainen asenne, en minä ainakaan jaksa laskeskella tarkkaan saanko maksamallani summalla mahdollisimman suuren hyödyn, sehän kun ei ole LivBoxin idea ollenkaan. Mä olisin ollut yhtä onnellinen jos olisin saanut ko. kasvoveden ja sitä paitsi, se kasvovesi takuulla kestää kauemmin kuin tämä pieni Clarinsin tuubi, olkoonkin niin että kasvovesikään ei ollut normaalikokoinen. Mutta toki tuollainen mielensä pahoittaminen on ymmärrettävää jos oikeasti tahtoo maksimoida rahallisen hyödyn boksien suhteen ja uusien tuotteiden kokeilu ei olekaan se pääasia =)


Minähän en ole mikään puhdistusmaitojen suurin ystävä, mutta ihan mielelläni kyllä testailen tällaista vähän tyyriimpää versiota. Tuubikaan ei ole mikään kovin suuri ja se on hyvä se mikäli (ja oletettavasti) en tykästy tähänkään puhdistusmaitoon =)


Tästä saippuasta ilahduin kovasti vaikka pieni nykerö onkin. Tuoksukin osui nappiin, monilla on näkynyt sellaisia tuoksuversioita joista en olisi niin paljon välittänyt. Niin ja tämäkin tuote on aiheuttanut napinaa ja ensin itsekin olin tympääntynyt kun luulin joidenkin saaneen ison saippuan ja joidenkin taasen tällaisen pienen. Vaan ei, homma menikin niin että jotkut ovat saaneet hyvin pienen näytteen jotain arvokkaampaa suihkugeeliä ja siitä ei ole tykätty. Tuon tympääntymisen ymmärrän paremmin, en minäkään tekisi mitään pienellä tirauksella suihkaria.


Ja sitten vielä tällaiset. Tuosta tuoksunäytteestä en nyt niin välitä (olisi ollut edes suihkesysteemi siinä), mutta on kiva testailla luksus-vartalovoidetta joka täysikokoisena maksaa niin paljon etten hevillä raskisi maksaa moista summaa ;)

Sellaisia tuotteita siis, mitä te tykkäsitte omista bokseistanne?


3 kommenttia:

 1. Itselle ei tule boxia ja nää esittelyt aina vahvistaa sen, miksi en halua siihen rahojani pistää... Varsinkin viimeaikaiset hommat, toiset saa erikokoisia ja erituotteita kuin toiset, minusta se on yksinkertaisesti väärin. :(

  VastaaPoista
 2. Mä kyllä tykkäsin boxista myös todella paljon, mielenkiintoisia tuotteita! :) Sain samat kuin sinä, paitsi saippua laventelina ja luomiväri kultaisena. Luomiväri ei niin kiinnostanut, mutta muut joo. :)

  Ootko käynyt lukemassa LivBoxin FB-sivuja? :D Mä siellä ainakin osallistuin keskusteluun mainitsemalla saippuan painon ja sen, että pikkunen lätyskä se on.... ;)

  Kiva kun olet takasin!! :)

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Se Clarins-sekoilu oli kyllä melkoinen moka, tosin saatiinhan me sitten niitä LivBox-pisteitä hyvitykseksi tuosta virheestä. Mä kyllä otin mielelläni pisteet vastaan, niiden ansiosta saan jossain vaiheessa yhden ilmaisen boksin, mutta on varmasti heitäkin joita mokomat pisteet eivät hyödytä yhtään.

  Marisa: Joo, sieltä fb-sivuilta 'valituksia' kävinki lukemassa =D Kiitti, kiva oli tulla takaisin sorvin ääreen =)

  VastaaPoista