lauantai 14. syyskuuta 2013

Putsista

Vihdoinkin tuli käytettyä aikoja sitten Oriflamelta hankittu Amazonia kasvojen puhdistusaine. Tuote oli saatavilla rajoitetun ajan ja en tiedä myyvätkö vieläkin välillä varaston jämiä (tosin nyt tuotetta ei näytä olevan varastossa).


Kylläpäs tässä Oriflamen sivuilla olevassa kuvassa pullo näyttää paljon herkullisemmalta kuin tämä meikäläisen käyttämä versio... Onkohan myynnissä ollut välillä tuollaisia läpikuultavaa matskua olevia versioitakin, tämä mun pullo kun oli ihan erilainen.

Oriflame kuvailee putsaria näillä sanoilla: Virkistävä kasvojen pesuaine hoitaa ihoa. Antioksidanttista kärsimyskukkauutetta sisältävä kasvopesu poistaa iholta epäpuhtaudet ja jättää ihon raikkaaksi. Sopii normaalille iholle.

Tämä oli ihan mukava tuote, tosin tuoksu oli jokseenkin pliisu ja siitä tuli mieleen kurkku tmv. Tämä oli siitä jännä putsari kun tää oli jotenkin hirvittävän liukasta käyttää =D Tuote oli geelimäistä ja en meinaa liukkaudella sitä että tämä olisi meinannut karata käsistä. Ei, tämä vaan oli kasvoille levittäessä jotenkin hirvittävän pliukkaan tuntuista. Kuulostaa varmasti oudolta höpinältä, mutta ehkäpä muut tätä käyttäneet voivat allekirjoittaa väittämäni =)

Seuraavaksi käyttöön lähti Avonin 3 in 1 putsari. Muahan hiukan huvittaa nuo tuollaiset putsarit joissa mainitaan olevan kasvovettäkin. Siis mikä itu siinä on, tuote kun huuhdellaan pois kasvoilta...


Tämä Naturals-sarjan peach & cotton 3 in 1 putsari on aivan ihanan tuoksuista ja muutenkin tykkään tästä. Niin ja tuo 3 in 1 meinaa tosiaan sitä että tuote pitää sisällään puhdistusaineen, meikinpoistoaineen ja sen naurettavan kasvoveden. Ainoastaan jonkin aikaa kirosin kun välillä tuubia sai puristella tavallista voimallisemmin ennen kuin geeliä suostui tulemaan ulos tarpeeksi. Heti huomasin ongelman piilevän tuubin suuaukossa joka oli järjettömän pieni ja lopulta päätinkin suurentaa sitä saksilla. Johan loppui ongelmat sen siliän tien. Tätä voisin käyttää toistekin, ihan just tuon mukavan tuoksun vuoksi.

6 kommenttia:

 1. Amazonialla on ainakin itseeni uppoava nimi, voisin hyvinkin kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Mullakin on Avonin joku 3 in 1 -putsari parhaillaan käytössä, siinä on puhdistusaine, kasvovesi ja KOSTEUSVOIDE! Jep! *huutonaurua*. Käytän sitä vaan aamuputsarina... Ja lisään kasvoveden ja kosteusvoiteen. ;)

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Nimi on kyllä jokseenkin herkullinen ja olihan tuo muutenki ihan jees tuote =)

  Marisa: Ei voi olla totta, minkä niminen ko. tuote on? =D

  VastaaPoista
 4. Avon Care 3-in-1 Cleansing Lotion. :) Vai leikkiikö se sitten kosteuttavaa kasvovettä, en tiiä...

  VastaaPoista
 5. Mullakin on kummatkin tuotteet ja mitä muutaman kerran oon Oriflamen putsaria kokeillut, niin kyllä se muistaakseni liukkaan tuntuinen on :).

  Mulla meni tosta Avoni putsarista korkki rikki lähes aluksi... Se kierre osa jäi tuubiin kiinni ja muu korkki lähti irti... Eipä se muuten haittaa kuin ettei sitä voi mihinkään mukaan ainakaan ottaa.
  Ja tuo puristelu on tosi ärsyttävää! Kiitokset tuosta reiän isontamis-vinkistä, täytyy melkein tehdä sama operaatio!
  Niin ja itsekään en tajua täysin noita kasvovesi samassa putsareita... Eihän se ihon ph pääse tasoittumaan, kun aine pitää huuhdella vedellä pois iholta! Pakko ainaki mun on käyttää kasvovettä erikseen :D.

  VastaaPoista
 6. Marisa: Onkohan se semmonen sinivalkoisessa pullossa oleva, joskus oon tainnu harkita sen tilaamista, mutta muistaakseni en oo sitä tilannu =)

  Anzu-Anssu: Pahus kun ei tullut katsottua ainesosalistaa, ehkä se liukkauden syy löytyisi sieltä...

  Heh, mitähän maanantaikappaleita ne meidän tuubit on, tosiaan se reikä siinä oli about semmonen ku olis jollain neulalla pistetty =D Tihrustelin sitten sitä ja tulin siihen tulokseen et kyllä sen piti olla suurempi, ilmeisesti jostain tehtaan rei'ittäjästä tmv. on loppunut puhti =P

  Joo, eipä tommosten tuotteiden 'kasvoveteen' oo luottaminen, en kyllä tajua miksi kuluttajia noin huijataan, eiköhän suurin osa hoksaa ettei sillä kasvovedellä moisessa tuotteessa oo mitään merkitystä =)

  VastaaPoista