tiistai 17. syyskuuta 2013

Mielettömästi suihkugeelejä ;)

Onkos teillä jo ollut ikävä mun suihkaripostauksia? Eipä hätää, nyt esittelyyn pääsee mieletön määrä käyttämiäni suihkugeelejä! Missään käyttöjärjestyksessä nämä eivät taida olla, en enää millään muista minkä oon käyttänyt milloinkin...


Mähän en raski ostaa näitä Body Shopin suihkareita normihintaan ja tämäpäs olikin kerran tarjouksessa (muistaakseni vitosen?) joten mukaanhan tämä lähti. Mustikkainen suihkugeeli oli ihan ok ja voisin joskus ostaa toistekin-siis jos tämä olisi tarjouksessa. Jotenkin muistelen tästä jääneen semmoinen fiilis jotta mökillä tätä olisi kiva käyttää. Ehkä se oli tuo mustikkainen tuoksu joka teki sen fiiliksen?


Tämä Gunryn granaattiomenainen suihkugeeli oli kyllä ihana ja jos tässä syssyllä eksytään Haaparantaan, niin varmasti ostan tätä varastoon muutaman pullon.


Oriflamen Cocktails & The City Flirty Bella suihkari oli pettymys. En kyllä tykänny ollenkaan ja nyt en edes muista mille tämä tuoksui..muistaakseni tuoksu oli mitäänsanomattoman tylsä. Mullahan on muuten tämä hajuvetenäkin, mutta en oo muuta kuin testannut sitä. Pitäisikin testata sitä kunnolla ja katsoa tykkäänkö siitäkään ollenkaa.


Freemanin mandariininen suihkugeeli oli kyllä ihana, siis eihän mandariinille tuoksuva suihkari voi olla muuta kuin ihanaa! Tätä tarttee ostaa joskus toistekin.


Bottega Verden Kookos-Mango kylpy- ja suihkugeeli huijaa kyllä etiketillään. Katsokaas nyt, siinähän möllöttää mangon ja kookoksen lisäksi papaija vaikkei moista hedelmää ole mainittukaan =D Mähän suhtaudun kookoksen aromiin kaksijakoisesti, mutta tämä oli kyllä ihan mukavan tuoksuinen. Mangoa en mitenkään erottamalla erottanut, mutta taisi sen jonkin säväyksensä tuoda tuoksuun koska se ei tuntunut mitenkään 100% kookoksiselta. (Kookoksinen..onko se edes sana..?)


Greenlandin papaya-lemon oli kyllä melkoinen herkku ja tätä olis kyllä joskus saatava lisää. Papaijaa en tuoksussa huomannut (tosin, papaijan tuoksu taitaakin olla olematon?) mutta sitruuna, se kyllä tuoksui ja ihanalle tuoksuikin! Tuo pullo on muuten jotain metallia, itse asiassa siitä tuli mieleen alumiini, ja vaikka onhan tuo kivan näköinen niin jotenkin se tuntuu oudolta materiaalivalinnalta. Miinusta saa myös kierrekorkki, mutta hurmaavan tuoksun vuoksi annan nämä seikat anteeksi =)


Yveksen Red berries edt oli sellainen johon rakastuin, mutta tämä suihkugeeli ei saanut minua rakastumaan. Tosin, luulen syyn olevan tämä tuhlaileva tapani käyttää suihkareita, vähäisessä käytössä (tyyliin hikisten jalkojen pesu) kun tämän tuoksu tuli jotenkin paremmin esiin vaan ans olla kun käytin tätä normitapaan, silloin en meinannut erottaa tuoksussa mitään marjaista vaan haistoin jonkin ikävän pistävän aromin. Eli syy saattaa hyvinkin olla tässä käyttäjässä, ei niinkään tuotteessa. Vaan kyllä se hajuvesi tuoksuu siltikin paremmalle kuin mille tämä tuoksui...

No huh, olipas niitä monen monta purtiloa, melkein vois hävettää vaan ei nyt sentään niin kainoiksi ryhdytä ;) Oliko joukossa jotain teidän suosikkeja tai sellaisia joita tahtoisitte päästä kokeilemaan?

7 kommenttia:

  1. YR:n Plaisirs Nature -sarjan kaikki suihkugeelit on ihania. Tuoksut on mahtavia, koostumus ihanan paksua ja maitomaista, eivätkä kuivata ihoa. Mielestäni markkinoiden parhaat!

    VastaaPoista
  2. Mulla on toi Yves tuoksusuihkeena ja musta se oli pettymys :( Mielummin ottaisin tuon suihkarin. Jos vois näin virtuaalisesti vaihtaa :D

    VastaaPoista
  3. :D me ollaan kyllä niin sielunsiskoja kun puhutaan suihkugeelihulluudesta! :D

    VastaaPoista
  4. Hmm, tuo mustikka kuulostaa namilta.. :D

    VastaaPoista
  5. On ollu ikävä! ;D

    Tota Freemania oon kuolannu monta kertaa, mutta malttanut olla ostamatta. The Body Shopiakin harkitsin mutta maltoin mieleni.

    Sen sijaan... SAATOIN tehä sun suosituksesta tilauksen Bottega Verdelle... Ja siellä saattoi olla tuo samainen suihkugeeli (ehkä pari muutakin...)... :D Ja mietin ihan samaa, ettei papaijasta mainintaa ollenkaan! Tuoksu on kyllä todella hyvä. :)

    Yves Rocherista mulla on minikoko, mutta se tuoksu on vähän blaah...

    VastaaPoista
  6. On tosiaan ollut jo ikävä suihkaripostauksiasi! :) On sulla ollut noiden suhteen kissanpäivät viime aikoina. Kaikki kuulostaa enemmän tai vähemmän hyviltä. Itelläni on mininä tuo Yvesin marjasmoothie, mutta on minustakin hieman liian hapan tuoksu.

    VastaaPoista
  7. Jonna H.: Kyllä se Yves suihkarit osaa tehdä vaikken nyt tuohon tykästynytkään. Mutta se viime kesänä (ja olihan sitä tänäkin kesänä) markkinoilla ollut mango-passion(?), oiih, se oli ihanaa! =)

    Kisu: Miten kukaan voi olla tykkäämättä siitä hajuvedestä ;D Ei vaan, makuasioitahan nämä. Sun tarttee käyttää se vaikkapa vessatuoksuna... =)

    Nonnu: Niin kyllä ollaan ja onneksi sitä ei ole yksin tämän 'hulluuden' kanssa, muutenhan sitä saattaisi saada hullun paperit... =D

    Katja: Se oli kyllä kiva, ei mikään makea, mutta muuten mukava ja kyllä tosiaan luulen hankkivani sitä joskus lisää mökkikäyttöön =)

    Marisa: Jos joskus sorrut tuohon Freemaniin, niin se on kuule sitten menoa, siis jos tykkää mandariinin tuoksusta =) Ai että saatoit tehdä tilauksen =P Ei se mitään, mähän tilasin tässä vähän aikaa sitten työkaverin kans BV:ltä (nyt pakettia sai odotella kauan) ja vaikuttaa siltä et tehdään uusintatilaus. Köh ;)

    Aino: Mulla taitaa olla aina kissanpäivät suihkareiden suhteen ;) Joo, vähän kökkönen oli tuo Yves ja kiitän onneani etten mennyt tilaamaan kahta pulloa.

    VastaaPoista