perjantai 20. syyskuuta 2013

Etanolilla pilatut

Nytpä esittelen kaksi eri tuotetta joita yhdistää yksi ja sama asia: molempien ainesosaluettelossa on denaturoitu alkoholi listan kakkosena.


Kesällä 2012 (jolta ajalta kuvakin on..!) ostin tämän Acon kasvovoiteen ajatuksena josko tämä auttaisi ihoni epäpuhtauksiin. Täytyy sanoa ettei tätä Spotless Two-in-one geeliä ole tullut käytettyä aktiivisesti ja yksi syy on tosiaankin tuo kakkosena keikkuva alkoholi. Ei nimittäin tunnu mitenkään ylevältä levittää viinalle tuoksuvaa geeliä kasvoille, ei vaikka alkoholin leyhähdys toki haihtuu ajan mittaan. Lisäksi geeli jättää tahmaisen pinnan iholle ja sekään ei tunnu mukavalta. Toki voi olla niin että annostelen geeliä liikaa, mutta niin tai näin, tätä ei ole mukava käyttää. Tässä linkissä infoa tuotteesta mikäli kiinnostus heräsi.

Ja sitten se toinen tuote joka kuitenkin on onneksi vähemmän paha kuin tuo Acon tapaus.


Avonin Skin so soft-sarjan vartalogeeli on suht tuore ostos jonka päätin ottaa käyttöön hetimiten, tajusin nimittäin että muuten tämä olisi jäänyt odottamaan jemmoihini ensi kesää. Tässäkin alcohol denat. napottaa heti kakkosena inci-listassa ja senhän huomaa. Tässä viinan tuoksua ei kylläkään huomaa niin pahasti kuin Acon kasvogeelissä (johtuisikohan siitä ettei vartalogeeliä levitetä suoraan naamalle joten tuoksu jää vähän etäämmälle nenästä...), mutta kyllä sen erottaa. Alkoholi taitaa myös tehdä sellaisen viilentävän efektin ja se oli syy miksi halusin käyttää tämän ennen talvipakkasia. Tähän aikaan vuodesta tämä vielä menettelee-tosin on iltoja jolloin en kaipaisi viilentävää efektiä mutta minkäs teet, käytettävä tämä nyt on... Onneksi tämä on kulunut suht nopsaan ja ehkäpä viimeiset jämät jätän seuraavalle mökkireissulle, saunan jälkeen tämä kyllä tuntuu ihan mukavalta =) Kosteutustehot tässä menettelee vielä näin syksyllä, mutta talvella ihoni takuulla janoaisi enemmän kosteutusta. Täytyy siis todeta etten ostaisi tätäkään toiste sillä minä nyt en vaan tykkää etanolisista tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti