maanantai 23. syyskuuta 2013

Ei otetta

Avon lanseerasi jokin aika sitten uuden Fergie-tuoksun joka on nimeltään Outspoken Fresh by Fergie. Jokin siinä herätti huomioni ja niinpä tilasin sen itselleni demotuotteena.


Tämä parfyymi kuuluu hedelmäis-kukkaiseen kategoriaan ja siinä on seuraavanlaisia vivahteita (tai mitä lie): sykkivää lychee-ruusua ja rehevää guava-kukkaa kermaisen santelipuun kipinöivällä pohjalla. Jos tuo hymyilytti teitä niin ei se mitään, niin minuakin hymyilytti ja en oikein tajunnut tuosta hölkäsen pöläystä ;)

Mutta, katsotaanpas ensin hajuveden pakkausta ja pulloa itsessään, ovat sen verran herkullisen näköisiä ja en voi kiistää etteikö ulkonäkö olisi vaikuttanut ostopäätökseeni.


Jos näkisin pelkän pahvipakkauksen, ajattelisin tuoksun olevan jotenkin makea ja säväkkä, sen verran räiskyvä kotelo on kyseessä.


Pullon väri huokuu kyllä raikkautta, mutta sen muoto on ehkä hivenen epäkäytännöllinen meikäläisen kouraan, mun pitää olla aina vähän tarkkana ettei pullo lumpsahda kädestäni.

Entäs se tuoksu itse? No, tämä on vähän sellainen josta en meinaa saada otetta. Tuoksu on ihan kiva, mutta tuskin olisin ostanut jos olisin tuoksutellut tätä etukäteen. En edes oikein osaa kuvailla mille tämä tuoksuu, tässä on jokin juju josta tykkään (ehkäpä voisin kuvailla ko. aromia merelliseksi), mutta toki tässä on niitä muitakin vivahteita jotka ovat omaan nenääni tylsiä. Mun makuun tästä vaan jää puuttumaan 'se jokin' joka pistäisi minut tuoksuttelemaan tätä hurmoksen vallassa. Lisäksi musta tuntuu ettei tämä oikein toimi mulla, ihan kuin ihollani tuoksu saisi sellaisen aavistuksen tunkkaisen sävyn. Harmillista ettei tämä ollut ihan mun juttu, toki tätä tulee käytettyä harvakseltaan, mutta mikään lempituoksu tämä ei ole.

2 kommenttia:

  1. Onhan toi pullo tosiaa kaunis! ;)

    VastaaPoista
  2. Onhan se, jos pullo olisi ollut ruma, niin en varmaan olisi sortunut ostamaan tätä =)

    VastaaPoista