torstai 26. syyskuuta 2013

Kuorintaa

Oi että, nyt sai Fruttini kovan haastajan vartalonkuorintojensa suhteen, nimittäin Freeman osaa kyseisen homman myös enemmän kuin hyvin!


Granaattiomenainen sokerikuorinta oli ihan huippu tehoiltaan ja hissukseen musta alkaa tuntumaan siltä että nämä sokerikuorinnat on mun juttu. Esmes Fruttinin kuorinnoista en tiedä mitä materiaalia ne kuorivat osaset ovat, mutta sokerikuorinnasta voi ainakin olla varma ettei lattiakaivo tukkeudu kuorivien jytysten vuoksi.

Tokihan sokerisen kuorinnan voisi varmastikin tehdä helposti itse, mutta jotenkin taidan olla liian laiska siihen hommaan eli ostanen kuorinnat jatkossakin valmiissa puteleissa ;) Ainoastaan tuoksu oli vähän liian pliisu mun makuun, mutta eipä se menoa haitannut. Freemanin tuotteitahan saa monista marketeistakin, mutta omani tilasin aikanaan täältä.

Ja sittenpä käyttelin LivBoxista tulleen minikokoisen Bernard Cassieren Anti-stress kasvojen suklaakuorinnan.


Kuorintana tämä oli ok ja tehostaakseen vaikutusta tämän pystyi jättämään iholle viideksi minuutiksi vaikuttamaan. Ensimmäisellä kerralla käytin tätä saunassa ja tuolloin annoinkin kuorinnan vaikuttaa vähän aikaa naamallani. Tämän jälkeen iho tuntui pikkasen kuivalta, tosin suurin kuivattaja taisi olla sauna itse, sen jälkeenhän iho aina janoaa kosteutusta. Myöhemmin käyttelin tätä normikuorinnan tapaa ja eipä tästä ole mitään valittamista. 

Kuorinta itsessään oli sellaista ruskeaa mömmöä (josta jollain saattaa tulla ikäviä mielikuvia ;D) ja seassa oli niitä kuorivia kikkareita. Tuoksukin oli ihana vaikka olenkin toitottanut ettei suklaatuotteiden tuoksu välttämättä iske muhun, näin ne mieltymykset muuttuu kun saa käyttää itselle 'oikean' tuoksuisia tuotteita =) Muistelen jonkun sanoneen että tämä tuoksuu kaakaolle ja sitä se tekikin. Nam! Mutta, ostaisinko tätä täysikokoisena, 50 ml tuubi kun maksaa n. 42 €. No ehei, en todellakaan ostaisi, ei tämä mun mielestä poikennut yhtään halvemman luokan kuorinnoista. Tästä LivBoxin sivulle vievästä linkistä pääsee lukemaan tuotteesta vähän tarkemmin.

3 kommenttia:

 1. Kuorivia kikkareita, saatoin hieman hihitellä. XD

  VastaaPoista
 2. Hiitokset tuosta Freeman vinkistä, täytyypä muistaa ostaa jossain vaiheessa testiin!
  Minäkin oon saanut tuon Livbox-kuorinnan käytettyä, juttua tulossa varmaan tässä 4 päivän sisällä, ennen kuun loppua :D.

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Taisipa tuon kuorinnan ulkonäöllä olla vaikutusta siihen miksi mieleeni tuli sana 'kikkare' ;D

  Anzu-Anssu: Mä vähän luulen että tykkäilet Freemanista, se kun on rouhea kuorinta =)

  VastaaPoista