maanantai 5. elokuuta 2013

Kyllä kyllä ja ei ei

Jostain LivBoxista paljastui Laveran minikokoinen käsivoide joka peräti yllätti minut positiivisesti tehojensa suhteen.


Hyvinvoinnin Tavaratalon sivuilta kopsasin selostuksen tästä:

Lavera Basis Sensitiv on manteliöljyä ja sheavoita sisältävä käsivoide, joka suunniteltu käsien herkälle iholle.

Kehäkukkaa ja kamomilla esansseja lisänä lesitiinille sisältävä voide suojelee käsiä, jopa kovan rasituksen aikana. Basis Sensitiv Käsivoidetta suositellaan käytettäväksi päivittäiseen suojaan ja luontaiseen käsien hoitoon.

Tämä on suht rasvaista käsivoidetta ja talvella tämä olisi mulle varmasti hyvä päiväkäyttöön ja saattaisipa tämä olla ihan hyvä yökäsivoidekin. Ainut mikä minua tässä kummastuttaa on tämän tuoksu. Jotenkin olettaisin herkälle iholle tarkoitetun tuotteen olevan tuoksuton vaan ei, tässä on joku erikoinen tuoksu. Omaan makuun se ei ole onneksi mikään voimakas tuoksu, mutta siltikin, kyllä mun mielestä herkän ihon tuotteiden tulisi olla hajuttomia. Tulikin mieleen jotta onkohan Laveralla tapana tunkea kaikenmaailman aromeja sellaisiinkin tuotteisiin joissa niitä ei yleensä käytetä, olihan silmänympärysvoidekin ruusulle tuoksuva...

Toinen tehoiltaan mukava yllätys on ollut Ziajan viinirypälekäsivoide ja tuoksukin tässä on vallan kiva =)


Mulla oli vähän pelkoja tän suhteen, petyinhän aiemmin Ziajan käsivoiteeseen. Pelko oli turha, tämä on huomattavasti kosteuttavampi kuin tuo onneton sisarensa, tämäkin olisi talvella päiväkäytössä hyvä ja ehkä jopa öisinkin. Tuoksukin tässä on miellyttävä. Alla Modan sivuilla tästä kerrotaan tähän tapaan:

Kosteuttava käsivoide kuivuneelle ja herkälle iholle. Hedelmäinen ja raikas tuoksu. Tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Parantaa ihon kosteustasapainoa jopa 40%.

Ja sitten se ei, ei, ei..voihan Body Shop, tää ei ole ollut yhtään mun makuun!


Varmasti tällekin on tykkääjänsä, ainut mistä ite tykkään on tuo suojakerroin...


Body Shopista kopsattua selostusta:

Päiväkäyttöön tarkoitettu, nopeasti imeytyvä, viehättävän ruusun tuoksuinen käsivoide kosteuttaa ja pehmentää ihon sekä ennaltaehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista. Voiteessa on aurinkosuoja 15. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti aikuiselle iholle. Ihanteellinen sinulle, joka haluat UV-suojallisen käsivoiteen. 

Ensinnäkin, en taida olla mikään ruusuntuoksun suuri fani, sen olen saanut huomata. Tämä ei siis tuoksu omaan nenään mitenkään herkulliselle. Toisekseen, tämä on rasvaisen oloista, mutta siltikin kätöseni eivät tunnu kosteutuvan. Ilmiö on samantyyppinen kuin öljyisten käsivoiteiden kanssa ja sitä en ymmärrä, miksei ne kädet voi tuntua kosteutetuilta jos niihin kerta länttää jotain tehokasta mömmöä?! Jaa, ja tääkö olis nopeasti imeytyvä, ainakin mulla tästä jää sellainen rasvainen kalvo käsiin joka toki katoaa nopeasti kun jotain puuhastelee (tämä on nyt käytössä työpaikalla, en jaksanut käyttää tätä kotosalla). Että joo, tulipahan kokeiltua vaan en kokeile toiste.

4 kommenttia:

  1. Toi Leveran käsivoide on kyllä hyvää tavaraa. Miehenikin tykkää siitä!

    VastaaPoista
  2. Sen tuoksu on muuten semmoinen joka on varmasti miesten mielestä ok, siis jos vertaa johonkin kukkaiselle/hedelmäiselle tuoksuvaan käsivoiteeseen =)

    VastaaPoista
  3. Tuo Lavera kulkee mulla laukussa mukana, mutta useasti en oo sitä ehtinyt käyttää. Tuoksu ei kyllä ollut yhtään omaan makuuni, mutta kyllä tuo ehkä juuri ja juuri tuollaiseen satunnaiskäyttöön menee...

    Ziajan kaakao-käsivoide on mulla työkäytössä ja voin kyllä allekirjoittaa aika pitkälti sun sanomiset siitä! Ihanan tuoksuinen, mutta ei vaan kosteuta. Pehmeän tuntuisiksi kädet jää, mutta ei sellaiseksi oikeasti kosteutetun tuntoiseksi :/.

    Itse kierrän kaikki ruusu-tuotteet kaukaa, kun en siitä vain yhtään pidä :D Eli tuo Body Shop jää ainakin testaamatta :D.

    VastaaPoista
  4. Tuon Laveran tuoksu saattaisi kyllä alkaa tökkimään pahasti jos sitä käyttäisi pitkään. Ja joo, mikähän kumma siinä kaakao-Ziajassa on kun ei kosteuta vaikka siltä tuntuu, tommosia käsivoiteita ei tarttis kyllä edes valmistaa =/

    Ei tosiaan kannata ostaa tuota Body Shopin käsivoidetta jos ei voi sietää ruusun tuoksua, se kun totisesti tuoksuu ruusuiselle...

    VastaaPoista