perjantai 2. elokuuta 2013

Hyviä kuorintoja ja huonoja sellaisia

Aloitetaan kasvokuorinnasta eli Avonin kuorinta-aineesta.


Avonin sivuilla tästä Clearsikin Professionalin huokosia syväpuhdistavasta kuorinnasta kerrotaan tähän tapaan:

Clearskin® Professional - kolmivaiheinen aknen hoito-ohjelma henkilöille, jotka kärsivät aikuisiän aknesta. Todistetun tehokkaat koostumukset sisältävät sinkkipeptidiä, joka taistelee finnejä vastaan niiden koko elinkaaren aikana ja ehkäisee uusien muodostumista.

Viilentävä kuorinta hajottaa nopeasti huokosia tukkivan lian ja rasvan, kuorii paljastaen raikkaamman, kirkkaamman ja heleämmän ihon ja jättää iholle puhtaan tunteen ja terveemmän ulkonäön.

Kuorinta on vaaleansinistä voidetta jonka seassa on sinisiä pieniä palleroita. Tuoksu on mentholinen tmv. eli ihan jees. Tätä olisi pitänyt käyttää päivittäin tai joka toinen päivä jos iho kuivuu. Välillä käytin tätä päivittäin, tosin taukojakin tuli koska mökille mentäessä en jaksanut raahata tätä mukaan. Kuorintana tämä on ollut hyvä, tosin mitään finnien suunnatonta joukkokatoa en kokenut. En tiedä miten olisi käynyt jos olisin käyttänyt sarjan muitakin tuotteita, yksittäisenä tuotteena tämä ei siis toiminut. Pettymyksen jälkeen tämä päätyikin normikuorinnaksi jota siis käyttelin satunnaisesti.


Haaparannasta ostamani Face UK:n vartalonkuorinta oli valtava pettymys. Siis oikeesti, miten vartalolle tarkoitetussa kuorinnassa voi olla sellaisia pikkiriikkisiä kuorintahippusia? Ne olivat melkein samaa luokkaa kuin saman sarjan kasvojenkuorinnassa josta oon turinoinut täällä. Älkää siis ostako tätä, tämä on ihan turha tuote.


Fruttinin Milky Orangea oon käyttänyt tuubin jo aikaisemmin, siitä juttua täällä. Mietin ensin oliskos tämä mennyt vanhaksi, tuote kun oli väriltään sellaista vaaleanruskeaa. Vaan sitten muisti alkoi pelaamaan ja tulin siihen tulokseen jotta samanväristä se oli silloin aikaisemminkin. Mä jaksan hehkuttaa tätä, mutta hehkutan vielä kerran: kyllä Fruttini on pro vartalonkuorinnoissa, heidän tuotteet tosissaan kuorii eivätkä vain yritä tehdä sitä!

2 kommenttia:

  1. Eilen laitoin Avonin tilauksen menemään ja tilaukseen lähti tuo professional kuorinta. Oon siitä normi-clearskin arjasta hyvällä menestyksellä käyttänyt kuorinnan (tai ainakin se kuori tehokkaasti), joten saa nähdä josko tämäkin toimisi :).

    Oijoi, täytyy varmaan kohta ottaa käyttöön se mun fruttini-kuorinta tän hehkutuksen jälkeen :D.

    VastaaPoista
  2. Musta vähän tuntuu jotta jäät koukkuun Fruttinin kuorintaan eli varo vaan ;)

    VastaaPoista