torstai 8. elokuuta 2013

Jättipää

Taannoinhan tilasin Born to Bion vauvoille tarkoitetun puhdistusveden ja ajatuksena oli käyttää tätä puhdistuspyyhkeiden (vauvoille tarkoitettuja nekin =D) sijaan kasvojen puhdistukseen tietyissä tilanteissa.


Täytyy myöntää ettei tätä ole tullut käytettyä juuri ollenkaan ja ajattelinkin nyt ottaa tämän tehokäyttöön kasvovetenä. Litku sisältää aloe veran mehua ja en tiedä onko se joka tässä tuoksuu, tuoksu on nimittäin mun mielestä jotenkin ei niin kiva. Ei se pahakaan ole, mutta joku siinä vaan mättää. Lisäksi nesteen väri on sellainen joka saa minussa aikaan vilunväristyksiä, litku on rusehtavaa ja jotenkin sellaisella ei mielellään hinkkaisi naamaansa, mielikuvat jostain muusta ovat liian vahvat... ;) Toisaalta mielikuvitusta käyttämällä tuoksu muistuttaa etäisesti ehkä coca-colaa ja sama fiilis tulee vanulapulle lirutetun nesteen väristäkin, mutta ensivaikutelman antamia mielikuvia on vaikea saada muutetuksi. Enivei, muuten tämä on tuntunut ihan jees tuotteelta, tosin tuskinpa ostan tätä toiste.

Ja sitten tuohon otsikkoon, jättipää-vauva aiheutti mussa melkoista hilpeyttä, jestas mikä kuuppa! =D


4 kommenttia:

 1. Pakkaus on ainakin jotenkin symppis! :D

  VastaaPoista
 2. Sitä se kyllä on, pistää kummasti hymyilyttämään kun katsoo jättipäätä =D

  VastaaPoista
 3. Born to Bion melkein kaikki tuotteet tuoksuu paljon pahemmalle kuin miltä näyttää. Mun mielestä pakkaukset on aivan ihania ja esim. suihkugeelit niiiin herkullisen kuuloisia... Totuus on kuitenkin toinen, ne tuoksut vaan ei oo mitään hyviä. :/

  VastaaPoista
 4. Jotain tuollaista oon lukenut blogeista, harmi kun pakkaukset ovat kuitenkin niin pirtsakan näköisiä =(

  VastaaPoista