maanantai 12. elokuuta 2013

Elokuun boksi

Viime viikko meni malttamattomissa merkeissä kun odottelin tämän kuun LivBoxia saapuvaksi. Vihdoin ja viimein perjantaina tuli noutoilmoitus ja kävin nappaamassa boksin mukaan mökille lähtiessämme. En tietenkään malttanut odotella mökille asti, oli ihan pakko jo autossa kurkata mitä se pitikään sisällään... =)


Jo autossa tajusin tykkääväni tämän kuukauden sisällöstä, boksissa oli kaikkea kivaa joita tahdon päästä kokeilemaan ja muutamaa tuotetta tulikin jo testailtua möksällä, niistä kuitenkin juttua joskus toiste.

 

Huulikiiltoja mulla on ennestäänkin paljon, mutta en siltikään pistänyt pahakseni tätä yksilöä. Taidankin ottaa tämän laukussa kulkevaksi kiilloksi, tätä kun voi sutaista huuliin pelkäämättä että kiilto sottaisi hampaita. Juu, mulla on tällä hetkellä laukussa huulikiilto jonka kauhukseni huomasin jättävän hampaisiin punaista väriä jos on huonoa tuuria matkassa... =D


Ahavan kasvovoidetta on myöskin mielenkiintoista päästä kokeilemaan. Yhden kerran tätä jo läntin naamaani, mutta yhden kerran perusteella ei vielä muodosteta kovin kummoisia mielipiteitä.

 

Tätäkin testailin vähän ihan vaan ihoöljynä. Näitä öljyjä on kuulemma ollut liikkeellä monenlaista versiota ja ensin olin pettynyt omaani kun huomasin yhden vaihtoehdon olleen mango. Mutta, en käy valittamaan, tämä on myöskin mukavan tuoksuinen öljy.

 

Tämän kohdalla innostus vaihtui kiukkuun kun luin joidenkin saaneen boksistaan huomattavasti isomman putelin. Siis oikeasti hei, onhan livboxilaisten täytynyt tajuta etukäteen se ettei tällaista purematta niellä. Jos isompia ei ole ollut tarpeeksi asti, niin sitte meille minikokoisten saajille olisi pitänyt laittaa useampi minikokoinen tuubi boksiin tai vaihtoehtoisesti koko Clarins olisi pitänyt unohtaa ja laittaa kaikille jokin muu samanarvoinen tuote. Tästä jäi kyllä paha maku suuhun, ihan periaatteen vuoksi.

 

Tätä testasin myöskin saunassa ja ensivaikutelma oli positiivinen, tuoksustakin tykkäsin vaikken mikään suklaisten tuoksujen ystävä yleensä olekaan.

Tämän kuun boksi oli siis varsin mieluisa, mutta tuo Clarins-jupakka pisti kieltämättä tympimään. Toivottavasti ottavat opikseen ja eivät toista tällaista virhettä koska kyllähän meidän tilaajien pitää olla täysin samalla viivalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti