torstai 15. elokuuta 2013

Persikkaa

Kuten varmasti muistatte, niin mähän hullaannuin Bottega Verden valkoinen persikka tuotteisiin ja nytpä olen testaillut paria niistä.


Rakastuminen, sehän lähti tästä suihkugeelistä. Yhden pullon olen jo käyttänyt ja toisen otin käyttöön mökillä. Heti alkuun koin lievän pettymyksen, tämä tuoksui pullon suusta nuuhkuteltuna paremmalle kuin mille se käytännössä tuoksui. Tai siis, käytössä olin välillä huomaavinani jonkin aromin josta en tykännyt. Vaan siltikin kyllä tykkään tästä ja siitä oudosta aromista (jota kukaan muu ei välttämättä taitaisi huomatakaan =D) huolimatta tämähän tuoksuu persikkaiselle. Omani tilasin täältä, mutta jos ulkomailta tilaaminen ei houkuta, saa tämän tilattua pikkasen kalliimmalta suomalaisesta puljustakin.


Suihkugeelistä hurmaantuneena hurmaannuin mielessäni samalle tuoksuvaan hajuveteen ja niinhän mun oli 'pakko' tilata tämä. Ja hyvä kun tilasin, tämähän on aivan ihana persikkainen haisuvesi. Jos tykkäät persikan tuoksusta, tykkäät todennäkösesti tästäkin. Hintakaan ei huimannut päätä, ulkomaisella sivustolla tämä maksoi piirun alle kympin (suomalaisessa nettikaupassa tästä saa pulittaa reilut 19 €). Tällä hetkellä tämä näemmä maksaa ulkomaisessa putiikissa vajaat 9 € ja siellä on muitakin tuoksuja jopa halvemmalla. (Ääk, ei olis pitäny käydä katsomassa, tuollahan olisi näemmä parikin hajuvettä jotka ottaisin enemmän kuin mielelläni... =D)

4 kommenttia:

  1. Oliko sun tilauksessa postimaksuja? Ei siis sillä että tuolta mitään tilailisin... :D Mut JOS tilailisin, ja JOS oisin siirtänyt tuotteita jo ostoskoriin, on ensin kuljetus isolla "Free Shipping 0,00 e", mutta sitten myöhemmin laskun loppusumman lisäksi tulee "Shipping costs: 4,40 e"... Häh?!

    VastaaPoista
  2. Edellisessä tilauksessa ei ollu postikuluja, mutta mähän tilasin nyt taas (köh!) ja mulle kävi kans noin eli perivät sen 4,40 €. Pistin heille kyselyä asiasta, saas nähdä vastaavatko...

    VastaaPoista
  3. Äääää,nyt sorruin tilaamaan tuolta. :D

    VastaaPoista