tiistai 30. heinäkuuta 2013

Tuliko ehkä tilattua jotain?

Yllätyksekseni huomasin aivan kuin huomaamatta selviytyneeni kesäkuussa suht vähäisillä kosmeshoppailuilla. Jotain pientä tuli ostettua, mm. kävin Body Shopissa, mutta mitään massiivisia tilauksia en tehnyt. Ainoastaan työpaikan kautta tilasin Dermosililtä 2 tuotetta ja tokihan mulle se LivBox tulee myös. No, heinäkuun koettaessa mulle sattui kaksi repsahdusta, tuli sitten taas tilattua Bottega Verdeltä ja Avonilta... Aloitetaan siitä BV:stä.


Syitä tilauksen tekemiseen oli monia, mähän himoitsin tuota yhtä hajuvettä ja sittenpä satuin huomaamaan jotta heillä on postarit 0 euroa tietyn summan ylittäville tilauksille. Ei siinä kauaa nokka tuhissut kun tein päätöksen tilata heiltä taas jotain.


Mitä olisi tilaus ilman suihkugeelejä..no, ei mitään ;) Suihkarit vasemmalta oikealle: White iris, Coconut Paradise ja White peach. Tuota persikkaistahan mulle tuli edellisessäkin tilauksessa.


Ehemm, lisää suihkugeelejä... Outletin puolelta löysin Blackberry juicen ja minikokoisen The Sugary Ones suihkarit. Oikealla oleva on sitten ihan vaan käsidesi. Oletan tämän olevan sama tuote, pakkaus on näemmä erilainen.


Uhhuhuu, se himoitsemani white peach hajuvesi joka on nimeltään Velvet Harmony.


Outletin puolelta löytyi vedenkestävä puuteri (jonka olenkin nyt ottanut käyttöön). Persikkahuumassani en voinut kieltäytyä White Peach huulikiillosta ja olipa mun pakko kotiuttaa myös ihanan oranssi kynsilakka sävyssä Tropical sunset.


Nämä olivat kaupanpäälliset joita ei tuossa ryhmäkuvassa ollutkaan. Greippinaamio ja hopean värinen korusetti.

Ja jos vain jaksatte, niin tässä vielä otoksia siitä Avonin tilauksesta ;)


Sillälailla. Eipähän pääse purnukat loppumaan...


Ohhoh, suihkugeelejä! Vasemmalla omenankukkainen kylpyvaahto ja sen vieressä Waterfall maksileka sekä maltillisemman kokoinen Passion.


Shampoota ja hoitsikkaa, sekä kasvovesi.


Vartalogeeli, kroppasuihke (kosteuttava), jalkadödö ja normidödö.


Uutuustuoksu Outspoken Fresh by Fergie, monikäyttöbalsami ja huulipuna nettialesta.

Kuten huomasitte, Avonin tuotteiden esittelyt jäi vähän vähemmälle ja en linkittänyt niitä. Jotenkin koen vaikeaksi linkitellä tuotteita Avonin sivuille (ja aina ei kaikkia löydykään), mun mielestä homma ei oo ihan niin simppeliä kuin muissa putiikeissa. Onko kukaan muu huomannut samaa vai onko tämä ihan vaan meikäläisen oman pään sisäinen juttu?

10 kommenttia:

  1. BV:t on ihania, slurps! :p

    Kerrothan mietteitäs Fergien tuoksusta? Avonin sivut on kököt, you're not alone!

    VastaaPoista
  2. Noi ilmaiset postarit kun ostat x -summalla on kyllä arggghh ärsyttäviä. :D

    VastaaPoista
  3. Äääh... Että pitikin sun postata tämä! :D

    Oon nyt pari viikkoa kierrelly Bottega Verden sivuilla ja himoinnut just noita persikka- ja Coconut Paradise -suihkugeelejä ja sitä kirsikka-vartalovoidetta... Kyselin jopa heiltä postikuluja mailitse, kun en löytänyt sivuilta infoa. Tuotteet on kuitenkin melko kalliita ja postikulutkin aika suolaset, niin oon sitten malttanu olla tilaamatta...

    Kun kuitenkin saatoin ihan muutaman tilauksen tehä sitten Strawberrynetiin.... :D Voi perkele, kaikki rahat menee!! :D

    VastaaPoista
  4. Niin ja sitten mua kiinnostaisi hirveästi tietää, miltä ne Bottega Verden vanilja & kardemumma, vanilja & mirhami -yhdistelmät ja ne pelkät vanilja ja vihreä tee tuoksuu? Tietääkö joku? Ei vaan pysty maksaa 14,10 e yhestä 200 ml vartalovoiteesta... :/

    VastaaPoista
  5. Just. Sori tää spämmäys! Mut nythän mä vasta hokasin, et tilailit jostakin ulkomaan sivustolta. No sitten ymmärrän! Ja noi hinnat, murto-osa Suomen hinnoista... Tää ei nyt ollukaan hyvä juttu ollenkaan!! :D

    VastaaPoista
  6. Jonna H.: Eikös vaan ;)

    Kisu: Kerron toki jahka perehdyn tuoksuun pikkasen paremmin =)

    Marisa: Noni, mä jo vähän mietinki et hääh, eihän nää ollu kalliita... =D Mielelläänhän sitä tilaisi Suomesta, mutta mieli muuttuu kummasti kun tekee hintavertailua. Jokos oot pistänyt tilausta kehiin? ;)

    VastaaPoista
  7. Niin ja Kissis, älä muuta virka, silloinhan on ihan pakko tilata ainakin sen verran ettei tartte maksaa postareita... Siihenhän ne varmaan tähtääkin =D

    VastaaPoista
  8. Ei oo (vielä, huom.!) menny tilausta, kun sain tonne Mansikkanettiin näpyteltyä mun luottokorttia siihen malliin, että kohta muistan numeron ulkoa (tai no, taidan jo muistaakin :D )....

    Mutta kyllä kun kävin kattomassa, niin oih ja voih! En varmaan saa pidettyä itteäni kurissa... Kiinnostaa ihan hirveästi nuo eri tuoksuiset vartalojutskat!

    VastaaPoista
  9. Vaan eikös se menis samaan konkurssiin... ;D

    VastaaPoista