sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Suihkareita plus yksi saippua

No niin, taas on aika esitellä käyttämiäni suihkugeelejä (plus tuo yksi palasaippua), näitä kun tuppaa kulumaan ;) Aloitetaan suihkarista jonka unohdin esitellä edellisessä suihkugeelipostauksessa, sen  käyttämisestä on siis kulunut jo tovi jos toinenkin.


Avonin Pink Magnolia kylpyvaahto oli jotain aivan kamalaa, ehkä sen takia unohdinkin sen edellisestä suihkugeelejä käsittelevästä jutusta, alitajuntani tahtoi unohtaa sen niin kovasti... Minähän tykkäilen magnolian tuoksusta (tai ainakin näin oletan, muistoni Yveksen legendaarisesta Magnolia -hajuvedestä kun ovat positiiviset), mutta tämä oli pahan tuoksuinen tapaus. Erotin tässä magnolian ja se oli ok, mutta tuoksussa oli jotain muuta käsittämättömän pahaa. Pitkin hampain käytin tämän tuhlaillen loppuun, mutta tämän jälkeen päätin etten jatkossa sorru moiseen, vastaavat kammotukset saavat äkäisen lähdön käsisaippuaosastolle. Suihkussa ollessaan ei pidä kärsiä!


Sen sijaan Haaparannasta ostamani Gunryn(?) Fruit & Berries-sarjan passion fruit oli sen verran kiva tapaus jotta voisinpa ostaa toistekin. Ulkomaan reissua naapuriin odotellessa siis ;)


Luxin Eastern Spirit (ostettu myöskin Haaparannasta) ei ollut meikätädin makuun, tuoksu oli jotenkin liian kukkainen tai jotain. En siis ostaisi toiste.


Voi tylsyys sentään, en muuta sano. Tuoksu oli tässä Bath therapyn herkulliseksi olettamassani mango -suihkarissa mieto ja enpä tiedä tuoksuiko tämä edes mangolle, ei ainakaan minun parkkiintunut nenäni meinannut huomata mangon aromia. Tässä postauksessa olen parjannut saman sarjan sitruksista suihkaria.


Joskus kevättalvella/keväällä bongasin innoissani Citymarketista tämän Rexonan minttuisen suihkugeelin. Voihan pojat notta olin innoissani! Noh, myöhemmin bongasin samaisen tuotteen eräästä blogista ja tajusin ettei tämä ollutkaan mikään uutuus markkinoilla, jostain syystä tämä vain oli jäänyt minulta huomaamatta. Ilmeisesti en lymyile markettien suihkarihyllyillä tarpeeksi usein... Enivei, kokeilin tätä kerran tahi pari ja päätin jättää tämän odottamaan lämpimämpiä ilmoja. Tämä kun viilentää ihoa ja vaikkei viilennys ole kovin hurjaa, niin siltikin. Itse asiassa, tosikäyttöön ottaessani en huomannut viilennystä juuri ollenkaan, ainoastaan jossain kohtaa toista käsivarttani tuntui kihelmöivää kylmyyttä. Aika hassua että se tuntui aina siinä samassa kohdassa =) Niin ja älkää erehtykö kokeilemaan tällaisia viilentäviä tuotteita intiimihygieniaan. Been there, done that. Aika hirvittävää, ellen sanoisi. Mutta niin, eipä tämä suihkugeeli tietenkään tuoksunut sellaiselle mintulle mistä minä tykkään, tuoksu on aivan liian maskuliininen makuuni ja taitaapa tuo tea tree tuoda oman arominsakin tähän tuotteeseen.


Yveksen Flower Party -suihkugeelin sain siskoltani, enää en muista miksi ;D Mutta kyllä tykkäsin tästä, oonhan tykästynyt ko. hajuveteenkin ja siksi siskokulta sen minulle ostikin ♥ Itse en vain taida koskaan raskia ostaa tämän tyyppisiä suihkareita Yvekseltä, alennuksen kanssakin kun nämä ovat mun mittapuun mukaan suht tyyriitä.


Tyyriistä puheen ollen... Sorruin ostamaan tällaisen suihkugeelin, ihan vaan pullon takia ja hintaa tällä oli kuitenkin muistaakseni jotain 6 euron tietämillä.


No kattokaa nyt, eikö oo nätti..!

Hurmoksessa en tainnut tajuta tämä Arthes parfumsin suihkugeelin tuoksua oikein, oletin tämän tuoksuvan appelsiinille vaikka tämähän tuoksui appelsiininkukalle, ilmeisesti havannoin tekstistä vain sanan 'appelsiini', vaikka perässä luki selkeällä suomen kielellä se kukkakin... Onhan sekin ihan jees tuoksu (tuli hurja flashback erääseen Yveksen muinaiseen suihkugeeliin!), mutta ku mä olisin niin tahtonut appelsiinille tuoksuvan suihkarin. Jälkeenpäin oon miettiny jotta millekähän se persikkainen vastaava olis tuoksunut vai oliko sekin jokin persikankukkajuttu...

Sitten vielä se yksi onneton palasaippua jota en kuitenkaan saanut käytettyä loppuun. Kyseessä on tässä postauksessa esitelty Suhadan granaattiomenainen saippua ja herttinen, kattokaas milloin tuo postaus on ilmestynyt..!


Päiväys tästä oli siis paukkunut aikoja sitten ja tiedä häntä mitä aika oli tehnyt tuoksulle, varsinkin kun tämä saippua tosiaankin möllötti sellaisenaan tuossa taustalla olevassa pahvilaatikossa, siis ilman mitään muovikäärettä tmv. Epäilemättä ilman kosketus ei ole voinut tehdä tälle hyvää. Aikani tätä käytin (oli muuten alussa hankalan iso käteen), mutta sitten se hissukseen unohtui, suihkarit kun ovat niin paljon helpommin käytettäviä. Lisäksi mietin olematonta tuoksuakin joka taisi välillä olla outo (ellen muista väärin) ja sellainen ei houkuttele käyttämään tuotetta. Mä ku niin tykkään tuoksuista! Suurin osa saippuasta päätyi lopulta roskikseen, saa nähdä miten sille toiselle saippualle (joka esiintyy linkittämässäni jutussa) käy jahka otan sen käyttöön...

3 kommenttia:

  1. Mä saan jostain syystä aina ihan järjettömät kiksit suihkugeelipostauksista. :D Ja sulta niitä heruu ihanan usein. Piti oikeen käydä lukemassa vanhempiakin suihkarikokemuksia. :D Oon joku suihkaripervo. :D

    Mä just luin jostain toisesta blogista tuosta Arthes persikka-suihkugeelistä, että se oli bloggajan all time favourite. :)

    VastaaPoista
  2. Jonna H.: Eikös olekin, tosin lopulta heitin sen roskiin vaikka ajattelin ensin josko säilyttäisin sen jotain käyttöä varten... =P

    Marisa: Haha, kiitoksia, en varmasti tuota pettymystä jatkossakaan ;D Oijoi, pitäisköhän mun ostaa se persikka-suihkari...

    VastaaPoista