keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Villiruusua silmänympäryksille

Tästä on jo aikaa kun voitin Nonnun arvonnassa Laveran villiruusuisen silmänympärysvoiteen. Lopultakin pääsin käyttämään sitä ja nyt tuubi alkaa vedellä viimeisiään.


En tiedä onko mulla tallessa enää tuota pahvipakkausta tahi sen sisällä olevaa paperilätäkkää, härskisti nyt linkitän Nonnun jutun samaisesta tuotteesta, hän on kattavasti kirjoitellut siitä mitä tämä tuote pitää sisällään =)

Nonnun kanssa oon samoilla linjoilla, on hämmentävää kun tätä kutsutaan geeliksi, tämä kun on sellaista valkoista emulsiomaista ja mä kyllä miellän geelin koostumuksen pikkasen erilaiseksi. Yllätyin myös tämän tuoksusta, tämä siis tuoksuu ruusulle ja yleensähän silmänympärystuotteet eivät tuoksu juuri millekään.

Otin tämän käyttöön hiukan epäillen, Nonnu kun sai tästä jonkin allergisen reaktion. Itselleni ei tästä ole onneksi tullut mitään, jossain vaiheessa silmässä (tarkemmin ottaen toisen silmän yläluomen ns. vesirajassa) tuntui kutinaa ja mietin johtuuko se tästä. Toisaalta, moista kutinaa saattaa ilmetä mulla muutenkin joten ehkäpä tämä ei ollut syypää siihen ja myöhemmin en oo huomannut mitään kutinoita tmv. Sy-voiteena tämä oli mielestä sellaista peruskamaa ja en mitenkään hirvittävästi ihastunut tähän. Lopulta kyllästyminen iski ja aloinkin käyttämään tätä ihan vaan kasvovoiteena, tahdoin nimittäin päästä jo seuraavan silmänympärystuotteen kimppuun... Itse asiassa, melkein samalla tavalla toimin edellisenkin sy-voiteen kanssa, sehän oli sellainen kaksiosainen eli ylä- ja alaluomelle oli omat tuotteensa joista toinen loppui aikaisemmin. Noh, mä sitten aina välillä käytin sitä toista jäljelle jäänyttä silmänympäryksien lisäksi muiden pienten kasvoalueiden kosteuttamiseen.

Summa summarum, mun mielestä tämä ei todellakaan ole hintansa väärti, tämän hintahan taitaa pyöriä siinä 20 euron tietämissä. En siis ostaisi toiste, sorry vaan Lavera.

2 kommenttia:

  1. Itselläni on muistaakseni ollut tätä joskus, eikä tehnyt itseeni sen kummempaa vaikutusta, vaikka yleensä Laveran tuotteista pidänkin. Lavera on kyllä ihan törkeän hintaista Suomessa... Saksalaisessa nettikaupassa, mistä itse tilaan Laverani, Dr. Hauschkani ja monia muita luonnonkosmetiikka brändejä, tämä maksaa 11.95 €.

    VastaaPoista
  2. Suomessa on useimmat kosmejutut järkyttävän hintaisia, esmes Korres maksaa kuulemma kotimaassaan Kreikassa uskomattoman vähän verrattuna meidän tahi muiden maiden hintoihin...

    VastaaPoista