keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

2 x kasvovoide

Muistaakseni ostin tämän kasvovoiteen Yveksen löytötorilta koska tykkäsin kovasti tästä voiteesta ja oletettavasti kyseessä on sama tuote. Nyt vaan mietin olikohan nämä sittenkään identtiset, minikokoisesta kun havaitsin alkoholin tuoksun, kyseistä tuoksua ei ollut purkkiversiossa... Olisi pitänyt aikoinaan verrata ainesosia, mutta enhän mä semmosta hoksannut tehdä.


Tämä oli ihan mukava voide, tosin käyttäessä taisin välillä miettiä jotta en mä nyt tähän niin mahdottomasti ihastunut (verrattuna siihen minituubissa olevaan) eli ehkä tämä ei tosiaankaan ollut sama voide kuin se aiemmin käyttämäni. Niin ja tätäpä ei enää näytä olevan myynnissä ja en tiedä onko tuo Hydra Vegetal -sarja uudistunut versio Hydra Specificista, kertokaa jos tiedätte.

Seuraavaksi otin käyttöön LivBoxista tupsahtaneen minikokoisen Olayn Total Effects päivävoiteen.


LivBoxin sivulla tästä voiteesta sanotaan näin: Olayn päivävoide häivyttää ikääntymisen merkkejä kosteuttaen ja heleyttäen ihoa.  Suojaa kasvojen ihoa auringon haitallisilta UVA- ja UVB -säteiltä. Suojakerroin 15.

Minituubi alkaa olla lopuillaan ja ihan kiva voide tämä on ollut. Muistelen jonkun bloggarin maininneen kuinka hän on ihastunut Olayn tuotteiden tuoksuun ja niinpä itsekin koetin tuoksutella tätä oikein ajatuksen kanssa. Ensin tuubista tuoksutettuna tykästyin tuoksuun, mutta käytössä tuoksu tuntui vähemmän ihanalta vaikkei tämä pahallekaan tuoksu. Jotenkin vain sain mielikuvan hurmaavasta tuoksusta ja sen vuoksi kai petyin =D Plussaa voide saa suojakertoimestaan, mutta en nyt tiedä ostaisinko tätä uudestaan, jotenkin tämä on tuntunut sellaiselta voiteelta joka menee 'ihan jees' -kategoriaan ja sellaisia harvemmin tulee ostettua uudemman kerran.

2 kommenttia:

  1. Musta toi Olayn voide on tosi blaaah... Sain joskus noita samoja näytekokoja paljon maahantuojan ystävämyynnistä ja yritän nyt ryhdistäytyä ja käyttää niitä. Musta ihan mitäänsanomattomia, valitettavasti. :(

    VastaaPoista
  2. Mulla tuppaa monet kasvovoiteet olemaan semmosia ihan kivoja, niin kuin tämäkin, harva säväyttää...

    VastaaPoista