perjantai 5. heinäkuuta 2013

Hankalasti käytettävät

Mulle on hirvittävän tärkeä seikka kosmetuotteissa niiden käytön helppous ja tarkoitan ihan pakkausta ja tuotetta itseään. Tuon seikan vuoksi mä oon varmaan hirvittävän laiska käyttämään vaikkapa kasvonaamioita joiden pitäisi antaa vaikuttaa about vartin kasvoilla..eijei, hermothan siinä menee. No, nyt en puhu kasvonaamioista vaan ihan putsarista ja kasvovedestä.


Oriflamen Pure nature Aloe vera & arnikki putsari on vallan mainio tuote ja siitä sanotaan Oriflamen sivuilla tähän tapaan: 

Puhdistaa hellävaraisesti kasvot ja rauhoittaa ihoa. Sisältää luomiviljeltyä, vitamiini- sekä mineraalipitoista aloe vera- ja arnikkiuutetta. Sopii kaikille ihotyypeille ja herkälle iholle.

Tuotteen arvostelussa on pari kommenttia joissa mainitaan tämän hävittävän finnejä ja osaltaan sen vuoksi tämän ostinkin kokeiluun. No, tuohon näppyjen poistoon en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta muuten tämä on ihan kelpo puhdistustuote. Ainut (isohko) miinus tulee tuosta pakkauksesta, oi miksi siinä pitää olla kierrekorkki, napsautuskorkki kun olisi paljon kätevämpi. Mutta siitä viis, suosittelen kyllä kokeilemaan tätä (ellet ole sitten minuakin allergisempi tuollaisille korkeille) ;)


Yvekseltä puolestaan tilasin kokeiluun 'ikäihmisten' kasvoveden jonka nimi on niinkin vaikea kuin Demaquillants aux 3 thes. Rokkerin sivuilla siitä sanotaan näin:

Anti-age-ihonpuhdistus - 3 teeuutetta, sileämpi ja tasaisempi iho
 
Vahva, tasainen ja puhdas iho! Kolmen teen yhteisvaikutuksen ansiosta voit nyt odottaa ihonpuhdistukselta entistä enemmän.

Kaipaako ihosi lisää energiaa?
Virkistä sitä raikkaalla kasvovedellä, joka viimeistelee meikinpoiston.
Tulos: täydellisen puhdas, kimmoisa ja heleä iho, väsymyksen merkit silottuvat.
Kasvoille ja silmille.

• Vihreän teen uute: puhdistava antioksidanttivaikutus

• Valkoisen teen uute: puhdistava solujen hapensaantia edistävä vaikutus
• Madagaskarin teen uute: puhdistava solujen puolustusmekanismeja stimuloiva vaikutus


Kasvovetenä olen tykännyt tästä, iho jää tämän jäljiltä kivan oloiseksi, mutta voi kamala kuinka hankalaa geelimäisen kasvoveden käyttö onkaan. Mulla ei ole aikaisemmin ollut geelimäisiä kasvovesiä ja enpä tiedä ostanko hevillä jatkossakaan. Ensinnäkin, tämä ei imeydy koostumuksensa vuoksi vanulappuun samalla tavalla kuin nestemäinen kasvovesi tekee eli vanulappusten kanssa saa olla varovainen, geeli kun voi helposti lumpsahtaa vanulapusta lattialle. Toisekseen, joskus vanulappu saattaa meinata ruttaantua kun sillä pyyhkii kasvoja, tätä ilmiötä en muistaakseni oo huomannut tavallisten kasvovesien kanssa. Toki harjoitus tekee mestarin, mutta silti mua ärsyttää kuinka paljon enemmän keskittymistä geelimäisen kasvoveden käyttö vaatiikaan. Niin ja tämä tuntuu olevan järkyttävän riittoisaakin, välillä olin laiska enkä käyttänyt tätä päivittäin, mutta nyt oon käyttänyt ja siltikään pullo ei tunnu vajenevan..! Tuoksussa olisi vähän parantamisen varaa, mutta ei tämä nyt aivan kammottavalle tuoksu eli kyllä tätä käyttää voi =)

Mitenkäs, onko teillä takataskussa jotain kikkoja joilla geelimäisen kasvoveden käyttömukavuutta voisi lisätä?

5 kommenttia:

 1. Mä laitan kasvovedetaina ihan vaan käsien kautta ilman vanulappujen, se voisi olla toimiva keino myös geelimäisen kanssa? :)

  VastaaPoista
 2. Minullekin tuli mieleen, voisiko geelimäinen mennä paremmin käsin levitettynä? Hauska koostumus kasvovedelle noin muuten, sen puolesta ihan tekisi mieli kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa juuri hankittuna Yves Rocherin Pure System -kasvovesi, joka on myös tosi paksua ja geelimäistä. Nyt oon sen kanssa tuskaillut, kun ohjeessa neuvotaan levittämään se vanulapun kanssa, mutta taidan siirtyä sormiin, sen verran paksua tavaraa se on. Voisin kuvitellu, että sun kasvovesi on samanlaista.

  VastaaPoista
 4. Mulla on toi sama Yvesin 3 teen kasvo"vesi". Mulla on itse tehtyjä kesto"vanu"lappuja, joihin tuo geelikasvis sopii. Se tarttuu sopivasti kiinni, muttei imeydy liikaa lappuun ja leviää sopivan kosteasti koko kasvoille. Lappuni ovat toiselta puolelta flanellia, toiselta vauvanharsoa ja reunasta vain siksakattu yhteen. (Ei kyllä silti mullekaan tule uusia kauppoja tosta Yvesin geelivedestä, ei ole tarpeeksi puhdistavaa.)

  Sara: Kiitos tiedosta, että tuo Pure systemkin on geelimäistä! :)

  VastaaPoista
 5. Mä vaan mietin että käsillä laitettunahan kasvoveden yks funktio jää toteutumatta eli puhdistuksen viimeistely =) Tommoset ite tehdyt vanulaput toimis varmasti paremmin, mutta oon laiska ja en jaksa alkaa tekemään sellaisia =D

  VastaaPoista