torstai 11. heinäkuuta 2013

Desi desi

Tästä postauksesta joku voisi päätellä minun olevan joku hillitön käsidesihullu, mutta kiistän ehdottomasti olevani sellainen vaikka käsidesejä käytänkin ;) Ne vaan ovat niin näppäriä tietyissä tilanteissa joten käsidesi on tullut jäädäkseen olkalaukkuni arsenaaliin.

Vähän aikaa sitten bongasin entuudestaan tuntemattoman kaupan nimeltään Desireenkauppa ja ilokseni huomasin putiikin myyvän Victoria's Secretin tuotteita. Teinkin sukkana sinne pienen tilauksen joka sisälsi alushousut ja Amber Romance käsidesin.


Desissä oli jotain pieniä palleroita joiden funktio jäi hämärän peittoon. Ehkä ne sisälsivät jotain kosteuttavaa ainesosaa?


Tuoksu tässä oli ihan jees (tuoksuu ainakin meripihkalle), tosin ei mikään sellainen johon olisin tykästynyt päätä pahkaa joten muita VS:n tuotteita tässä tuoksussa en alkanut himoitsemaan. Pullo oli yllättävän pieni, muistaakseni sisältö oli 28 ml joten onhan tämä tyyristä verrattuna muihin käsideseihin, tämä kun maksoi about 5 euroa. Pullo oli myöskin suht kovaa muovia (tosin sellaista se tuppaa olemaan kaikissa käsidesipulloissa) ja loppua kohden se ominaisuus ärsyttää, pulloa on siis pidettävä laukun pikkulokerossa pystyasennossa saadakseen viimeisetkin rippeet ulos. Ja siltikin pullojen pohjalle tuppaa jäämään muutamia tippoja... Mutta niin, kiva oli kokeilla ja mielelläni kokeilisin muitakin tämän merkin käsidesejä jos vain suht helposti niitä hyppysiini saisin.

Sitten piipahdin Body Shopissa ja ajatuksena olikin ostaa sieltä yksi tai kaksi käsidesiä. Noh, ne olivatkin sopivasti tarjouksessa ja näinhän siinä kävi.


Mukaan lähtivät sweet lemon, mansikka ja mango käsidesit. Mullahan on aiemmin ollut satsuman tuoksuinen ja pink grapefruit joista tykkäsin tuoksujen puolesta, tosin aika voimakkaalle nuo aiemmin käyttämäni tuoksuivat eli kannattaa tosiaan tuoksutella testereitä ennen kuin menee ostamaan mitään. Mulla on nimittäin nyt käytössä tuo mango ja jotenkin tuntuu jotta se tuoksuisi hiukan miedommalle kuin satsuma ja pink grapefruit aikoinaan. Saas nähdä miten voimakkaalle nuo kaksi muuta tuoksuvat sitten käytännössä. Nämä pullot on kans sellaista suht kovaa matskua, kunpa joku kehittelisikin sellaisen vähän lötkömmän pullomateriaalin käsideseille, ainakin minä arvostaisin moista innovaatiota ;)

5 kommenttia:

 1. Olenkin aina miettinyt, että kuinka paljon nämä "tuoksuvat", sillä idea on hauska. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tuhannesti tästä nettikauppavinkistä! Olen niin kauan haaveillut VS:n kosmetiikasta, ja nyt kyllä lähtee tilaus :)

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Kyllä tommosia käsidesejä käyttää paljon mieluummin kuin niitä tuoksuttomia tylsimyksiä =)

  Eveliina: Ole hyvä, toivottavasti vaan kaupan valikoima laajenisi ajan mittaan =)

  VastaaPoista
 4. Hauska sattuma, ostin tänään Jyväskylässä käydessäni tuon saman Sweet lemon-käsidesin. On kyllä ihana viinaisuudestaan huolimatta. Ja kaverin tuparilahjaan oli pakko ostaa Absintti-käsidesi(!) :D

  VastaaPoista
 5. No jopas sattui =D Tuo sweet lemon on aivan ihana tuoksu, mullahan on sen tuoksuinen huulivoi ja joskus on ollut käsisaippuaakin. Absinttia oon tuoksutellu putiikissa ja se on aikas mielenkiintoisen tuoksuinen =P

  VastaaPoista