keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Huulivoiteita

Viime vuoden puolellahan tein tilauksen Vitacostille ja sieltä tuli tilattua myöskin Badgerin Sweet Orange huulivoide jota oon käyttänyt (lähinnä yökäytössä) jo pitkän tovin.


Puikko oli mielestäni yllättävän kookas, tarkoitus oli ottaa vertailukuvakin, mutta se nyt jäi... Ei tää tietenkään oo mikään jättiläinen, mutta paksuudeltaan tämä on about Labellon puikon luokkaa ja tämä on sitäkin korkeampi. Mulla vaan oli mielikuva paljon pienemmästä puikosta =)


Toisin kuin kuva antaa ymmärtää, on puikon koostumus vähemmän kuiva. Mä vaan otin kuvan ennen käyttöönottoa ja tuo puikon alku oli tuollainen kuivakan oloinen. Tässä puikossa on myös eräs erikoisuus johon itse en ole aiemmin törmännyt, puikkoa pyöritetään esiin tuosta yläosasta (tuo muovinen kohta jossa on pystysuoria 'palkkeja') eikä suinkaan pohjasta mihin itse oon ainakin tottunut.

Huulivoiteena tämä on hyvä vaikka tuoksuun petyin alussa. Siinä kyllä tuoksuu appelsiini, mutta siinä tuoksuu myös jokin muu ja siitä en ensin tykännyt. Vaan sitten siihen tottui. Kaiken kaikkiaan voin suositella kokeilemaan tätä =)

Tässä vielä Vitacostin sivuilta kopsattu kuvaus:  

A delectable selection of creamy Cocoa Butter Lip Balms in a larger 0.25 oz stick with a magical Badger on the label! These dreamy new balms feature a rich base of certified organic cocoa butter, certified organic extra virgin olive oil, golden yellow beeswax and CO2 extracts of Seabuckthorn Berry and Rose Hip -- natural, plant-based anti-oxidants. They also contain an organic Aloe Vera Extract for added dry weather protection. The cocoa butter helps the staying power of the balm, keeping lips moisturized and soothed for a good, long time. Thick, creamy, and long lasting.

Sitten vielä toinen huulivoide joka myöskin napottaa yöpöydälläni. Kyseessä on Body Shopin Sweet Lemon huulivoi.


Koostumus on ihanan täyteläistä, oih!


Tämän hankkiminen hymyilytti minua hiukan, ostinhan tämän eräästä fb:n kosmeryhmästä vaikka tokihan tällä paikkakunnalla on oma Body Shop, tää vaan sattui olemaan inasen halvempi kuin liikkeessä (oli ihan korkkaamaton tapaus). Lisäksi kävi ilmi jotta myyjäkin asui samalla paikkakunnalla, mutta siltikin tämä kannatti lähettää postitse, asuttiin sentään eri puolilla kaupunkia =)

Mutta, sitten takaisin huulivoihin. Tämä on siis ihana kaikin puolin, rakastan makean sitruunan tuoksua ja koostumuskin on mahtava. Tässä vielä kuvausta tuotteesta:

Täyteläinen, pehmeän voidemainen, makean raikkaan sitruunan tuoksuinen huulivoide suorastaan sulaa huulille! Kosteuttaa, pehmentää ja hoitaa kuivia huulia. Sopii kaikille ihotyypeille.

Sitruunansiemenöljyä, joka kosteuttaa ja pehmentää huulia.

Reilun yhteisökaupan kautta ghanalaiselta naisyhdistykseltä Tungteiya Shea Butter Associationilta tuotettua voipuunvoita, joka hoitaa ja suojaa ihoa. Voipuunvoi on mahtava luonnollinen kosteuttaja, jota ghanalaiset naiset ovat jo vuosisatoja käyttäneet suojatakseen ihonsa Saharan tuulilta. Kaupankäyntimme työllistää noin 400 naista Pohjois-Ghanassa.

Reilun yhteisökaupan kautta Kamerunista tuotettua mehiläisvahaa, joka kosteuttaa ja hoitaa huulia. Muodostaa huulille suojaavan kalvon, joka estää kosteuden haihtumista. Kaupankäyntimme mahdollistaa koulutus- ja terveydenhuoltojärjestelmien kehittämisen sekä tarjoaa yhteisön jäsenille oikeudenmukaisen palkan tehdystä työstä.

Huulia suojaavaa E-vitamiinia, joka on yksi tehokkaimmista antioksidanteista; se auttaa suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta, kuten auringolta, ilmansaasteilta ja tupakansavulta. E-vitamiini on myös tehokas kosteuttaja, joka parantaa ihon kuntoa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.

Huomaa myös, että tuotteen koostumus on säilöntäaineeton, ja pakkaus on täysin kierrätettävä. 

Jos sitruunainen versio ei nappaa, niin näitähän on myynnissä vaikka minkälaisina. Itseäni himottaisi myöskin mango ja pink grapefruit ja epäilemättä vielä joskus hankin jomman kumman tai molemmat ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana lukea huulirasvoista, olin joskus melkoinen addikti, mutta onneksi pääsin pahasta tavasta eroon ja enää en laita kuin yöksi. Omat ehdottomat suosikit löytyy now foodsilta, (myös mies rakastaa piparminttua!) aivan käsittämättömän loistava hinta/laatusuhde. Yksi omista kriteereistä on, että puikon on säilyttävä kiinteänä myös kuumuudessa. Labellot ja Miramethan menee auringossa hirveäksi mössöksi. Jostain syystä noi luonnonöljyjä sisältävät kestää kuumuutta paremmin, myös Banana Boatilta löytyy kuumuuden kestävä rasva. Tuota Badgeria on tehnyt itseni mieli kokeilla joskus aikaisemmin. :)

  VastaaPoista
 2. Ah, olin ihan unohtanut tuon joidenkin huulirasvojen taipumuksen lötkööntyä liian lämpimässä... Nyt oliski hyvät ajat testata miten vaikkapa tuo Badger käyttäytyy, töistä kotiin ajellessa se joutuisi melkoiseen rääkkiin tulikuumassa autossa =)

  VastaaPoista
 3. Jännityksellä Badgerin kohtaloa odotellessa.... :p

  VastaaPoista
 4. Saa nähdä raskinko ottaa sitä mukaan kuumaan autoon, ottaisi hiukan päähän jos se menisi piloille =D

  VastaaPoista