sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ei niin kiva tuoksu

Vähän aikaa sittenhän hurjistuin ja tilasin halvan hinnan innoittamana Oriflamelta kaikki 3 Cocktails- sarjaan kuuluvat haisuvedet. Yksi niistä epäilytti mua, mutta päätin olla ennakkoluuloton. Tämä epäilyksen herättänyt oli kauniin keltaisessa pullossa oleva Party Queen.


Oriflamen sivuilla tuoksua kuvataan näillä sanoilla: Mausteisen sensuelli tuoksu naiselle, joka elämä on yhtä juhlaa. Mysteerinen tuoksu sisältää pippuripaprikaa, gewürztraminer-rypälettä ja vaniljaa.


Epäilykseni osoittautuivat oikeaksi, tämä tuoksu ei ollut yhtään meikäläisen juttu. Erotin tuoksusta jotain pippurista joka taisi olla tuota pippuripaprikaa. Mitään rypälettä en huomannut, en edes tiedä mille sen pitäisi tuoksua. Aavistus vaniljaa tuoksussa taisin sentään havaita. Jollain tapaa tämä myös tuntui minusta halvalta (daa, halpahan tämä olikin) ja en alkanut jemmaamaan tätä edes vessatuoksuksi, niitäkin kun piisaa ihan riittämiin. Myin siis tämän pois, toivottavasti uusi omistaja tykästyy tähän.

2 kommenttia:

  1. Itsellänikin on tapana siirtää hutiostokset vessatuoksuiksi. :D Kaksi hajuvettä ei edes päässyt sinne Pradan Prada ja Michael Korsin Island, jessus niistä tuli niin huono olo, en olisi voinut kuvitella ruiskuttavani niitä edes vessaan. :D

    VastaaPoista
  2. Huh, niiden on täytynyt olla todella karmeita tuoksuja =D

    VastaaPoista