lauantai 1. kesäkuuta 2013

Itsensä palkitsemista

Kosmeholistin elämä on samanlaista kuin minkä tahansa riippuvaisen elämä, aina löytyy jokin syy miksi palkita itseään. Näin kävi mulle kun sain tietää pääseväni töihin, mähän aika pian hoksasin jotta kyllä vaan voin palkita itseni tekemällä tilaukset pariin paikkaan. Hohhoi, en muuta sano ;) Tässä siis ensimmäisenä saapunut tilaus jonka tein Sunrise Cosmeticsille, olin jo jonkin aikaa ajatellut tekeväni joskus tilauksen kyseiseen nettikauppaan. Tällainen paketti sieltä sitten tuli.


Väri-iloittelua parhaimmillaan =)


Kuka voi vastustaa näin ihania suihkugeelejä? En minä ainakaan! Okei, nää on näemmä kunnon monitoimituotteita, näitä voi käyttää suihkareina, shampoona ja kylpyvaahtona. Vasemmalla on herkullinen Mango bliss ja oikealla pirtsakka Citrus Splash. Pullot ovat säästökokoa (tosin ei mulle...), tavaraa näissä on 500 ml.


Nämä tuotteet nappasin tarjousosiosta, vasemmalla suihkugeeli papaijan ja sitruunan tuoksuisena, oikealla kookoksen ja mandariinin tuoksuinen kuorintasuola vartalolle. Nämä myöskin ovat melkoisen kokoisia pakkauksia, suihkari vetää sisäänsä 600 ml ja kuorintasuola 400 grammaa.


Tästä kaupasta saa tosiaankin tilattua ihania Freemanin tuotteita ja itse tilasin granaattiomenaisen kuorintasokerin vartalolle ja mandariinin tuoksuisen suihkugeelin. Ja mitä olisi tilaus ilman käsivoidetta... ;) Pakkohan mun oli tilata kokeiluun tuollainen mangon ja litsin tuoksuinen käsivoide, se kuulosti aivan liian ihanalta! Btw, pikkasenko tulee mieleen The Body Shop tuosta The Body Collectionista ja sen logosta, niissä on vaan jotain samaa vai mitä?

Voin kyllä suositella tätä kauppaa, postarit ovat aina kiinteät eli 5 euroa per tilaus ja toimituskin oli suht nopsaa, tein tilauksen sunnuntaina 12.5. ja perjantaina kävin hakemassa paketin postista. Torstaina mulle myös soitettiin puljusta, kuulemma yksi tuote oli jäänyt pois tilauksesta ja multa kysyttiin tahtoisinko hyvityksen siitä vai haluanko heidän lähettävän tuotteen jälkikäteen. Tokihan mä tuotteen haluan aina joten aikoivat lähettää sen jälkikäteen. Avattuani paketin kylläkin huomasin jotta siellä oli kaikki mitä tilasinkin, ainoastaan paperilätäkästä puuttui yksi tuote eli olivat toki olettaneet ettei paketissakaan olisi kaikkia tuotteita. Tarkoitus olikin laittaa heille spostia jahka ehdin, mutta he kerkesivät soittamaan minulle ja ilmoittamaan juurikin tuon seikan jonka huomasin eli en saakaan tuplatuotetta ;)

5 kommenttia:

 1. Noi suihkugeelit aivan ihania, noihin mäkin olisin ihan varmasti sortunut.

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, miten ihanan värikäs ja herkullinen tilaus on sulla ollut!!
  Nyt alkoi sormet syyhytä itselläkin tehdä tilausta tuonne... :D
  On tää kosme-narkin elämä hankalaa...

  VastaaPoista
 3. Ne on nuo värikkäät purkit semmosia joita ei oikein voi vastustaa... ;D

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania purkkeja! Ja hyvä verkkokauppavinkki, en olekaan tiennyt sen olemassaolosta :)

  VastaaPoista
 5. Varo vaan, se(kin) on koukuttava verkkokauppa =)

  VastaaPoista