torstai 23. toukokuuta 2013

Voiteita vartalolle

Benecosin vartalovoide oli sellainen tuote jonka otin innosta kihisten käyttöön, mulla oli siis suuret odotukset sen suhteen.


Pakkauskin oli silmiä hivelevä, tylsät pakkaukset ovat nou nou!


Tämänhän on pakko olla hyvää, vai mitä?


Innostus kuitenkin vaihtui pienoiseen pettymykseen, tämä ei ollutkaan niiiin ihana kuin toivoin. Kyllä, tämä oli vallan mainio kosteuttaja ja siitä annankin täydet pisteet. Vaan tässä oli pari pientä juttua jotka ärsyttivät minua. Ensimmäinen oli tuoksu, en oikein päässyt siitä selvyyteen ja en syttynyt sille. Siinä oli jotain pientä sitruksista häivähdystä, mutta sitten siinä oli jotain muutakin josta en niin pitänyt, välillä siitä tuli muistaakseni mieleen jopa sahanpuru(!) ja vaikka tykkäänkin sahanpurun aromista, niin jotenkin tämän haisu ei saanu mua innostumaan. Tuoksu oli onneksi hyvin mieto ja niinpä sen kanssa tulin sinuiksi. Toinen ärsyttävä seikka oli se, että välillä tämä voide tuppasi jättämään iholle sellaisen raivostuttavan valkoisen kerroksen. En siis taida ostaa tätä toiste, mutta en kuitenkaan voi kehoittaa välttämään tätä, tämä kun oli kosteutustehoiltaan hyvä. Omani tilasin aikoinaan Cosmeryalta.

Tämän jälkeen otin käyttööni Bio Richin puolukkaisen vartalovoiteen joka ei pakkauksellaan turhia koreile, se on ruma kuin mikä.


Mulla on jossain päin jemmojani mustikkainenkin versio jonka oon ostanut tätä puolukkaista aikaisemmin, pitäisi varmaan kaivella se joskus esiin... Tämä on ok voide ja tuoksukin on miellyttävä. Puolukan tuoksua tässä on ehkä häivähdys, mun omaan nenään tämä tuoksuu miellyttävällä tavalla makeahkolle. Pari juttua vaan pisti mut miettimään sitä onko tämä mun iholle sopiva voide, tosin siinäkin on pari muttaa matkassa. Siis, jossain vaiheessa huomasin käsivarren sisäpuolelle tulleen sellaisia pieniä näppylöitä ja mietin aiheuttaako tämä tuon reaktion. Toisaalta ärsytyksen aiheuttaja on voinut olla jokin muukin, tämä jälkeen kun näppylöitä ei ole näkynyt. Jossain vaiheessa myöskin huomasin yläselän epäpuhtauksien lisääntyneen ja taas mietin johtuuko se tästä voiteesta. Vaan toisaalta olin vähän aikaa sitten hikoillut urakalla ja ainakin mulla hikoileminen lisää epäpuhtauksia iholla... Eli tiedä häntä mistä nuo jutut johtuivat, aion kyllä mustikkaisen korkatessani kiinnittää huomiota noihin seikkoihin, oletan siis ainesosien olevan näissä kahdessa tuotteessa lähes identtiset. Tämän (ja sen mustikkaisen) oon ostanut Sokoksen alelaarista eli ainakin ko. kaupasta näitä tuotteita luulisi saavan.

Sitten loppuun kysymys bloggeria koskien. Mä oon jo pidemmän aikaa ihmetelly ettei tuo hakutoiminto toimi mun blogissa, muistelen sen joskus toimineen. Onko teillä muilla ollu samaa ongelmaa?

6 kommenttia:

 1. Bloggeri kyssäriin en osaa vastata, kun olen niin uusi tällä pohjalla...

  Mutta toi Benecos tuubi on herkullisen näköinen, harmi, että sisus ei vastannut toiveita. :( Itse en ole luonnonkosmetiikka puolelta Laveran voiteita voittanut löytänyt. Ne on suorastaan maagisia. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo voide riippuu niin siitä mistä tykkää, Nonnu on tykännyt ko. vartalovoiteesta hirmuisesti eli älkää suotta vältelkö tuota vaikken mä siihen rakastunutkaan =)

  VastaaPoista
 3. Minulla on parhaillaan ollut testissä Bio Richin Lakka -vartalovoide! Piakoin olen siitä postaamassa, mutta tähän voin todeta, että mukavan kevyttä rasvaa on :)

  VastaaPoista
 4. Joo, koostumus on kyllä juurikin sopiva kesään. Jäänpäs odottelemaan mitä siitä kirjoitat =)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkäsin tosi paljon Benecoksen voiteesta! Tuoksukuvailustasi tosin olen samaa mieltä, siitä ei oikein ottanut selvää :)

  VastaaPoista
 6. Joo, voiteenahan tuo oli hyvä (jos ei oteta huomioon sitä ajoittaista valkoefektiä), mutta voi kunpa se olisi tuoksunutkin hyvälle... =)

  VastaaPoista