maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vink Vink!

Nyt oli pakko tulla heti vinkkaamaan teille tästä kun just itekki sen huomasin. Elikkäs, Mua:n nettikaupassa on nyt melkoiset alennukset huomiseen saakka. Ja ei, tämä ei ole aprillipila (ellei pulju sitten julmasti huijaa ;D) ja mä ainaki aion naputella sinne tilausta kehiin. Käykäähän kurkkimassa jos kyseiset tuotteet kiinnostaa =)

Ps. Alapuolella on toinenkin postaus tälle päivälle, siis jos ette huomanneet... ;)

9 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, tilaukseen lähti poskipuna, paru luomiväriä ja magneettikynsilakka :) Luonnollisestihan näistä puolet oli normaalihintaisia, mutta eipä kalliita kyllä silti :)

  VastaaPoista
 2. Mua huvittaa se oma tilaus, hirveesti luomivärejä ja toki muitaki tuotteita (oli kyllä pakko poistaa muutama juttu, mm. yksi luomiväripaletti) =D Mutku tosiaan niissä aletuotteissa oli pari semmosta jotka olisin muutenki tilannu niin niin... Ja luonnollisesti tilaukseen lähti muitakin kuin tarjoustuotteita ;)

  VastaaPoista
 3. Miten tuolla voi olla noin halpaa?? Miten vaan voi? :D

  VastaaPoista
 4. Äh, nyt mä oon vihanen sulle! :D Jouduin köyhänä opiskelijana sijoittaa tohon kauppaan peräti 35 e!! Miks mainostit?! :D

  VastaaPoista
 5. Mä oon niin pahoillani ;D Sä muuten tuhlasit joitain euroja enemmän ku mä, en tunnekaan itteeni enää niin himoshoppailijaksi =D

  VastaaPoista
 6. Hahaha.... Joo tuhlaus onnistuu myös täällä! Pari ripsiväriä, 3 korostuspuuteria, 4 luomiväriä, kynsilakkoja, yks sivellin... Sillee!

  VastaaPoista
 7. Moi, osaatko sanoa, minkälaatuisia tuotteita nuo ovat? Eivät ole hinnalla ainakaan pilattuja :) Ootko koskaan tehnyt noista postausta?

  VastaaPoista
 8. Moi, mulla on testailut vielä vähän kesken, mutta hintaansa nähden nää on ihan laadukkaita =) Parissa postauksessa on ollu juttua, tässä ekassa on esittely mitä tilasin: http://purkkimeri.blogspot.fi/2013/02/mua.html

  Ja tässä sitten arviota luomiväripaletista: http://purkkimeri.blogspot.fi/2013/03/mua-cosmetics-undress-me-too.html

  Luomivärin pohjustajaa oon kokeillu pari kertaa ja ei sekään oo ihan luokattoman huono, luomiväri saattaa pikkasen pakkautua luomivakoon, mutta mulla onki toinen yläluomi vähän ongelmallinen (hiukan lörppö =D) joten kummakos tuo jos pakkautumia tuleeki. Nyt huomasin pohjustajan olevan erilaisessa tuubissa, mutta kai sen sisältö on sentään sama =)

  VastaaPoista