maanantai 22. huhtikuuta 2013

Puhdistusta ja kasvovettä

Tällä hetkellä mulla on kasvojen putsarina käytössä Vitacostilta tilaamani Desert Essencen tuote. Tarkkaan ottaen nimi on niinkin lyhyt kuin 'Desert Essence Thoroughly Clean Face Wash with Eco Harvest Tea Tree Oil And Sea Kelp'. Okei, ehkä tuo on hiukan liioiteltu, pelkästään googlettamalla 'Desert Essence Thoroughly Clean Face Wash' löytyy tämä tuote.


Vitacostin sivuilla tästä sanotaan näin:
  • Normal Skin
  • Vegan
  • Gluten Free
  • Paraben Free

This gentle and unique cleansing solution leaves your skin feeling clean and silky. Eco-Harvest Tea Tree Oil, a known antiseptic leaves skin feeling thoroughly clean. Echinacea and Licorice Root extracts work with potent anit-oxidant rich Green and White Tea extracts to soothe and protect the skin. Mineral rich Sea Kelp, harvested from the sea, nourishes the skin to leave it looking vibrantly healthy. Regular use ever so gently helps improve the texture, clarity and radiance of your skin.

Free Of
Animal ingredients or testing, parabens, artificial dyes, petroleum compounds, mineral oil, petrolatum and parafin, SLS, PEGS, PPG, MEA, DEA or TEA, glycols or phthalates, gluten. 

Pullo on nyt yli puolessa välissä ja melkein toivoisin sen jo loppuvan. Tämä on siis ihan ok putsari, mutta tässä on muutamia juttuja joista en pidä. Ensikosketuskin tähän oli karmaiseva, onnistuin nimittäin sniffaamaan tätä litkua sieraimeen..nice! Ne negatiiviset jutut ovat tuoksu, se on paha, ehkä jollain tapaa yrttinen (jossain määrin siitä tulee mieleen mäntynestesaippuakin..hmmm) ja vaikka siihen tottuu, se ei vaan ole hyvä. Lisäksi tällä on tapana tehdä sellainen hyytelömäinen tulppa pumppuosaan ja lähestulkoon joka käyttökerralla (eli päivittäin) sieltä suuttimesta tulee hyytelökökkö ulos. Olisi mielenkiintoista tietää mistä se johtuu, tuote kun itsessään on koostumukseltaan hyvinkin juoksevaa ja on siinä ja siinä onko se jopa liiankin juoksevaa. Vaan siltikin se tykkää hyytyä. Epäilemättä ainesosien taitajat osaisivat selittää mistä tämä ilmiö johtuu, mutta itse en jaksa alkaa ottamaan asiasta selvää.

Sitten paljon kivempi tuote eli Ziajan kurkkukasvovesi. Tästä mie kyllä tykkään ja paljon!


Tilasin tämän AllaModalta, mutta Anzu-Anssu vinkkasi jotta Ziajan tuotteita saa myös Eve -nettikaupasta ja sieltä kopsasin kasvoveden kuvauksen:

Hellävarainen, alkoholiton kasvovesi päivittäiseen kasvojen puhdistukseen.
Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja sulkee laajentuneita ihohuokosia.
Rauhoittaa ihoa. Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Valmistaa ihon kosmeettisiin hoitoihin.

AllaModalla mainittiin tämän soveltuvan rasvoittuvalle sekä sekaiholle ja tämä Cucumber-linja on kuulemma suunnattu erityisesti nuorille. Vaan kylläpä tämmöinen vanhempikin patu voi todistettavasti käyttää tällaisia tuotteita ;)

Kasvovesi on siis vallan mainio ja tuoksukin tässä on miellyttävä, tämä siis tuoksuu ihan vaan kurkulle. Tykästyin tähän sen verran että suunnittelin jo mielessäni (aivan, mielessäni, en nyt suinkaan sukkana ole tekemässä tilausta) tekeväni jompaan kumpaan nettikauppaan tilauksen ja tätä tilaan varmasti uudelleen. Samalla kyllä aion tilata muitakin sarjan kasvovesiä ja ties mitä tuotteita, mutta tyhjennetään noita varastoja ensin vähän tyhjemmiksi... 

2 kommenttia:

  1. Kiitos! On ihan mahtava lukea tuotteista, joista ei ole itse ikinä ennen edes kuullut. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tykkäsit =) Itekkää en ollu koskaan aiemmin kuullut tuosta Desert Essencestä, satuin vaan törmäämään nettikaupassa ko. merkkiin. Vaikka tuo putsari olikin vähän pettymys joiltain osin, niin kyllä mielelläni testaisin sarjan muita tuotteita jos jostain niitä saisin käsiini. Hankaloitui vaan se tilaaminen kun ne ALV-rajat muuttuivat, ei paljon tee mieli tilailla EU:n ulkopuolelta =(

    VastaaPoista