torstai 25. huhtikuuta 2013

3 x sitrusta

Sitrukselle tuoksuvat suihkugeelit ovat yksi lempparini ja tähän postaukseen niitä tosiaankin päätyi (tarkoituksella) peräti kolmea eri sortimenttia. Harmillisesti näistä kolmesta vain yksi saa minulta ylistystä, kaksi muuta olivat vallan blääh. Aloitetaan niistä tylsistä.


Minusta alkaa tuntua siltä että nää Yveksen joulutuotteet ovat vähän vasemmalla kädellä repäistyjä, kaikkiin tähän mennessä kokeilemiini oon saanut pettyä. Juu, kyllä tämä tuoksui ihan sitruunalle ja vaniljalle, mutte jotenkin tuoksu oli liian mieto ja pliisu minun makuun. En siis tykästynyt tähän.


I Love... on aiheuttanut minulle pettymyksiä toisensa perään ja niinpä latasin mielessäni suuria odotuksia tämän lemon & limesin suhteen. Josko tämä vihdoinkin tuoksuisi edes vähän hyvältä kun muut sarjan suihkarit ovat olleet valtavia pettymyksiä? Hiukan kyllä tämäkin epäilytti aikaisempien kokemusten valossa ja niin, en minä pettymykseltä välttynytkään. Toisaalta tuoksu olisi ollut ihan kiva, mutta välillä siinä oli sellainen suorastaan oksennuksen tuoksua muistuttava aromi. Aivan, luitte oikein. Onneksi en havainnut tuota aromia jokaisella käyttökerralla, jotain hyvä siis siinäkin. Tuosta kummallisesta aromista huolimatta tämä on kyllä paras kokeilemistani I Love...-sarjan suihkugeeleistä. Jotenkin mulla on kuitenkin semmonen kutina etten kovin hevillä enää testaile tämän sarjan tuotteita, nämä eivät vaan ole mun nenälle sopivia tuotteita.


Voi Yves minkä teit! Anteeksi joulutuotteisiin kohdistuneesta parjauksesta, tähän minä rakastuin! Nonnu rakastui tähän jo aikaisemmin ja nyt ymmärrän miksi =) Sanat eivät oikein riitä kuvaamaan tämän ihanuutta, tämä tuoksuu ihanan lempeästi ja vienosti sitrukselle, tosin tuoksu ei ole ihan sitruunan tuoksu vaan ehkäpä juurikin se mitä sen pitää ollakin eli sitruspuun kukka. Mieletön herkku siis ♥


Tämä olisi hajuvetenä aivan ihana, mutta valitettavasti tämän Un Matin au Jardin -sarjan vastaava hajuvesi ei tuoksu samalle =( Muistelen tuoksutelleeni sitä Yveksen liikkeessä ja se nyt vaan oli sellainen ei niin kiva sitruunamainen tuoksu ja saman havainnon oli Nonnukin tehnyt tilatessaan ko. tuoksun. Voi harmi, en muuta sano, mä oon nimittäin huomannu ettei tietyllä tavalla sitruksiset hajuvedet olekaan meikäläisen juttu, mutta tämän suihkugeelin tuoksuinen haisuvesi olisikin ihan eri maata. Mun ymmärrykseen ei oikein mene se, että miten Yves on onnistunut saamaan aikaiseksi niin erituoksuisen hajuveden kuin mitä tämä suihkugeeli on. Mutta, tämä taitaa olla jälleen kerran sarjassamme mysteereitä joihin ei ole vastausta. Vähän niinku ei ole vastausta siihenkään miksi Yveksen joulutuotteet ovat niin susia ;)

Ps. Vähän niinku off topic, kävin eilen työhaastattelussa ja vaikka kyse ei ole vakituisesta paikasta (milloin ne paikat nykyisin olisivat vakituisia..?), niin lyhyempikin työpätkä tulisi nyt tarpeeseen eli pidelkäähän peukkuja..!

11 kommenttia:

 1. No I LOVE-sarjan pakkauksen on ihania. Ne muistuttavat vähän Philosophyn suihkugeelipurkkeja, jotka ovat ikuisia suosikkejani, vaikka hinta on suolainen suihkugeeliksi. :p Olen useasti pyöritellyt I LOVE purkkeja kädessäni, mutta en kuitenkaan ole ostanut. Nyt taitaa jäädäkin hyllyyn, kun sinun arvostelun lukaisin. ;)

  VastaaPoista
 2. Suihkareissa on ihanan näköinen pakkaus, ja varsinkin tosiaan I Love:n. Sitrus on mulle tuoksuna jotenkin hankala. Joskus se antaa kamalan halpamaisen kuvan, toisaalta taas jollain muilla tuoksuilla sävytettynä voi olla tosi hyväkin :D

  VastaaPoista
 3. Saat ilmaiseksi sen sitruspuunkukkahajuveden jos haluat... Pitääköhän tuo vastaava suihkugeeli nyt sitten testata, kun kaikki kehuu sen voittavan sen hajuveden?

  VastaaPoista
 4. Jonna H.: Mä kans tykkään I Love...-pullojen ulkonäöstä vaikka tosiaankin pientä matkimista on havaittavissa. Rahojansa ei näihin kannata tuhlata, tosin onhan heitäkin jotka ovat tykänneet sarjan suihkugeeleistä =) Ja ei se ole kirkossa kuulutettu ettenkö saattaisi joskus vielä kerran sortua johonkin versioon, never say never ;)

  Eveliina: Niinpä, purkit ovat kyllä ihanan näköisiä =) Joo, sitrustuoksuista tulee helposti mieleen joku vessanraikastin ja oonpa törmänny hyttysmyrkyn tuoksuiseenkin sitrustuoksuun, siitä pitääkin muistaa tehdä postaus, on se sen verran kamalaa litkua =D

  Aino: Haha, kiitos, mutta ei kiitos ;) Kyllä kannattaa testata, sen tuoksu on ihan eri maata =) Mulle tuliki tänään Yveksen tilaus johon olin mahduttanut 2 pulloa tuota ihanaista suihkaria ♥

  VastaaPoista
 5. http://sensaisti.blogspot.de/2013/02/822kicks-body-lotion-lemon-curd.html

  Himottaako ;D

  VastaaPoista
 6. Kuinka ilkeää, kyllä vain himottaa ;D Voi että mua tympii oma pöljyys, täällähän ei oo Kicksiä, mutta viime syksynä pääsin käväsemään ko. kaupassa ja en siellä hoksannut katsoa noita vartalotuotteita, en yksinkertaisesti muistanu et heillä on tommonen oma sarja... Nyt se on kyllä iskostunu niin mieleen etten hevillä unohda jahka joskus pääsen uudestaan käymään ;)

  VastaaPoista
 7. Sori :D

  Täälläpäin kyseinen pulju on ja ajattelinkin käydä "katsomassa" miltäs siellä näyttikään...

  VastaaPoista
 8. Ah, sitrustuoksut on niin ihania. Tuoreen limen tuoksu saa mulla sukat pyörimään jaloissa! :D

  Pidän peukkuja työpaikan suhteen! :)

  VastaaPoista
 9. Kisu: Nonih, käypäs tosiaan 'katsomassa' ;)

  Satu: Pitäsköhän joskus tuoksutella tuoretta limeä ja katsoa mitä se mun sukille tekee =D Tuore inkivääri tuoksuu kans ihanalle, mähän tykkään inkiväärille tuoksuvista kosmetuotteista ja kerran nuuhkin tuoretta inkivääriä, sen tuoksun kun saisi pulloon ♥ Kiitos peukkujen pitämisestä =)

  VastaaPoista
 10. Mulla on ollut tuota I Love... sarjan Strawberries & milkshake suihkugeeliä ja siinä on mielestäni kans ollut välillä sellainen oksennus-vivahde tuoksussa, yyh. En voinut käyttää sitä loppuun sen takia.

  VastaaPoista
 11. Mulla on ollu kans ko. suihkugeeli, siinä en muistaakseni huomannu oksennusaromia, mutta muuten se oli tappavan tylsä suihkari =/

  VastaaPoista