perjantai 19. huhtikuuta 2013

Godiva!

Joskus hyvin kauan sitten turinoin Lushin Squeaky Green -shampoopalasta ja jo tuolloin tykästyin shampoopalan toimivuuteen. Siitäkin huolimatta kului vuosia ennen kuin uudestaan päädyin kosketuksiin palamuodossa olevan shampoon kanssa. Kun tein tuossa aikoja sitten tilauksen UK:n Lushiin, päätin sitten tilata testiin Godivan.


Hampurilainen?


Välillä tätä ei ole näkynyt Suomen Lushin sivuilla, mutta nytpä sitä saa sieltäkin ja kuvaus menee näin:

Viehättävältä tuoksuva jasmiinishampoo- ja hoitoainepala. Vaahdota kuten saippuaa, mutta hiuksiisi, pese ja huuhtele, siinä se!

Suunnitteletko viuhahdusta alastomana kadulla? Pidä huolta, että hiuksesi ovat huomiota kiinnittävän kauniit! 

Tämä jasmiinilta tuoksuva shampoopala on tuoreryhmänsä suosituimpia, ja ehdoton klassikko. Se on myös hurjan kätevä matkoilla, koska se sisältää shampoon ja hoitoaineen yhdessä palassa! 

Kaakaovoi hoitaa hiusta tyvestä latvaan rasvoittamatta päänahkaa. Sopii erityisen hyvin värjätyille ja kiharoille hiuksille.

Ensinnäkin mun on pakko vähän marmattaa tuosta tuoksusta. Ei, minun nenään tämä ei tuoksu viehättävälle, joskus olen jopa havainnut sellaista tietyllä tapaa pahanhajuisen hengityksen aromia ja noup, se nyt ei vaan ole viehättävä aromi. Tuoksun puolustukseksi on kuitenkin sanottava, että se on suht mieto eli tätä pystyy käyttämään nyrpistelemättä nenäänsä.
 
Nyt kuvausta lukiessani yllätyin että tässä olisi hoitoaine samassa. Sori vaan, hiukset ovat tämän jäljiltä aina sellaiset narskuvan tuntuiset joten hoitoaine on enemmän kuin tarpeen. Mun on suorastaan vaikea kuvitella että joku pärjäisi ilman hoitsikkaa tämän kanssa..? Tosin, vaikeapa mun on väittää vastaan kun koskaan en oo kokeillut miltä hiukset loppujen lopuksi tuntuisivat jos en lätkisi hoitoainetta päähäni tämän jälkeen...

Kuvasta varmaan huomaattekin tuon törröttävän heinänpätkän? Muahan tympii tommoset jutut Lushin tuotteissa, mutta onneksi tästä yksilöstä rehuja ei ole löytynyt paljoa. Helposti tukkeutuva lattiakaivo kiittää eli plussaa tuosta vähärehuisuudesta.

Oli hupaisa huomata ettei tämä shampoopala mahtunut tuoreeltaan siihen metalliseen säilytysrasiaan, siis se mikä on suunniteltu nimenomaan shampoopalaa varten. No, eipä siinä näemmä saisikaan säilyttää märkää palaa eli nou hätä, säilytän tätä sitten ihan suihkussa sellaisen muovisen saippuaritilän päällä. Epäilemättä se kuluu nopeammin joutuessaan altiiksi veden roiskeille (vaikka koetin vähän suojata sitä) ja nyt ollaan siinä vaiheessa kun pala alkaa murtumaan ärsyttävän pieniksi palasiksi. Tämän murtumisen yhteydessä hoksasin erään seikan elikkäs niin kuin ehkä kuvistakin huomaa, on palasessa erinäköisiä jytylöitä. Yhtä palasta hinkkasin raivokkaasti ja ihmettelin kun se ei vaahtoa..no ei varmasti vaahtoa kun tajusin sen palasen olevan juurikin sitä hoitoainetta.

Heh, tästä saa varmasti sellaisen kuvan niin kuin tämä tuote olisi aivan hirvittävä =D Ei, kyllä tämä varmasti on jollekin ihan hyvä shampoopala, mutta itse en halua ostaa tätä toiste vaan ostan sitten jonkin muun. Siis sitten kunhan taas on shampoopalan aika, saa nähdä kauanko tällä kertaa menee aikaa jahka hankin seuraavan.

2 kommenttia:

  1. Mä joskus intoilin kanssa näistä Lushin kiinteistä sampoopaloista, mutta ne kyllä kaikki kuivatti tukkaa aika lailla...nyt kun on vaaleetakin eli vetyperoksidilla pilattua tukkaa päässä, niin en näitä vois käyttää. Mutta kätsyjä ovat, just esim. reissuissa siinä metalliboksissa!

    VastaaPoista
  2. Hrrr, voin kuvitella miltä tuntuisi käyttää tätä vaalennettuihin hiuksiin =/

    VastaaPoista