sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mua vois vähän nolottaa...

Nimittäin tämä MUA:lle tekemäni tilaus. Pyydän älkää pyörtykö, myönnän itsekin että mulle kävi sellainen 'halpojen hintojen hurahdus' ja tilauksesta tuli pikkasen överi. No, rahallisesti tämä satsi ei paljoa verottanut joten konkurssiin en sentään joutunut ;) Jokin aika sitten tosiaankin MUA:lla oli osa ennestäänkin halvoista tuotteista hulppeassa alennuksessa ja tartuin sitten tilaisuuteen, olinhan joitain juttuja katsellut sillä silmällä edellisen tilaukseni jälkeen. Luomivärien suhteen homma lähti kyllä lapasesta, ostoskorissa oli näiden lisäksi vielä yksi paletti jahka tulin järkiini ja poistin sen. Jotain rajaa sentään luomivärienkin hamstraamisessa. Ja toki näistä tuotteista osa oli sitten ihan normihintaisia eli pelkästään aletuotteisiin en keskittynyt. Monia varmasti kiinnostaa paljonko tämä pompsi maksoi ja täähän maksoi postareineen £24.40 eli alle 29 €.

Sitten asiaan, istuttehan tukevasti? No niin, tässäpä se satsi koko komeudessaan. Voi ristus, en muuta sano...


Ylinnä on sivellin jota en sitten erikseen alkanut edes kuvailemaan, sivellin löytyy tämän linkin takaa ja se oli normaalihintainen (£1.95). Nyt sitten pikkasen tarkempia kuvia muista jutuista.


Tämä Going for Gold -luomiväripaletti oli alennuksessa kahdella punnalla (normihinta £4) ja kieltämättä alehinta houkutteli ostamaan tämän. Vielä en oo testaillut värejä yhtään, saas nähdä miten toimivat käytännössä.


Nämä yksittäiset luomivärit olivat normihintaisia eli punnan kappale. Vasemmalla on sävy nro 29 ja oikealla nro 2. Näitäkää en oo vielä testaillut.


Herrrrkullisia trioja =) Nuo kaksi oikeanpuolimmaista olivat juurikin niitä joita olin katsellut sillä silmällä ja olivat tosiaankin nyt tarjouksessa £1.50 normaalihinnan ollessa £2.50. Oikealla oleva on vihreän sävyinen Eden ja sen vieressä on vaaleanpunainen Pink Sorbet. Swatchattuna nämä vaikuttivat vallan mukavilta sävyiltä. Vasemmalla oleva Theatrics taasen oli normihintainen (3 puntaa), mutta sen hauska ulkonäkö houkutteli liikaa. Oon swatchannu tämänkin ja petyin hieman, tässä kun on seassa semmosia metallisia hippusia ja siitä en oikein pidä. En tiedä onko tuo kauttaaltaan täynnä sitä metallisuutta vai onko se nyt vain tuo päällimmäinen kerros jossa sitä on.


Sittenpä tilaukseen eksyi mukaan kaksi 3 in 1 -kynää  jotka olivat tarjouksessa punnan kipale (normihinta £1.50). Sävyt ovat Auburn ja Sage. Nämä on vielä vailla testausta.


Sitten vielä muutama huulijuttu =) Vasemmalla Out There Plumping -huulikiilto sävyssä Sienna ja tämä oli kans tarjouksessa punnan normaalihinnan ollessa 2 puntaa. Tätä en muistaakseni (=D) ole testannut huulille, kämmenselälle kyllä ja se on tuollainen niin kuin kuvastakin näkyy. Keskellä on Kiss Proof Lip Stain sävyssä Fruitalicious ja tää maksoi £1.50, normaalihinta on £3. Oikealla on Power Pout sävyssä Runway ja tämä oli ihan normaalihintainen tuote eli maksoi 3 puntaa.


Näitä kahta oon testannut ja ihan kivoja ovat, mitä nyt tuon huulitussin sävy ei ehkä ole ihan mun juttu. Tuossa kuvassa se on jotenkin violetti, ei se sentään sellainen ole mutta en saanut muokattua kuvaa oikeanlaiseksi. Vaan minkäs teet, se on nyt ostettu ja tommosta on vähän paha mennä myymään eteenpäin kun sitä oon jo omille huulille sutinut. Pitänee vaan siedättää itseään, ehkä jonain päivänä tykästynkin sävyyn =)

No, miten on, pyörryittekö tästä valtavasta tilauksesta? Ja oliko tässä jotain teille tuttuja tuotteita?

6 kommenttia:

 1. Tuo valkoinen luomiväri näyttää täydelliseltä! Olen etsiskellet tuollaista jo jonkin aikaa. Usein ovat liian helmiäisiä. Tuo näyttää ainakin matemmalta?

  VastaaPoista
 2. No en todellakaan pyörtynyt! Pikemminkin haluaisin nyt itsekin tehdä MUAlle jättitilauksen :D Jään odottamaan luomivärien arviointia mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin tilasin tuon Pink Sorbet paletin :) Kuinka kauan muuten sun tilauksessa kesti tulla? Itsehän tein tilauksen 1.4 ja vieläkään ei ole tullut :O Lähetin loppuviikosta MUA:lle kyselyä tästä asiasta ja vastasivat että 4.4 on lähetetty, mutta joissain tapauksissa on kestänyt 30 päivää, että on löytänyt vastaanottajalle. Stressaa vaan nyt se, että kuitenkin mun paketti on kadonnu johonkin eikä ne usko ja menee mun piikkiin, veloitettuhan tää multa jo on... :(

  VastaaPoista
 4. Mäkin jo vähän oottelen mun MUA:n pakettia, oon näköjään tilannu sen 2.4. aamuyöstä, eli muutamia tunteja TanjaK:n jälkeen. :D Ja mäKIN tilasin tuon Pink Sorbetin... :D Lisäksi muita luomivärejä, pari ripsiväriä, kynsilakkaa, aurinkopuuteria... Hups.

  VastaaPoista
 5. Oon syvästi helpottunut, että Marisakaan ei oo vielä saanut pakettiaan, ehkä tässä vielä jotain toivoa on :)

  VastaaPoista
 6. Jonna H: Testasin ja tuo valkoinen on sellainen hohtava/metallinen =) Googlettelin (ku ite en vielä oo ottanut kuvia) ja tässä näkyy swatchissa mimmonen se on: http://xbeautygeekx.blogspot.fi/2011/02/mini-mua-haul-swatches.html

  Eveliina: Tuo on paha kauppa kun kaikki on liian halpaa... ;)

  Tanja K ja Marisa: No höh, mulle paketit on tullu nopsaan, eka tilaus tuli n. viikossa ja en muista kauan tässä toisessa meni, muistelen et jonkin verran päälle viikossa sekin tuli. Ja hei, mä oon näemmä tilannu omani 1.4. eli mikähän tossa mättää ku mun paketti on tullut äkkiä ja teidän ei =(

  VastaaPoista