tiistai 30. huhtikuuta 2013

Suklaista kuorintaa

Ensin pientä tuuletusta: mä pääsin töihin! Kesän suunnitelmathan tässä menee vähän uusiksi, mutta palkka on enemmän kuin tervetullut lisä tämän talouden budjettiin =) Hommat kestää puoli vuotta ja työaika on 85% normaalista, mutta kyllähän siitä siltikin jää rahaa enemmän käteen kuin ansiosidonnaisella möllöttäessä. Bensakuluja tietty tulee kans, mutta ei onneksi kovin mahdottomia määriä. Et semmottii =) Ja sitten varsinaiseen asiaan...

Minähän en on suklaan tuoksun suuri ystävä (muuten se kyllä maistuu), mutta siltikin päätin olla ennakkoluuloton ja ostin kokeiluun Fruttinin suklaa-karpaloisen vartalokuorinnan. Tämä on taas Sokoksen alepöydältä napattu tuote, sieltähän näitä Suomesta saa, suppealla valikoimalla tosin.


Tämä tosiaan tuoksui tummalle suklaalle, karpalon aromia en hirvittävästi erottanut, mutta ehkä se siellä taustalla vähän kummitteli. Vaikka suklaan tuoksusta en niin välitä, oli tämä kuitenkin ihan kivan tuoksuinen. Mitään vartalovoidetta en kylläkään tahtoisi käyttää tämän tuoksuisena, se vaan olisi jotenkin liian mönttinen tuoksu mun makuun.


Muistaakseni en oo koskaan aikaisemmin käyttänyt tällaisia sokerikuorintoja ja tämän tehokkuus yllättikin positiivisesti, jo vain sai kuollut ihosolukko kyytiä! Iho jäi tämän jäljiltä hivenen rasvaisen oloiseksi (ja suihkun lattia myös), mutta minä käytinkin tätä aina ennen suihkugeeliä joten se tuntu hävisi suihkarin myötä. 

Kuorinta oli ymmärrettävistä syistä pakattu purkkiin (tuubista moista ei saisi ulos), mutta mun mielestä tuollainen purkki suihkussa on hirvittävän epäkäytännöllinen ja mietin myös onko se kovin hygieenistäkään jos sinne pääsee vettä ym. muhimaan. Tosin vettä tuonne ei kannata päästää, sen huomasin viimeisellä käyttökerralla kun tokihan sokeri liukenee veteen... =D Jotenkin tämä purkki tuntui hupenevan nopeasti, en laskenut kertoja mutta ehkä tästä riitti vain viiteen käyttökertaan ja purkissa oli kuitenkin tavaraa muistaakseni 200ml. Siis viiteen, apua! Tosin aloin sitten mietiskelemään miten yleensä vartalokuorinta-aineet kuluu mulla ja kyllähän ne kuluu... Siksipä kysynkin kuinka monet kuorinnat te saatte yhdestä vartalonkuorintatuotteesta?

11 kommenttia:

 1. ONNEA UUDESTA TYÖPAIKASTA!

  Itse en ole hirveä sokerikuorintojen ystävä juuri tuon rasvaisen pinnan takia, onneksi olen löytänyt muutaman poikkeuksen, jotka eivät jätä sellaista pintaa. :)

  VastaaPoista
 2. Kisu: Kiitos, unirytmin muuttaminen alkakoot mulla ja se jos mikä on vaikeaa, en oo ikinä ollut aamuihminen ;)

  Jonna H.: Kiitokset =) Ah, kerrohan mitkä sokerikuorinnat eivät jätä tuollaista rasvaista pintaa, mä kun myös karsastan hiukan sellaisia... =P

  TylyMuija: Kiitosta, tässä pitää hissukseen tosiaan asennoitua siihen et sitä on duunari eikä työtön =)

  VastaaPoista
 3. Onnea työpaikan johdosta! :)

  Vartalokuorinnat (150-200 ml) kestää mulla max. 10 kertaa. Siksi oon ostanut lisäksi suihkugeelin kanssa käytettäväksi Ecotoolsin kuorimahanskat.

  "Mönttinen" on pirun hyvä termi ton suklaasarjan ällötuhdista tuoksusta :D Perhana, että ostinkin itelleni myös sen vartalovoiteen...

  VastaaPoista
 4. Onnea töistä, mahti juttu! :)

  Siis mulla kans suklaa tökkii kosmetiikkatuotteissa - ja syömispuolella taas päinvastoin :)

  Tuon Fruttinin koostumus on kuvassa ihanan näköistä, tekisi mieli työntää käsi läppärin näyttöön :D Tulee varmaan ostettua, jos purkki ilmestyy kaupoilla vastaan!

  VastaaPoista
 5. Muuten, oletko koskaan tilannut täältä: The Beauty Booth.com?

  VastaaPoista
 6. Mulla kestää kuorinnat ehkä maksimissaan 10 kertaan, jos on 200ml purkku/tuubi.
  Nuo rasvaiset kuorinnat on mulle siitä hyviä, että käytän niitä laiskoina iltoina, kun en jaksaisi suihkun jälkeen rasvata enää kroppaa :D.
  Tuo voisi olla mulle todella kokeilun arvoinen kuorinta...
  Hitsi että alkaa aina tehdä enempi ja enempi mieli laittaa tilaus sinne Fruttinin sivuille...

  VastaaPoista
 7. Aino: Kiitosta =) Voi ei, se vartalovoide olis mullekki aivan liikaa, mönttinen tuoksu kun on ;)

  Eveliina: Kiitos =) Kyllä tuo ostaa kannattaa, kuorintatehot on hyvät =)

  Kisu: En ollu aikasemmin kuullu tommosesta puljusta eli ei oo tullu tilattua. Kannattaakohan mun tutustua ko. kauppaan edes, siinähän voi käydä huonosti ;D

  Anzu-Anssu: Kyllä sun pitää jo sortua, sen verran kauan oot haaveillu siitä tilauksesta ;) Ja muutenki just Fruttinin kuorinnat (myös ne tuubeissa olevat) on huippuja, niitä käyttäessä tuntee et nyt tosiaankin käyttää kuorinta-ainetta =)

  VastaaPoista
 8. Hei paljon onnea duunista!!! Hieno homma! :)

  Mulla kuluu aika tasan 30 ml kuorinta-ainetta per kerta. Joo, on tullut tarkkailtua. :D Suihkugeelimäisissä kuorinnoissa menee varmaan vähän vähemmän ja sitten tollasissa "kuivan" näkösissä kuorinnoissa (toi muuten näyttää ihan fariinisokerilta! :D ) sitä kauhoo varmaan aika reilusti enemmänkin. Myös vartalovoiteissa on se 30 ml / kerta aika vakio. :D

  VastaaPoista
 9. Marisa: Kiits! =) No sitte mäki taidan olla suht normaali kuorinta-aineiden käyttäjä ja mä muuten mietinki sitä et tommosia sokerikuorintoja tulee varmasti pakon edessä käytettyä enemmän, ne ku ei edes levity iholle niin hyvin kuin suihkugeelimäiset kuorinnat. Tosin, kyllä mä niitä suihkugeelimäisiäkin saan tuhlattua jos niikseen tulee... ;)

  VastaaPoista