keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Yksi hyvä, toinen huono

Viime vuoden puolella Body Shopista lähti mukaani tarjouksessa ollut parivaljakko, Natruliftin granaattiomenainen putsari ja kasvovesi. Muistaakseni maksoivat 6 € kappaleelta ja myyjä selitti syyn olevan siinä, että pakkaukset uudistuisivat. No, täytyy myöntää että hiukan hämmästyin kun hiljattain kävin toisessa Body Shopin liikkeessä ja ohikulkiessani huvikseni vilkaisin hyllyjä-siellä kun napotti omaan silmääni tismalleen saman näköisiä pulloja ja täysin normaalihintaan. Pakkauksen muutos on siis ollut hyvin vähäinen kun kummoisia eroja en löydä vaikka nettisivuillakin olen käynyt pulloja tiiraamassa... 


Vasemmalla olevassa kasvovedessä on kyllä käynyt pienoinen muutos nimen suhteen, mun pullossa kun lukee 'softening toner' ja uudessa vastaavasti 'invigorating toner'. Hämmentävää siksikin, että ainesosaluettelo vaikuttaa aika identtiseltä. En jaksanut käydä sitä kokonaan läpi, mutta aika pitkälle sitä tavasin. Miten pehmentävästä tulikin yht'äkkiä virkistävä/elvyttävä? 

Body Shop sanailee kasvovedestä näin: Raikastava, elvyttävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja edistää kosteusvoiteen imeytymistä. Supistaa kevyesti ihohuokosia. Soveltuu erityisesti aikuiselle iholle. 

Täytyy sanoa ettei tästä kasvovedestä tullut suosikkiani ja yksi suuri syy on sen sisältämä alkoholi jonka huomaa tuoksussakin plus kirvelystä rikkoutuneella iholla. Tuoksussa on mukana granaattiomenaakin, mutta voin sanoa ettei alkoholin ja granaattiomenan yhteishaju ole mitenkään miellyttävä, ei ainakaan minun mielestä. Välillä haistan myös sellaisen kummallisen tunkkaisen vivahteen ja en tiedä mistä se tulee. Ehkä se on just tuon alkon ja granaattiompun yhdessä muodostava haju. Lisäksi kasvovesi on vaalean kellertävää ja vanulapulle sitä kaataessani väistämättä mieleeni tulee mielleyhtymiä hailakkaan pissaan. Täytyy sanoa etten ole juurikaan kiinnittänyt huomiota siihen kuivattaako tuo alkoholi (joka on ainesosissa toisena) ihoani, ilmeisesti ei mitenkään merkittävästi koska en ole sen kummemmin ajatellut asiaa.

Sen sijaan kasvojen puhdistusaine on hyvinkin miellyttävä tapaus, Body Shopin sivuilta kopsasin sen kuvauksen: Voidemainen kasvojenpuhdistus, joka raikastaa ja puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta ei jätä iholle kiristävää tunnetta. Pitää yllä ihon kosteustasapainoa. Soveltuu erityisesti aikuiselle iholle.

Minä en sanoisi koostumuksen olevan pelkästään voidemaista, toki se on sitäkin mutta mömmö on sellaista kauniin helmiäisvalkoista. Siitä ei siis tule mitään ikäviä mielleyhtymiä ;) Tuoksukin on mukava, sellainen hedelmäinen (no kah, oliskohan se granaattiomena!) ja siksikin tätä käyttää mielellään. Iho jää putsarin jäljiltä mukavan tuntuiseksi joten tätä voin kyllä lämpimästi suositella. Ainut miinus näissä on sitten hinta, normaalisti nämä kumpainenkin maksavat 16,70 € ja minusta se on aika hurja summa tällaisista tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti