sunnuntai 24. helmikuuta 2013

MUA

Maailmassa on paljon kosmetiikkamerkkejä joista en ole kuullut hölkäsen pöläystä, mutta silti hiukan ihmettelin etten ollut muistini mukaan ikinä lukenut yhdestäkään kosmeblogista sellaisesta merkistä kuin MUA Makeup Academy. Jossain päin nettiä tosiaankin törmäsin tähän merkkiin ja mielenkiinto sitä kohtaan heräsi. Suunnistin sitten heidän nettisivuilleen ja siinähän kävi loppujen lopuksi tietysti vanhanaikaisesti. Siis täl viisiin.


Niin. Pitihän sinne pikkuinen tilaus tehdä. Ensin muutama sananen itse kaupasta ja toimituksesta. Putiikkihan sijaitsee Englannissa ja sehän on plussaa, eipähän tartte miettiä niitä kirottuja tullirajoja. Toimituskin oli nopsaa, tein tilauksen 13.2. ja viikon päästä paketti napotti postilaatikossani. Pientä kummastusta aiheutti pakkaustapa, tai tarkemmin ottaen se, että kaikki muu oli pakattu hyvin kuplamuoviin mutta tuo luomivärinpohjustaja (musta paketti) oli ilman mitään suojuksia. Toki tuotteet olivat kuplamuovipussissa, mutta olihan tuo pahvipakkaus vähän vääntynyt matkan aikana. No, ehkä heillä oli tullut jokin inhimillinen erehdys ja pääasia ettei tuotteelle itselleen ollut käynyt kuinkaan =) Postikulut ovat mielestäni kohtuulliset, £4.95 eli mitäs se on euroissa, alle 5,80.

Ja sittenpä vilautan vähän tuotteita, vielä en ole näitä testannut, mutta aikanaan näistä tulee juttua blogiin.


Undress Your Skin Flawless Skin Primer (ette oo tosissanne ton nimihirviön kanssa?!?) on siis meikinpohjustusvoide. Noh, mähän en meikkivoiteita käytä, mutta käsittääkseni tätä voi lätkiä naamaan vaikkei käyttäisikään joten testataan =D Pulloa katsoessa aineen voisi luulla olevan värillistä, mutta sitä se ei tietenkään ole. Hintaa tällä oli tarjouksessa £3 (normihinta ilmeisesti £5) eli about 3,50 €.


Ja tässä olisi naurettavan halpa silmämeikinpohjustaja, tämä maksoi £2.50 eli euroissa n. 2,90. Nyt teen pienen tunnustuksen, älkää kivittäkö minua. Siis, mullahan on jemmoissani joku L'Orealin(?) luomarinpohjustaja, mutta sinne se on jäänyt muhimaan. Pieni kutina mulla on jotta ehkä oon hätäisesti sitä testannu. Ja siis, mähän en juurikaan meikkaa, mutta nyt mulla on alkanu herätä kiinnostus sitäkin kohtaan ja se on kyllä hyvä, mullahan kun on meikkejäkin jemmoissani. Muistelen kuitenkin kuulleeni tyrmääviä mielipiteitä tuosta L'Orealin tuotteesta ja vastaavasti mm. UDPP:tä on kehuttu maasta taivaisiin. Katselin jo eBaysta vähän jälkimmäisiä, mutta sittenpä tosiaankin törmäsin MUA:n tuotteeseen joka ei ilmeisesti olekaan ihan susi ja jos onkin, niin enpä rahallisesti menettänyt juuri mitään. Tämän testaamista odotan kyllä mielenkiinnolla =) Löysin parista ulkomaalaisesta blogista juttua tästä tuotteesta, jos kiinnostaa niin käykäähän katsomassa täältä ja täältä.


Cracklelakat eivät taida olla enää kuuminta hottia, mut kattokaas nyt, en vaan voinu vastustaa hehkuvan oranssia glitteristä cracklea! Hintaa tällä oli £2.99 eli noin 3,50 €.


Undress Me Too -luomiväripaletti oli myöskin halpaa kuin saippua, £4 eli alle 4,70 €. Saas nähdä sitten miten näistä irtoaa pigmenttiä.

Summa summarum, tuotteet tuolla ovat naurettavan halpoja ja tietysti se saattaa herättää epäilyksiä. Mutta, onhan tuota ennenkin todettu ettei se hinta aina ratkaise joten toiveikkaasti lähden kokeilemaan näitä =)

Heräsikö teillä mielenkiinto merkkiä kohtaan tai onko teillä ennestään kokemusta MUA:sta?

5 kommenttia:

  1. Mielenkiinto todellakin heräsi! Varsinkin luomiväripaletti näyttää ihanalta. Kerro sitten heti, kun tiedät, miten se toimii :D

    VastaaPoista
  2. Ihan outo metkki mullekin, mutta mielenkiinto heräsi tosiaankin. Käyttökokemuksia siis odotellessa :)

    VastaaPoista
  3. * merkki - ärsyttävät typot :D

    VastaaPoista
  4. Pikkasen oon tutkaillut tuota luomiväripalettia ja suurimmassa osassa on hyvä pigmentti, pari vaaleinta on vähän surkeampia tapauksia. Kuvasta ei ehkä näy, mutta monet noista ovat sellaisia metallisia värejä. Mutta, tarkempaa juttua sitten myöhemmin, ensivaikutelma on kyllä positiivinen =)

    VastaaPoista
  5. Ihan kun mä olisin jossain blogissa kuullut tuon nimen... Vaikuttaa niin tutun kuuloiselta...
    Mutta tuotteet näyttää mielenkiintoisilta, nuo vaaleimmat sävyt paletista alkoi kiinnostaa, että onko ne mattapintaisia?
    Itsehän käytän vaaleita luomivärejä tummia silmänalusia peittämään peitevoiteiden kanssa, toimii hyvin :)

    VastaaPoista