perjantai 15. helmikuuta 2013

Palasaippuoita!

Ette varmasti ylläty kun kerron jemmoistani löytyvän myös palasaippuoita. Ne vaan päätyvät harvemmin esittelyyn, kas kun oon enemmän sellainen 'suihkugeelityttö', jotenkin siihen pulloon tarttuminen tuntuu vaivattomammalta kuin palasaippuan kanssa tolskaaminen. Oikeasti mun varmaan kannattais siirtyä kokonaan palasaippuoitten käyttöön, ne kun vievät vähemmän tilaa niin suihkussa kuin jemmapaikoissa ja mikä parasta, ne taitaa kulua mulla huomattavasti normaalimpaan tahtiin kuin nuo suihkarit. Tässä siis muutamia palasaippuoita joista yksi on hiukan erikoisempi tapaus.

Tästä Oriflamen Riviera Bouquet Voyage Voyage saippuasta mulla ei ole muuta kuvaa kuin tämä. Otin kyllä aikoinaan kuvan itse saippuastakin, mutta hävitin sen sitten tarkoituksella (todennäköisesti siksi että ajattelin miksi esitellä sen kummemmin, tätä kun ei ole ollut aikoihin myynnissä).


Saippua oli ihan sellainen peruskiva, tuoksu oli hedelmäinen, mutta ei mikään tajunnanräjäyttävä. Ei siis tullut ikävä tätä joten se siitä, seuraavaa saippuaa kehiin...

Pitkästä aikaa mulla oli sitten käytössä Lushin saippua, nehän ovat yleensä ottaen melkoisia herkkuja. Tosin oon törmännyt kammotuksiinkin, mutta makuasioitahan nämäkin =) Tämä saippua on Mr. Punch joka taisi olla joulun aikaan myynnissä. Virallinen myyntikuva oli tällainen... (Kuva kähvelletty Lushin sivuilta, tosin ei tätä kuvaa enää sieltä löydy normaalilla tavalla, Googlen kuvahaulla sentään löytyi) =)


Ja mun pala näytti tältä...

 

No, ei voi mitään, tää pala nyt vaan oli näin tylsän näköinen ja ulkonäöstä viis. Otin tosiaan kuvan tosta toisestakin puolesta, se kun oli aika vastenmielisen näköinen... =D Nuo kikkareet ovat jotain marjoja ja lopulta nypin ne pois, mua nimittäin ärsyttää kaikenmaailman marjat, jyvänpalaset jne. jotka ovat oikeita lattiakaivon kauhistuksia. Tai ainaki meillä, suihkun kaivo kun tuppaa menemään tukkoon hyvin herkästi ilman mitään tuollaisia mykylöitäkin. Suoraan sanottuna mun mielestä tommosia elementtejä ei edes tarvitsisi olla saippuoissa... Mutta, sitten asiaan. Tämä oli mun makuun suht hennon tuoksuinen saippua (siis jos vertaa joihinkin Lushin kunnolla tuoksuviin saippuoihin) ja tuoksu oli marjainen sitruksisella vivahteella. Ihan ok, mutta jotenkin en vaan hurmaantunut tuoksuun niin paljoa että ikävä olisi iskenyt tämän loppuessa.

Sitten se viimeisin ja erikoisin saippua, suolasaippua nimittäin. Kuva on kökkö, mun piti napata kuva äkkiä kun avokki tahtoi kiikuttaa saippuan heti testiin ja näemmä otoksen laatu meni ihan keturalleen.


Tilasin tämän Hyvinvoinnin Tavaratalosta ihan kroppani ihoa ajatellen ja näin tästä sanotaan: 

Tuisa Pastilli pyöreä suolasaippua myös desinfioi.

Käyttöohje: Himalajan vuorisaippuaa voidaan käyttää tavallisen saippua tapaan. Kastele saippua ja pyörittele käsissä, jonka jälkeen voit pestä kädelläsi ihoa. Halutessa suolan voi jättää iholle saunomisen ajaksi vaikuttamaan. Voidaan käyttää myös deodoranttina. 

Näitä on myynnissä myös muun mallisina ja hintaa niillä kaikilla on 3,95 € per kappale. Okei..mitenkähän tämän nyt sanoisin. No, sanon sen suoraan, tää on aika kamala saippua ja tuolla se meidän suihkuhyllyssä napottaa, en tiedä onko avokki käytellyt sitä, mutta mä en tähän mielelläni tartu. En tiedä onko tässä yksilössä jokin vika vai onko suolasaippuoiden ominaisuus se, että heti ensimmäisellä käyttökerralla pintaan ilmaantui sellaisia teräviä raapivia suolakiteitä tai mitä lie ja se nyt ei vaan tunnu hyvältä. Jos tätä hieroo suoraan kroppaan, se sattuu ja jos tätä taasen hieroo käsiin, on kädet suihkuhetken jälkeen naarmuilla (ei sentään verisillä, mutta sellaisilla pikkunaarmuilla). Ymmärrätte varmaan ettei tämän jälkeen tee mieli kokeilla tätä edes deodoranttina... Harmittaa kyllä, mä ku tosiaan ajattelin että tällainen tuote voisi olla hyväksi selän jne. epäpuhtauksille. Pitänee miettiä miten tätä voisi käyttää ilman kiputuntemuksia. Se vaan voi olla vaikeaa, eihän tuosta irtoa veden kanssa muuta kuin suolanestettä joten voi olla ettei tällä ole muuta käyttöä kuin roskiin laittaminen =(

4 kommenttia:

  1. Muistin lukeneeni joitain vinkkejä tuon suolasaippuan käyttöön ja löysin lopulta ne :) http://www.lily.fi/juttu/taydellisen-ihon-salaisuus

    Jos tuolla olisi apua tuon suolasaippuan käyttöön kun siellä oli muutamia eri käyttötapoja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos linkistä, kävin lukemassa jutun =) Onneksi kommenteista kävi ilmi että tuo raapivuus on suolasaippuan ominaisuus, mun yksilö ei siis olekaan maanantaikappale. Mutta sitä en tiedä miten tämän saisi ilman naarmun naarmua iholle, tosiaankin kun käsien kautta käytettäessä on sitten kämmenet naarmuilla... Ehkä se on vaan sitten kestettävä, innostus suolasaippuaa kohtaan heräsi uudelleen luettuani tuon jutun =) Onneksi ne käsien naarmut ei tosiaankaan kirvele tai mitään ja ehkä pitää koettaa pyöritellä sitä kimpaletta hiukan hellävaraisemmin käsien välissä =D

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen tuo suolasaippua.Mulla pitäis jossain olla jokin suolakuorintajauhe..pitääkin etsiä.


    VastaaPoista
  4. No niin, etsihän se ja kokeile, postausta odotellessa =)

    VastaaPoista