tiistai 12. helmikuuta 2013

Amazonian Wild Lily

Nyt te tietysti huudahdatte mielessänne 'Haa, kiinni jäit!', kas kun nyt esittelyyn päätyy tuoksutuote ja minähän niin kovasti päätin yrittää etten käytä mitään tuoksuhommeleita ennen kuin olen saanut kulutettua loppuun ne kaksi ikuisuustuotetta. Mutta, väärässä olette, en ole ainakaan vielä sortunut vaikka tämän vartalotuoksun nyt esittelenkin =) Pakko sanoa kuitenkin se, että kieltämättä tuollainen tehokäyttö tuntuu jo puiselta pakolta, varsinkin kun hiljattain sairastin flunssan ja nuhanenäisenä ei tee mieli käyttää mitään liian tuoksuvia tuotteita eli tehokäyttö viivästyi senkin vuoksi. Mun varmaan tarttee alkaa suihkimaan noita ikuisuustuotteita useammin päivässä, mieleni halajaa niin kovin jo hajuvesien ja muiden vartalotuoksujen kimppuun... Vaan mennäänpäs sitten siihen asiaan eli Body Shopin Amazonian Wild Lily -vartalosuihkeeseen.


Body Shopin sivuilta kopsasin tuoksukuvauksen: Vihreän papaijan, viidakonlehtien, Amatsonin liljan, valkoisen orkidean ja iiriksen tuoksuja. Nämä yhdessä muodostavat vihreän raikkaan, vesimäisen kukkaistuoksun. 

Tässä tuoksussa on taas 'se jokin' haisu joka vetoaa muhun ja siksipä tämä olikin pakko ostaa ;) Omaan nenään tämä on siis vallan kiva ja raikas tuoksu jossa on kuitenkin jotain muutakin, kyllä tuo Body Shopin kuvaus muistuttaa tätä tuoksua. Kannattaa käydä tuoksuttelemassa jos olet tuollaisten tuoksujen ystävä, tosin pidä varasi, saatat vielä päätyä ostamaan tämän tai jonkin muun tähän sarjaan kuuluvan herkun, eri versioita kun on monen monta. Hintaa tällä on normaalisti 15,20 € ja näistä tämän sarjan tuoksuistahan on olemassa EdT -versiotkin, sen kirsikankukkaisenhan ostinkin ihan oikeana hajuvetenä. Ainut miinus tälle vartalotuoksulle tulee pullokoosta, se kun on 100 ml ja mun mielestä puolet pienempi olisi vallan hyvä koko. Tai ainaki mulle olis, tuoksuja kun omistan sen verran paljon etten tiedä miten saan kaikki ihanuudet käytettyä, varsinkin kun aina tulee hankittua jotain uutta. Aivan, on tässä tullut hankittua käytettynä eräs Cleanin hajuvesi, hupsista! Onneksi se sentään on hyvin pieni pullo joten omatunto ei soimaa juuri ollenkaan =) Lisäksi ostin näytekokoisen (semmosissahan ei kauaa nokka tuhise) Escadan tämän kesän tuoksun, sen kirsikkajutun. Vaan niin tai näin, plussaahan ne nuokin ovat ja ehkä mun tartteis alkaa katsastamaan tuoksuvalikoimaa sillä silmällä (tai nenällä) jotta voisinkohan mahdollisesti luopua joistain tuoksuistani. Huoh, on tämä tuoksuhullun elämä niin vaikeaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti