maanantai 18. helmikuuta 2013

Avon Shine Attract

Shine Attract -huulipuna ei ole tokikaan enää mikään uutuus, mutta tämä Maija Myöhäinen lausuu siitä muutaman sanasen vasta nyt. Siis hankin tämän jo vajaa vuosi sitten ja kieltämättä tämäkin huulipuna on jäänyt kummasti unholaan. Tosin, oli tämä jossain vaiheessa kadoksissakin, muistan sen siitä kun olisin tehnyt postauksen jo tuolloin... Tämän punan sävy on nimeltään Caressing Coral (P 402).


Näissä huulipunissahan on sellainen juju, että ulkorinkula on väritöntä geeliä ja sisällä on sitten sellainen väri'sydän'.


Kuten kuvasta näkyy, on tässä sävyssä jonkin verran glitteriä. En tainnut tilaamistilanteessa tajuta sitä tai sitten en vielä tuolloin niin paljon kammonnut glitterisiä huulimeikkejä. Mutta, mitä nyt katson Avonin kuvastosta tämän punan eri sävyjä, niin valitettavasti ei pienistä kuvista saa selvää mikä on glitterillä höystetty huulipuna ja mikä ei. Olisikin hyvä jos käytössä olisi kirjainkoodit joista ilmenisi tuollaiset asiat, mulle kun niillä glittereillä on merkitystä.

Tässä parit ns. käsiswatchit, ensimmäinen on oletettavasti juurikin tästä punasta (niinku mä kuvaan etukäteen tuotteita ja kuvissa ei ole nimiä..tosin, tässä nyt käy yksiin hylsykuvien ja tämän kuvan päiväykset ja kellonajat eli kyllä tän on pakko olla kuva samasta punasta =D) ja tuon toisen otin vähän aikaa sitten. Aika paljon punaa sai hinkata käteen eli tällä ei helposti saa aikaiseksi överihuulia. Koetin kuvata ihan huulillakin tätä, mutta jotenkin kamera söi värit ja lisäksi huomasin kuivien huulien riekaleiden paistavan kuin Naantalin aurinko. Päätin siis säästää teidät traumoilta.

 

Erään blogin kommenteissa vinkattiin tämän olevan hyvä huulipuna talvella juurikin siksi ettei tämä ole niin kuivattava. Sen innoittamana kaivelinkin tämän kätköistäni. Myös Nonnu on tehnyt postauksen tästä huulipunasta (tosin eri sävystä) viime kevättalvella jossa hän totesi tämän olevan lähinnä sävyttävä ja kosteuttava huulivoide. No, sitähän tämä lähinnä onkin vaikka kyllä tämä minun yksilö antaa huulille sitä väriäkin. Omat huuleni myös kaipaavat enemmän kosteutta kuin mitä tästä irtoaa. Ilmeisesti tämän pitäisi antaa huulille hurjaa kiiltoakin, mutta no jaa, ei tällä ultrakiiltäviä pusuttimia saa aikaan. Niin ja ne glitterit..ei niitä tässä sävyssä ole kuitenkaan ihan mahdottoman paljon, vähän siinä rajoilla onko kimallusta liikaa mun makuun, mutta kyllä minä tätä pystyn käyttämään.

Eli, jos etsit maltillisesti väriä antavaa huulipunaa, voi tämä olla sinun juttu. Tämä maksaa normaalihintaisena 13 € ja suosittelen kyttäämään alennuksia, itse en maksaisi tästä täyttä hintaa.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tällänen kans,jotain sävyä..jossain.Petyin miten vähän se sitten sitä kiiltoa antoi,odotin enemmän.Ihan hyvä huuliväri kuitenkin,pystyy lisäilemään ns juoksussa.
    Aika huima hinta Avonin huuliväriksi tällä kuitenkin,siis nomisti.Omani aisin napata demona suht edukkaasti.

    VastaaPoista
  2. Joo, täydellä hinnalla tätä ei tosiaankaa kannata ostaa, ei ole niin hyvä kuin mitä luulis olevan =/

    VastaaPoista