perjantai 11. tammikuuta 2013

Taas voittajafiilis

Silmänympärysvoiteen loppuminen on mulle aina pieni juhlan paikka, ko. tuote kun tuppaa olemaan meikäläiselle sellainen ikuisuustuote, kiitos oman laiskuuteni. Jotenkin sitä helposti jättää sy-voiteen kanssa lotraamisen vähemmälle ja sitten taasen tulee kausia jolloin koettaa ryhdistäytyä. Ja se ryhdistäytyminen kannattaa, sen ansiosta sain jokin aika sitten käytettyä vihdoinkin loppuun tämän Diorin sy-voiteen.


Tässä postauksessa oon turinoinut tästä ja edelleen oon samaa mieltä. Ihan hyvä tuote, mutta meikäläisen yläluomen 'lörppö' on ilmeisesti liian raskas tälle.

Mieleni olisi tehnyt ottaa seuraavaksi käyttöön Nonnun arpajaisissa voittamani Laveran silmänympärysvoide, mutta pistin jäitä hattuun ja otin käyttöön jemmoissani jo jonkin aikaa pyörineen L'Orealin Revitaliftin.


Tämä on taas löytö Cittarista, taisi maksaa vitosen. En tiedä saako tätä enää kaupoista, googlettelin ja ehkä jostain ulkomailta tätä saisi, mutta Suomesta ei. Kertokaa jos olen väärässä, varma kun en voi olla =)

Pullossa on siis kahdenlaista tavaraa ja kummallekin on omat suuttimensa (koettakaa tihrustaa, kyllä tosta kuvasta ne suuttimet näkyy vähän). Valkoinen on tarkoitettu alaluomelle ja punainen (geelimäinen) yläluomelle. Tuota painikesysteemiä voi painaa keskeltä jolloin voidetta ruutaa kummastakin reiästä, tai sitten voi painaa jommasta kummasta reunasta jolloin luonnollisesti saa tulemaan sitä mömmöä minkä puolelta on painanut.

Ekalla kerralla käyttöohjeita sen kummemmin lukematta sekoittelin voiteet keskenään ja ajattelinkin mikä itu kahdessa erillisessä voiteessa on. Köh, ei sitten järki leikannut... Yhden kerran taasen lätkin yläluomen voidetta alaluomelle ja päinvastoin, eihän sitä nyt hetkessä muista kumpi on kumman tuote ja eihän sitä tietenkään voi päätellä voiteiden koostumuksestakaan... ;) Sy-voiteena tämä on ihan hyvä, mitään mullistavaa en odotakaan näiden tekevän, johan tuo Diorkin opetti minulle ettei ihmeitä voi tapahtua.

Tuo pakkaus on muuten sisältöön nähden suuri, taas hyvä esimerkki kuinka kuluttajaa voidaan johtaa harhaan. Voiteita on pullossa 15 ml ja oletan sen tarkoittavan yhteismäärää. Olisi pitänyt ottaa parempi kuva jossa sen koon voisi hahmottaa, mutta tuo siis on sellainen mukavasti kouraan sopiva, ei siis mikään pikkiriikkinen pullo. Sisällähän on tosiaan erilliset säiliöt voiteille ja melkein haluttaisi hajottaa pullo jahka saan tämän käytettyä loppuun. Sitten näkisin kuinka pienet tahi suuret ne säiliöt oikeasti ovatkaan. Uteliaisuuttani saatan tuon tehdäkin, siis mikäli tuon kovamuovisen putelin saa helposti hajotettua, ihan vasaran kanssa en kehtaisi alkaa riehumaan ;)

Ja sitten loppuun huhuilen TylyMuijaa, yritin tulla lukemaan blogiasi, mutta se onkin nykyisin vain kutsuttujen käytössä..olisko mahdollista päästä lukemaan sitä? =)

2 kommenttia:

 1. Huhuu vaan sulle =)
  Kutsuttuja ja kutsuttuja..sitä lukee nykyisin vain itse Tyly,elis laitoin blogin pitkälle (kenties ikuiselle) jäähylle.
  Aloittelen uutta uusin kujein kunhan tässä kerkiää.

  Tein vikan postauksen viime vuoden viimeisenä päivänä ja annoin olla viikon verran näkysällä sen jälkeen.

  Hölmöintä on se että ikävöin jo "blingiäni" kovin kun voisin kirjuuttaa piiiiitkän nillityksen Tammikuun Liv-boxista =)

  VastaaPoista
 2. No niin tietty, mä ku oon ollu vähän laiska blogien lukija ja kommentoija joten tuo info jäi huomaamatta =/

  Toivottavasti palaisit pian takaisin ja mielellään kuulisin Livboxista nillitystä, mua ku niin himottais tilata se systeemi ja tässä käyn Jaakobin painia itseni kanssa =D

  VastaaPoista