maanantai 14. tammikuuta 2013

Yveksen joulujutut

Ennen jouluahan tilasin Yvekseltä heidän limited edition -tuotteita ja näkyyhän niitä vieläkin olevan heillä myynnissä alehintaan. Testiin pääsi ensimmäisenä suloisen vaaleanpunainen parivaljakko Candied Mallows.Herkullisesta ulkonäöstään huolimatta tuoksu oli minulle pettymys, en tykännyt siitä ollenkaan. Yveksen sivuilla tästä sanottiin tällä tavalla: Joulumakeisten inspiroima, sokerikuorrutetuilta malvankukilta ja mantelilta kevyesti tuoksuva suihkugeeli tuo luksusta suihkuhetkiin. Nauti! 

Sorry vaan, minä en nauttinut. En edes osaa kuvailla tätä tuoksua, mutta muhun se ei iskenyt.


Käsivoiteessa oli sama söppänä ulkonäkö ja jostain kumman syystä siedän tuoksua tässä paremmin kuin edesmenneessä suihkarissa. En mitenkään rakasta haisua, mutta ei se inhotakaan. Käsivoiteena tämä on sellaista peruskosteuttavaa kamaa, näin talvella on päiväkäytössä mulle vallan hyvä, yöllä on sitten käytössä hevimmät tuotteet.

Onko joku muu testannut näitä ja mitä piditte tuoksusta tai tuotteista ylipäätään?

3 kommenttia:

 1. Tilasin myös itselle tuosta samasta sarjasta sen toisen suihkugeelin, koska siinä on hileitä!! :D

  Hileet olikin kivoja, samoin pinkki väri ja paksu geelikoostumus. Tuoksusta en innostu yhtään ja mietiskelenkin tässä että miten saan pullon kulutettua loppuun... Pikkuruisessa kylppärissäni tuoksu jää leijumaan vahvana vielä suihkun jälkeenkin. Tosi hankala tuoksu kyllä kuvailla, mutta en myöskään siitä nauttinut.

  VastaaPoista
 2. Mulla on tosta pinkistä sarjasta käytössä se pumppukäsisaippua. Minusta se tuoksuu ruusulle ja suitsukkeelle ja on tosi vahva ja vähän turhan erikoinen. Hetkittäin pidän siitä, hetkittäin kaipaan jotain kevyempää ja raikkaampaa tuoksua. Laatu oli kyllä vedellä laimennettu pettymys noissa Yvesin joulukamoissa, vähän Limited edition-rahastuksen makua...

  VastaaPoista
 3. TanjaK: Ei muuta kuin tehokäyttämään sitä tai sitten voihan sitä käyttää käsisaippuanakin =) Tuoksu on kyllä ihmeellinen...

  Aino: Tottapa Yves tekee tollaset sesonkituotteet vähän vasemmalla kädellä hutaisten, mullahan oli reilun vuoden takaisesta joulukokoelmasta käsivoide ja sekin oli äärimmäisen blääh =( Toivottavasti se tämän vuoden toinen versio (mikä sitrus-vanilja se olikaan) osoittautuu tositoimissa tätä kaksikkoa paremmaksi.

  VastaaPoista