tiistai 8. tammikuuta 2013

Shampoita ja hoitoaineita

Jättikokoisten shampoon ja hoitsikan jälkeen oli vallan mukavaa palata pienempien tuotteiden pariin. Ensimmäinen tapaus olikin vallan pikkiriikkinen, tuollainen muistaakseni 100 ml minipullo.


Hankin tämän Enliven-merkkisen rasberry & red apple shampoon Tokmannilta, hintaa tällä oli muistini mukaan tasan euro. Alussa käytin tätä vain reissushampoona ja jossain vaiheessa mökillä taisinkin ihmetellä tämän aiheuttamaa takkutukkafiilistä, yleensä kun järvivedellä pestyt hiukset ovat mahdottoman sileät vaikka et käyttäisi hoitsikkaa. Otettuani tämän kotikäyttöön tajusinkin että ei hitto, tämä totisesti saa hiukset tuntumaan liian narskuvilta. Sulatan tuon tunteen syväpuhdistavalta shampoolta, tavalliselta en, en vaikka tilanne korjaantuukin hoitoaineella. Loppua kohden mietin myös jättääkö tämä siltikin hetkeksi likaisen olon päähän, mutta se taisi johtua ihan vaan siitä etten ollut käyttänyt syväpuhdistavaa, ko. tunne kun meinasi iskeä tämän seuraajankin kanssa. Tuoksu tässä oli ihan jees, sellainen enimmäkseen vadelmainen, mutta tuoksulla ei pitkälle pötkitä. Joku toinen voi tykätä tästä, mulle tämä ei vaan ollut 'se juttu'.

Cittarin alekorista taasen tarttui joskus mukaan tämä John Friedan Root awakening -hoitoaine, tämä kun maksoi vain 2 euroa.


Sitä en nyt tiedä miten tämä elvytti hiusjuuria tai hiuksia (varsinkaan hiusjuurista en tiedä, mulla kun ei oo tapana läntätä hoitsikkaa hiusten tyviosaan), mutta muuten tämä oli ihan mukava perushoitoaine. Tuoksussa oli eukalyptysta/piparminttua (en tiedä kumpi siinä tuoksui, mutta hoitoaineessa oli siis ko. juttuja) ja tykkäsin kyllä siitä. Kannattaa siis kokeilla =)

Nyt käytössäni ovat Avonin kaksikko Advance Techniques -sarjasta, tarkkaan ottaen ne argan-öljyä sisältävät tapaukset.


Täytyypä sanoa etten ole hirmuisesti hurrannut näille. Jotenkin oletin tämän kaksikon olevan tavallista enemmän hoitavia, juurikin tuon öljyn vuoksi. Vaan ei, ei nämä mun mielestä eroa mitenkään mistään normaalista shampoosta tai hoitoaineesta. Suoraan sanottua oon törmännyt parempiinkin tuotteisiin tuossa Advance Techniques -sarjassa. Ei nämä huonoja ole, mutta toiste en hanki.

2 kommenttia:

  1. Mulla on itsellä käytössä ton sarjan se kookos hoitoaine ja shampoo. Mun hiuksista tulee kyllä todella ihanan tuntuset :)

    VastaaPoista
  2. Niissä on varmaan eri koostumus ja hiuslaatukin vaikuttaa asiaan =)

    VastaaPoista