lauantai 5. tammikuuta 2013

Mitään en oo ostanu..!

Niin, enpä varmaan ole... No, vähäisillä ostoksilla oon tässä selvinnyt ja mulla on tarpeeksi hyvät selityksetkin olemassa. Plus yksi juttu tuosta kasasta on joululahja, niitähän ei lasketa ;)


Ensin se joululahja, tämmönen paketti näin. Jo vain kosmenarkkarille kelpaa suihkugeeli ja vartalovoide =)


Sittenpä kävi niin jotta pääsin käymään Sokoksella. Jos ette muista, niin tällä meikäläisen paikkakunnallahan ei oo Sokosta ja niinpä hyödynnän aina reissut avokin sukulaisten luo, Sokkarin alelaarit (ja toki muutki laarit) kun ovat meikäläisen intohimon kohde =)


Hirveästi ei tullut shopattua ja huomaatteko, ei yhtäkään Fruttinia! En tiedä oliko valikoimaa ollut enemmänki, mutta nyt siellä oli myynnissä vain lime&minttu suihkugeeliä ja kuorinta-ainetta. Mähän tykkään ko. tuoksusta, mutta päätin vähän pihistellä, jemmassa kun on ainaki yks suihkugeeli tuota sortimenttia. Btw, en tiedä tämän hetkistä tilannetta, mutta näinpä Sokoksen verkkokaupassakin tuota suihkugeeliä. Kannattaa siis kyylätä nettikaupankin antimia, aikaisemmin en oo huomannu Sokoksen myyvän netissäkin Fruttineita.

Mukaan lähti siis vasemmalta lukien suihkugeeli, hajustamaton vartalovoide, 2 käsivoidetta ja edessä nököttävä päivävoide. Niin ja ostin vielä Lacto Linen pesunesteen, jätin sen kuitenkin kuvaamatta, käytän sitä siis ihan vaan intiimipesuun.

Nyt joulun jälkeenhän kannattaa kytätä kaikenlaisia pakkauksia mitä kosmeosastoilla joulun alla myydään, nythän niitä saa ostettua halvalla. Viime vuonnakin ostin yhden Nivean setin (dödö plus vartalovoide), mutta se on vieläkin korkkaamatta..apua =D Nyt sitten bongasin tällaisen.


LdB:n setti johon kuuluu vartaloemulsio, deodorantti ja suihkugeeli. Tätä oli vihreänäkin versiona ja jonkin aikaa pähkäilinkin kumman otan. En sentään sortunut kumpaankin, en vaikka hintaa tälle ei tainnut jäädä kuin jotain tyyliin 4 - 4,5 €. No, ei alkuperäinenkään hinta päätä huimannut, mutta kummiskin.

Sitten bongasin kulhon jossa oli kynsilakkoja alennuksessa, taisivat kaikki olla joko IsaDoraa tai Rimmeliä. Hypistelin ensin paria muuta IsaDoraa kunnes bongasin tämän ihanuuden ♥


Ooh..Ancient Ruby!


IsaDoran lakat eivät maksaneet kuin 5 euroa kipale, mutta en vain raskinut alkaa ostamaan muita, onhan noita lakkoja jo ihan tarpeeksi.

Sellaisia ostoksia, toivottavasti vähään aikaan ei tule sortumisia ;) Mitenkäs teillä, oletteko rohmunneet alennusmyynneistä kosmetiikkaa vai olettekos pysyneet ruodussa?

10 kommenttia:

  1. Tällä kertaa lähti lähinnä selektiivistä mukaan alesta, meni ehkä max. 50 €. Freemanin vartalokuorinnan ja Lemon juice & Glycerinen käsisaippuan päivittäispuolelta. Ainiin ja Dermolta rohmusin kyllä joulusettejä alehintaan, mutta puolet niistä meni miehelle ja aion antaa lahjoina eteenpäin ja ja seli seli. ;)

    VastaaPoista
  2. Aika hyvin itse ruodussa pysynyt, yllättävää kyllä :D. Syynä oli varmaan lähinnä mun pieni nuhan poikanen, ettei vaan jaksanut käydä kaupungilla joka paikassa.
    Tosin eipä oo netissäkään ale-sivuilla tullut pyörittyä sen kummemmin :o !!

    VastaaPoista
  3. Aivan upea tuo IsaDora Ancient Ruby! Se minulta vielä noista Jewels of the Orient -kynsilakoista puuttuisikin... nimim. IsaDora-fani. :)

    Hyvään hintaan kyllä sait sen! :)

    Itse olen pysynyt aika kohtuullisesti ruodussa nyt aleissa. Ainoa ostos ohi suunniteltujen oli Guerlainin kesäkokoelman upea hohtopuuteri Meteorites Perles de Azur ja sitä en kadu. :) Mutta heikot hetket tulee sitten kun aleprosentit laskee - 70 %: :)

    VastaaPoista
  4. Ruodussa pysyminen on kyllä harvinaisen vaikeaa alennusten aikaan. Tai sitten pitäisi välttää kauppojen kosmeosastoja ja myöskin niitä nettikauppoja =)

    Yvekselle sorruin vielä tekemään tilauksen kun ystävällinen lukija vinkkasi siellä olevan taas niitä mandariinisuihkugeelejä minipulloissa, niitä oli vaan pakko saada. Vähän aikaan houkutteli Dermosililta tilaaminenki, mutta päätin pysyä kovana itselleni =D

    Tuota Ancient Rubya tartteis testata pian, ainakin pullossa on järjettömän syötävän näköinen ♥

    VastaaPoista
  5. Itse pysyin yllättävän hyvin ruodussa. :D Tein pienen tilauksen Britti-Lushiin, kun siellä oli todella edullisesti saippuoita ja suihkugeelejä... Lisäksi ostin Emotionsta kahellakympillä halpiskosmetiikkaa. Toki olisin pärjännyt ilmankin näitä ostoksia, mutta nyt kyllä sain kulumaan ennenkuulumattoman vähän rahaa... :)

    VastaaPoista
  6. No mutta tilaus esmes brittien Lushiin on aina oikeutettu ;D

    VastaaPoista
  7. Tuo Ldb:n dödö on parasta mihin oon dödöissä törmänny.:p

    VastaaPoista
  8. Hyvä tietää ettei se oo ihan susi dödöksi =)

    VastaaPoista
  9. Oon kokeillut niistä jokaisen :D

    VastaaPoista
  10. Mä en ookkaa aikasemmin testannu noita dödöjä =)

    VastaaPoista