perjantai 25. tammikuuta 2013

Lilat tuotteet

Kasvovetenä mulla on tällä hetkellä käytössä tämä Oriflamen Pure Nature mustikka & laventeli -kasvovesi.


Oriflamella tästä sanotaan näin: Kasvovesi sisältää luomumustikka- ja laventeliuutetta, jotka suojaavat ja rauhoittavat ihoa sekä jättävät ihonpinnan pehmeäksi. Sopii kaikille ihotyypeille.

Laventeli on sellainen tuoksu josta en osaa sanoa pidänkö siitä vai enkö pidä, mun pitäisi varmasti joskus oikein ajatuksen kanssa tuoksutella laventelisia tuotteita. Joskus mulla on ollut jotain Yveksen laventelille tuoksuvia jalkatuotteita ja ei ne nyt mitenkään pahalta tuoksuneet. Mistä lie sitten olen saanut hiukan epäilevän suhtautumisen laventeliin..ehkä se on sitä etten oletettavasti tykkäisi ko. tuoksusta hajuvesissä =) Mutta niin, tämä kasvovesi tuoksuu kyllä hyvälle, haisussa erottuu mustikkaa ja kieltämättä tuota laventeliakin. Muutenkin kasvovetenä tämä on vallan mainio ja iho jää tämän jäljiltä mukavan tuntuiseksi. Ainoa miinus onkin sitten hinta, pullohan on pieni (150 ml) ja normaalihinta tälle on 9,90 €. Kannattaa siis ostaa alennuksesta.

Toinen lila tuote on sitten Lumenen mustaherukka vartaloemulsio jonka joskus oon ostanut alennuksesta näemmä 2,50 eurolla.


Rohkenin ostaa tämän kun olin ensin tykästynyt tässä postauksessa esiteltyyn vadelmaiseen vastaavaan vartaloemulsioon. Jotenkin kun mustaherukka ei kuulosta tuoksuna hyvältä, tiedä häntä miksi niin, ehkä mulle tulee siitä aina muistoja lapsuuden flunssista kun silloin tartti litkiä kuumaa mustaherukkamehua/lapsuuden hiihtokilpailuista joissa aina tarjottiin tulikuumaa ko. mehua ja jotenkin en vaan siitä tykännyt kun suu meinasi palaa... Nyt aikuisena mustaherukkamehu ei onneksi tunnu enää niin puistauttavalta kokemukselta =) Niin, rohkenin tosiaankin ostaa tämän kun tuo vadelmainenkaan ei tuoksunut juuri millekään ja ei tämä mustaherukkainen myöskään tuottanut pettymystä sen suhteen, tuoksu on hyvin mieto. Kropan kosteuttajanakin tämä on toiminut niin kuin pitääkin. Tästä arviosta ei kylläkään ole teille mitään hyötyä, näitä vartaloemulsioita kun ei ole ollut myynnissä aikoihin, tämä on taas tämän jemmojen kirous kun ostaa jotain poistuvaa ja ottaa ne käyttöön vasta aikojen päästä. Pahoittelut siis siitä =)

2 kommenttia:

  1. Mulle tulee laventelista mieleen sellaiset tuoksupussukat,joskus nuorempana niitä tuli osteltua vaatehuoneeseen ja vaatelaatikoihin ja aikas usein tuoksuna juurikin laventeli.

    VastaaPoista
  2. No kieltämättä tuoksupussukatkin tulee laventelista mieleen, tosin sitä en muista et onko mulla edes koskaan ollut sellaisia, ei varmaan =)

    VastaaPoista