maanantai 28. tammikuuta 2013

Tehokäyttöä

Tiedättehän ne viheliäiset tuotteet jotka tuppaavat jäädä käyttämättä ja loppujen lopuksi ne ovat lojuneet jemmoissa vuosikausia? Näiden kahden kohdalla viheliäinen on kyllä harhaanjohtava sana, nämä kun ovat kuitenkin sellaisia joista olen tykännyt (ja edelleen tykkään kovinkin tuosta toisesta), mutta olisihan se kiva saada joskus niitä purtiloita vähemmäksikin ja siksi ne ovat viheliäisiä tilan viejiä. Eihän siinä mitään jos käyttäisi tuotteita ihan systsemaattisesti, mutta etenkin tuoksuissa käy usein juurikin näin ettei niitä jaksa käyttää yhtäjaksoisesti. Tai ainakin mulla käy niin...


Tämä kaksikko on siis päätynyt nyt tehokäyttöön ja peeveli soikoon, kovasti ainakin yritän etten käytä mitään muita tuoksutuotteita ennen kuin nämä pullot ovat tyhjentyneet! Jotenkin olin ajatellut ettei tällaiset mene edes vanhaksi, mutta kummasti pullojen pohjissa on päiväykset jotka ovat menneet umpeen jo vuosia sitten. No, onneksi näitä on tosiaankin tullut käytettyä vuosien varrella joten ihan täysiä pulloja ei tarvitse alkaa käyttelemään loppuun.

Nämähän ovat siis deodoroivia vartalosuihkeita joita voi käyttää dödönä ja vartalotuoksuna. Sitäpä en vain tiedä onko näitä enää myynnissä, en nimittäin löytänyt näitä ja itse asiassa, oikealla olevaa Embrace Her -tuoksusarjaa en löytänyt enää ollenkaan Oriflamelta, liekö sitten vallan lopetettu?

Vasemmalla oleva on Midsummer -sarjasta, tosin just tätä suihkettahan en myöskään enää löytänyt, mutta hajuvettä ja roll-on deodorantteja näkyy löytyvän. Noita roll-oneja mulla onki ollu pariin otteeseen ja hassua etten ole koskaan sortunut tuohon hajuveteen, en vaikka rakastan tätä tuoksua. Ilmeisesti olen ajatellut fiksusti etten tarvitse sitä kun onhan mulla tämä vartalosuihke... Jahka se loppuu, en kuitenkaan taida olla hyökkäämässä ostamaan ko. haisuvettä, kyllä mun pitää saada jemmoja tyhjemmiksi ennen kuin alan ostelemaan uusia hajuvesiä... Oriflamen sivuilla Midsummeria kuvataan näin: Luonnollinen tuoksu nykyaikaiselle naiselle tuoksuu Pohjolan kesälle ja puhtaalle luonnolle. Tuoksussa voi aistia kirpeitä sitruksia, marjoja, kukkien ja rauhoittavan metsän tuoksuaromeja.

Minähän en ole kummoinen tuoksujen kuvailija, mutta kyllä Midsummer dödö ja vartalotuoksu ovat tuoksuneet sellaiselle puhtaalle ja tuoksussa on seassa jotain muitakin ihania aromeita. Hyvin selitetty, eikös ;)

Sitten tuo oikealla oleva Embrace her jota ei Oriflamelta enää edes löydy. Tietysti sieltä ei löytynyt tuoksun kuvaustakaan, mutta onneksi Anzu-Anssu on joskus tehnyt postauksen kyseisestä tuoksusta ja sieltähän minä kopsasin tämän kuvauksen =) Eli, siitä sanotaan näin: Pullo tulvillaan rakkautta. Kukkaishedelmäisen tuoksun ensivaikutelma syntyy raikkaista hedelmistä, tangeriinista, omenasta sekä mustaherukasta. Romanttiset sydäntuoksun kukat, ruusu, orvokki, valkoinen persikka, kassis ja vadelma herkistävät tuoksun. Lopputuoksussa jäävät leijumaan myski, ambra, vanilja ja manteli.

Itse asiassa, mullahan on tämä vallan hajuvetenäkin...


Tuoksukuvaus oli kyllä melkoisen hurja, en minä vaan erota noita kaikkia, mun mielestä tuoksu on jotenkin makea, mutta seassa on myös jotain muuta. Ilmeisesti ne on sitten niitä kukkaisia aromeita. Tämä on ihan kiva tuoksu, ihan kiva siksi että jotenkin tää ei nyt oo tuntunut niin ihanalta kuin aikaisemmin. Tiedä häntä onko oma maku tuoksujen suhteen muuttunut vai onko näiden haisut muuttuneet. Nimittäin, keväällä kokeilin ottaa käyttöön tuon hajuveden ja jotenkin en syttynyt silloin siihen. Toisaalta ehkä ajankohta oli väärä, mutta toisaalta en syty tuoksulle nytkään vaikka siitä jollain tapaa pidänkin. Ah, ihanan sekavaa selostusta, tiedetään... Mietin myös onkohan tuo hajuvesi mennyt aavistuksen pilalle, päiväys kun on mennyt umpeen. Haju ei ole muuttunut mitenkään kamalaksi, mutta väri ei ole kyllä niin hehkeän vaaleanpunainen kuin mitä esitekuvissa on ollut (tosin en muista minkä väristä se oli ostovaiheessa) ja nesteessä lilluu jotain hötylöitä jotka epäilyttää. Tosin, on mulla ihan uudessa hajuvedessäkin joskus ollut moisia hituloita eli tiedä häntä mikä on homman nimi. Vaan jotenkin luulen tämän hajuveden päätyvät vessatuoksuksi ja jahka saan käytettyä tuon vartalodödön, niin en hirveästi jää kaipaamaan tätä tuoksua. Hiukan kyllä hirvittää tämän käyttö vessatuoksunakin, pullo on siis melkein täysi, ostinhan tämän aikana jolloin en sillä tavalla käyttänyt hajuvesiä. Voi siis olla etten jaksa tätä vessassakaan suihkia ihan loppuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti