tiistai 22. tammikuuta 2013

Jee, suihkugeelejäää!

Ette varmastikaan ylläty kun taas turinoin jotain suihkugeeleistä? Ei se mitään, en minäkään ylläty ;)


Ensimmäisenä Avonin Senses -sarjan suihkari Serenity joka tuoksui passionhedelmälle, myskille ja santelipuulle. En muuten oo katsonut onko tätä vielä myynnissä? Kertokaa jos tiedätte. Tämä oli sellainen tuoksultaan ihan kiva, mutta ei jäänyt mitenkään erikoisena mieleen. Ei siis tullut mitenkään ikävä. Jotenkin oletin ennen käyttöä jotta vallan tykästyisin tähän vaan ei, niin ei käynytkään.


Hmpf, pahoittelut tummasta kuvasta, toivottavasti saatte selvää. Tämä Barnängenin Yoghurt Aloe Vera oli siis Haaparannasta ostamani ja oli ihan kiva tapaus, tuoksu oli sellainen vihreä, sen tarkemmin en sitä osaa kuvailla. Kuvasta ei huomaa, mutta tuote oli jollain tapaa jakaantunut, alaosassa oli jotain tummempaa (oikeasti valkoista, sitä ns. jugurttiako?) tavaraa ja putelia piti ravistella saadakseen ainesosat sekoittumaan. Ensimmäisellä käyttökerralla tämä ei oikein onnistunut, täydessä pullossa kun tavara ei meinannut sekoittua keskenään, mutta sen jälkeen sekoittuminen onnistui vallan hyvin. Kummallista kyllä, ei tätä tarvinnut olla vatkaamassa kovinkaan montaa kertaa, kai ne ainesosat olivat vaan erkaantuneet toisistaan liian pitkän varastoinnin vuoksi... Summa summarum, kiva suihkugeeli ja voisin ostaa toistekin.


Oriflamen Discover Mexico Caribbean Breeze (jössös, pitääkö suihkarillaki olla tuommonen nimihirviö!) oli ihan ok, tosin nyt pää lyö tyhjää ja en muista mitä loppujen lopuksi tykkäsin tästä... Ja kun pää lyö tyhjää, tarkoittaa se ettei tuote oo tehnyt sen kummempaa vaikutusta, näin oletan. En tiedä mille tämän piti tuoksua, Oriflamen sivujen mukaan tässä on jännittävän eksoottinen ja hedelmäinen tuoksu. Okei, sovitaan sitten niin.


Pakko laittaa lähikuva ku niin tykkään tän pullon ulkonäöstä =)


Taas Barnängeniä, Lenande & Olja ei onneksi ole mikään suihkun lattian liukkaaksi tekevä suihkugeeli, vähän nimittäin pelkäsin sitä. Btw, mitä tuo Lenande tarkoittaa, kertokaa..? Eniveis, kiva suihkari, tosin odotin tuoksun olevan herkullisempi mitä se olikaan. Hyvälle tämä siltikin tuoksuu ja varmasti tätäkin taas hamsteroin mukaani jahka tieni vie taas Haaparantaan.

6 kommenttia:

 1. Toi Barnängen on ihanan näkönen putelo.Vaikka toisaalta se on ihan tavallinen törppänä mutta ...

  BTW,Vanhan "Blingin" kautta löytää osoitteita uusiin nurkkauksiin =)

  VastaaPoista
 2. Hitto kun tuota Barnängeniä ei saa Suomen puolelta! :/

  VastaaPoista
 3. TylyMuija: Sanos muuta, tavan törppänä mut silti... Mäpäs käyn vierailulla =)

  Nonnu: Niinpä, kummallista ettei sitäkään merkkiä oo otettu myyntiin tänne, markkinoita varmasti olisi =/

  VastaaPoista
 4. Siis hetkinen... Kauanko sulla kestää tuollanen perussuihkugeeli 250 ml?? Ihania tuotteita ovat kyllä. :) Tuntuu vaan näin lukijana, että sulla liruu niitä aivan sairasta tahtia?! :D

  VastaaPoista
 5. Ja sain kyhättyä uuden postauksen "blogiini"! ;)

  VastaaPoista
 6. Äkkiähän ne mulla kuluu kun en käytä pesusientä ja muutenki lotraan suihkugeelien kanssa =D Vähän aikaa sitten mietin että mun pitäs varmaan siirtyä ihan vaan palasaippuoiden käyttäjäksi, ne mulla taitaa kulua ns. normaaliin tahtiin joten rahaa säästyisi (ja tilaa kans, onhan ne puteleita pienempiä).

  En tiedä kauanko yks suihkugeeli kestää mulla, mutta ehkäpä pullo saattaa kulua viikossa (toki riippuu pullon koosta ja tuotteen koostumuksestaki, lirut suihkarit kuluu tietty nopeammin). Ja tuommonen kulutustahti on huima, muistelen joillakin yhden pullon kestävän vaikkapa vuoden...

  VastaaPoista